Kako ženske, ki delajo splav rečejo, da takrat odločajo o svojem telesu
Malo manj sodome in gomore pa bo svet lepsi, manj splavov in manj obsodb splavov. Posilstva, razvrat, droge, orgije, nezasciten spolni odnos z vsakim, ki ima 5 min.cajta, pedofilija, prostitucija, hitre vezice in nezazeljene nosecnosti itd…svet je usran do cela, se malo pa bo drek segal cez glavo. Moski so najbolj pametni o splavih (nategni-pobegni) ampak otrok pa ne bi imeli. Kdo bo skrbel za vse te nezazeljene otroke, ki so jih spoceli in prisilno rodili prebivalci sodome in gomore.?
provokacija pa vseeno, 26.05.2022 ob 09:09
Sirotišnice v Romuniji so bile hud opomin kaj se zgodi, če se splav prepove in tega ne želi nihče normalen ponoviti. Rojstva morajo biti regulirana, če nočeš povzročati trpljenja in travm.
Moški bodo lahko odločali o splavu, ko bodo ženske lahko odločale o obvezni vazektomiji, torej nikoli.
Ampak kašne nesmisle in oslarije trosite zagovornice splava.
A rojstva morajo biti regulirana? A bejži no? A res?
Rojstva se ne sme regulirat z ubijanjem nerojenih otrok. Rojstva se lahko regulira samo, ali z kontracepcijo, ali pa z NEzanositvijo. Ne moreš ti kar pobijat. Ubij sebe pol, če smatraš da je ljudi preveč.
In tista, pred tabo, ki pravi, da je ženska naredila splav, ker ni hotela otroka s tistim tipom, zdaj je pa srečna z drugim tipom in njegovimi otroci. Sprijenost do konca. A zdaj je srečna, ker se je znebila SVOJEGA prvega lastnega otroka. Pa kako more bit človek tako pokvarjen? Pa kakšno vzgojo ste to imel?
kočevar, 26.05.2022 ob 09:26
Ampak kašne nesmisle in oslarije trosite zagovornice splava.
A rojstva morajo biti regulirana? A bejži no? A res?
Rojstva se ne sme regulirat z ubijanjem nerojenih otrok. Rojstva se lahko regulira samo, ali z kontracepcijo, ali pa z NEzanositvijo. Ne moreš ti kar pobijat. Ubij sebe pol, če smatraš da je ljudi preveč.
In tista, pred tabo, ki pravi, da je ženska naredila splav, ker ni hotela otroka s tistim tipom, zdaj je pa srečna z drugim tipom in njegovimi otroci. Sprijenost do konca. A zdaj je srečna, ker se je znebila SVOJEGA prvega lastnega otroka. Pa kako more bit človek tako pokvarjen? Pa kakšno vzgojo ste to imel?
ti se kar sprašuj in čudi naprej, ampak tako je. Lahko se pa vprašaš kakšen prasec je potem šele bog, ki ga to nič ne košta, pa vseeno dopušča, da prihaja do spontanih splavov, tudi kadar si starši otroka želijo.
Pa še en beden izgovor rade uporabljate zagovornice splava.
Češ, kaj pa, ko je bla ženska posiljena in je zanosila. Pa kje za boga se klatite, da je tolk posiljevalcev okol vas? Kje je tolk posiljevalcev? Vse ste bile že nekaj posiljene. Pa glih takrat ste bile v plodnih dneh, ko vas je posilil! Madona kolk ste plodne naenkrat vse.
Vsi so proti splavu dokler ljubica ne zanosi.
Po samostanih se skriva veliko otroških okostij.
kdaj je nosečnica ogrožena, če preživi, pol že no dovolj ogrožena.
to je stvar stroke in ne vere, zakoni se pišejo za vse ne samo za katoličane
preveč mladih žensk umre zaradi vere, katere koli
ja otrok (rojenih) se ne sme ubijati
kočevar, 26.05.2022 ob 09:33
Pa še en beden izgovor rade uporabljate zagovornice splava.
Češ, kaj pa, ko je bla ženska posiljena in je zanosila. Pa kje za boga se klatite, da je tolk posiljevalcev okol vas? Kje je tolk posiljevalcev? Vse ste bile že nekaj posiljene. Pa glih takrat ste bile v plodnih dneh, ko vas je posilil! Madona kolk ste plodne naenkrat vse.
odkod tebi sploh ideja, da se s tem ukvarjaš cele dni? Ne moreš zanosit, za seksat tudi ne dobiš? Kaj te briga, kaj ženske počnejo?
Tebi, Kočevar, pa res ni pomoči. Vidim, da ne bomo prišli nikamor, si enostavno prekratek, da bi razumel osnovne pojme. Veš kako se zmeniva? Ti se brigaj zase in za svoje telo (pazi, da boš šprical samo v takšno, ki bo hotela tvojega otroka), ostali se bomo pa zase in za svoje telo. Neumnezi s kratko pametjo, ki ne vidijo dlje od manipulativnega in pokvarjenega župnika na prižnici, pač ne bodo odločali o moji usodi in usodi mojih hčera, sester, prijateljic, vnukinj… Saj pravim, kar lahko storiš je, da skupek celic s tvojo polovico DNK ne bo splavljen, ostale pa pusti pri miru. Ne vem, zakaj je vam desničarjem tako težko dopovedati, da obstajajo meje med mojo in tvojo sfero, mislite, da lahko svoj nos vtikate povsod, v tuje postelje, tuje maternice, tuje možgane… Dejte se zresnit, no.
kočevar, 26.05.2022 ob 07:29
ne seri svečko, 25.05.2022 ob 23:56
Kočevar, 25.05.2022 ob 10:51
Uvgh, 25.05.2022 ob 10:39
Ne glede na to, ali imas prav ali ne, bom vedno na strani zensk, da imajo/imamo pravico do splava ustavno in v praksi zagotovljeno. V prvih bojnih vrstah, ce bo treba.
Ti kot ženska, ali kot človek, ali kot za kar koli se že imaš, nimaš NOBENE pravice ubijat. Še najmanj nerojene otroke. Lahko ubiješ sebe, druge nimaš pravice.
En skupek celic se pa nima kaj valjat po notranjosti mojega telesa, če tega nočem.
En skupek celic v tvojem telesu se je valjal v tvoji pezdi takrat ko si fükala. Tistemu, kateremu pa ti praviš skupek celic, se reče pa otrok /človek. In tega otroka človeka si ti s splavom ubila/umorila.
Tolk za info
Biologija ni tvoja močna stran, kajne? Morala pa farška. Daj, dopovej svojim kolegom, da če že velja tista kolikor jih bog da, naj se potem tudi ne vlačijo okrog zdravnikov, da bi ja pridelali tisti skupek celic, ki se bo v nekaj mesecih potem razvil v otroka.
Anonimno 2700, 26.05.2022 ob 09:39
Tebi, Kočevar, pa res ni pomoči. Vidim, da ne bomo prišli nikamor, si enostavno prekratek, da bi razumel osnovne pojme. Veš kako se zmeniva? Ti se brigaj zase in za svoje telo (pazi, da boš šprical samo v takšno, ki bo hotela tvojega otroka), ostali se bomo pa zase in za svoje telo. Neumnezi s kratko pametjo, ki ne vidijo dlje od manipulativnega in pokvarjenega župnika na prižnici, pač ne bodo odločali o moji usodi in usodi mojih hčera, sester, prijateljic, vnukinj… Saj pravim, kar lahko storiš je, da skupek celic s tvojo polovico DNK ne bo splavljen, ostale pa pusti pri miru. Ne vem, zakaj je vam desničarjem tako težko dopovedati, da obstajajo meje med mojo in tvojo sfero, mislite, da lahko svoj nos vtikate povsod, v tuje postelje, tuje maternice, tuje možgane… Dejte se zresnit, no.
On je dober argument ZA splav.
Mushroom, 26.05.2022 ob 09:38
Vsi so proti splavu dokler ljubica ne zanosi.
Po samostanih se skriva veliko otroških okostij.
kdaj je nosečnica ogrožena, če preživi, pol že no dovolj ogrožena.
to je stvar stroke in ne vere, zakoni se pišejo za vse ne samo za katoličane
preveč mladih žensk umre zaradi vere, katere koli
ja otrok (rojenih) se ne sme ubijati
Točno tako. Največji zagovorniki prepovedi splava (katere edini namen je podreditev žensk), župniki, so dokazano masovno silili nune, ki so jih zlorabljali, v splave, ko so zanosile. Toliko o načelih in veri.
Łukasz Pedalski245, 26.05.2022 ob 08:08
Okej da ženska se odloči da naredi splav. Zakaj pa moški nima besede če on noče otroka. Potem pa moramo davkoplačevalci plačevat zavožene samohranilke. Na ne govorimo o otrocih ki ostanejo ob vsaj pol dohodka. In itak nas je že tako in tako preveč, vsaj v tej državi.
To, da nočeš otroka, moraš vedeti PRED seksom in ne po.
O spočetju se naučiš že v šoli, daleč pred spolno zrelostjo, ne mi rečt, da nisi vedel, da lahko pride do otroka?
O, sveta preproščina. A lahko še bolj tiščiš glavo v pesek? Ne, posilstev sploh ni, a ne, oziroma se dogajajo samo k. Ja, saj, tipično slaboumna razmišljanje desničarjev. Je pa statistično dokazano, da bolj kot je družba tradicionalna, več je posilstev, tudi v okviru zakonske zveze, po drugi strani pa manj prijav, ker ženske mislijo, da morajo vse požreti.
Če te zanima, kje se dogajajo posilstva in druge zlorabe, pokukaj v najbližji samostan, k verouku, v vsak četrti ali peti dom, za štiri stene… Ne bit tako naiven, no. Res ste pa tisti, ki idealizirate prepoved splava že po naravi malo bolj naivne sorte. Ne znate sešteti dva in dva, npr da so tisti, ki se najbolj zavzemajo za to prepoved, sicer odgovornu za največ trpljenja in smrti ŽIVEČIH Ljudi, po drugi strani se pa preseravajo z leporecenjem svetosti življenja skupaj celic – ja, življenje je zanje sveto, ko njim koristi, sicer pa zanje ni vredno počenega groša.
Pomoč ne rabim jaz, ampak jo rabiš ti.
No zdaj sem od tebe izvedel, da so proti splavu samo verniki, cerkev in župniki. Ja hvala Bogu, da jih imamo pol. Vsaj nekdo, ki je še normalen in se zaveda, da je življenje sveto. Še posebej je življenje sveto, ko se šele dobro prične. To je nebogljen otrok. Haloooo!
Ne ti meni o nekih osnovnih pojmih razlagat, ko v isti sapi lapaš, da bitje v tebi ni tvoj otrok ampak je skupek celic. A ti pa nisi skupek celic? Kaj si pa ti pol? Skupek dreka? Človek/otrok je pač “narejen” iz celic. Ampak to je človek, to je bitje. To je tvoj otrok. Kakšna zloba in hudoba od človeka moreš bit, da svojega lastnega nebogljenega otroka enostavno kar ubiješ, češ, saj si samo kup celic?
In pol ti meni pridigaš , naj se ukvarjam s sabo? Ti meni? Ukvarjam se s tistim, s katerim se ti zloba zaradi svoje izprijenosti nočeš ukvarjat. S tvojim nerojenim otrokom se ukvarjam. Namesto tebe.. Zdaj boš ti meni kot potencialna morilka oziroma zagovornica umorov nerojenih otrok, meni ukazovala naj bom tiho?
Butelj na kvadrat, 26.05.2022 ob 09:53
O, sveta preproščina. A lahko še bolj tiščiš glavo v pesek? Ne, posilstev sploh ni, a ne, oziroma se dogajajo samo k. Ja, saj, tipično slaboumna razmišljanje desničarjev. Je pa statistično dokazano, da bolj kot je družba tradicionalna, več je posilstev, tudi v okviru zakonske zveze, po drugi strani pa manj prijav, ker ženske mislijo, da morajo vse požreti.
Če te zanima, kje se dogajajo posilstva in druge zlorabe, pokukaj v najbližji samostan, k verouku, v vsak četrti ali peti dom, za štiri stene… Ne bit tako naiven, no. Res ste pa tisti, ki idealizirate prepoved splava že po naravi malo bolj naivne sorte. Ne znate sešteti dva in dva, npr da so tisti, ki se najbolj zavzemajo za to prepoved, sicer odgovornu za največ trpljenja in smrti ŽIVEČIH Ljudi, po drugi strani se pa preseravajo z leporecenjem svetosti življenja skupaj celic – ja, življenje je zanje sveto, ko njim koristi, sicer pa zanje ni vredno počenega groša.
A v samostanih je največ posilstev praviš? Zakaj pa so potem v samostanih največji NASPROTNIKI splava?
Sicer pa, kako pa ti veš, da je v samostanih največ posilstev? A si bla tam? A si ti nuna mogoče in te je menih posilil? Kaj pa ti počneš v samostanu? A posiljevalce iščeš tam?
kočevar, 26.05.2022 ob 09:55
Pomoč ne rabim jaz, ampak jo rabiš ti.
No zdaj sem od tebe izvedel, da so proti splavu samo verniki, cerkev in župniki. Ja hvala Bogu, da jih imamo pol. Vsaj nekdo, ki je še normalen in se zaveda, da je življenje sveto. Še posebej je življenje sveto, ko se šele dobro prične. To je nebogljen otrok. Haloooo!
Ne ti meni o nekih osnovnih pojmih razlagat, ko v isti sapi lapaš, da bitje v tebi ni tvoj otrok ampak je skupek celic. A ti pa nisi skupek celic? Kaj si pa ti pol? Skupek dreka? Človek/otrok je pač “narejen” iz celic. Ampak to je človek, to je bitje. To je tvoj otrok. Kakšna zloba in hudoba od človeka moreš bit, da svojega lastnega nebogljenega otroka enostavno kar ubiješ, češ, saj si samo kup celic?
In pol ti meni pridigaš , naj se ukvarjam s sabo? Ti meni? Ukvarjam se s tistim, s katerim se ti zloba zaradi svoje izprijenosti nočeš ukvarjat. S tvojim nerojenim otrokom se ukvarjam. Namesto tebe.. Zdaj boš ti meni kot potencialna morilka oziroma zagovornica umorov nerojenih otrok, meni ukazovala naj bom tiho?
a si res ne daš dopovedat, da je bog dal ženskam možnost in pravico, da se samo odločijo ali bodo donosile ali ne?
mijav mijav, 26.05.2022 ob 09:59
a si res ne daš dopovedat, da je bog dal ženskam možnost in pravico, da se samo odločijo ali bodo donosile ali ne?
Ne, to ni res. Bog ni dal nobeno pravico, ali bodo ženske DOnosile ali ne. Dal jim je pravico da odločijo ali bodo ZAnosile. To ni isto.
kočevar, 26.05.2022 ob 09:59
A v samostanih je največ posilstev praviš? Zakaj pa so potem v samostanih največji NASPROTNIKI splava?
Sicer pa, kako pa ti veš, da je v samostanih največ posilstev? A si bla tam? A si ti nuna mogoče in te je menih posilil? Kaj pa ti počneš v samostanu? A posiljevalce iščeš tam?
Vse bolj se mi zdi, da so tam so proti kontracepciji in splavu zato, da potem lahko res z veseljem ubijejo novorojenega otroka.
o tem je razprava tekla že dosti dosti let nazaj – zato govorimo o splavu pred 10 tednom nosečnosti in o splavu po 10-tednu nosečnosti. V literaturi, stroki in medicini se o splavu pred tem tednom nosečnosti ne šteje, za splav otroka oz. fetusa, temveč celice, ki se še deli. Namreč zanosiš in tedni nosečnosti se štejejo od tvoje zadnje menstruacije, torej si noseč dejansko šele 4 tedne in takrat se embrio šele deli na celice. Če je kaj narobe (gentika ali kaj drugega), se bo zgodilo prav v tej delitvi.
Do 7. tedna niosečnosti lahko splaviš z tabletko – je kakor da bi dobil močno menstruacijo in se samo ščisti vse ven, ni ničear, niti placente še – le jajčece, ki se je ugnezdilo in se je pričelo delit (ni ne bitja živega, ne telesa še, ničesar, le celica). Skratka – ne ne govorimo o nobenem umoru, le o tem, da si ženska ne želi otroka – iz takšnih in drugačnih razlogov. Drugo pa je po 10. tednu. Ampak danes so testi že tako napredni, da se ugotovili že v 2. tednu nosečnosti, da si noseč in torej te debate niti ni več. Ali je vsaj ne bi smelo biti več.
kočevar, 26.05.2022 ob 10:06
Ne, to ni res. Bog ni dal nobeno pravico, ali bodo ženske DOnosile ali ne. Dal jim je pravico da odločijo ali bodo ZAnosile. To ni isto.
ja pa je dal to pravico in možnost. Moški te pravice in možnosti nimajo, zato pa hočejo ženske zasužnjit. Ne bo šlo. Moški pa so tisti, ki lahko izbirajo ali bodo ženske oplodili ali ne. Ko pa plavalce spustijo, pa nimajo več kaj praskat.
In kako zanosi zenska, kako bitje pride v njo.? Zakaj oce tega bitja ne prevzame skrb za otroka, ne on bi da zenska rodi in ga da v posvojitev, torej drugim na grbo. Dokaz so bili nezakonski otroci, nihce jih ni maral, predvsem ocetje ne, ti isti pobozni ocetje, ki so krsili vse zakone cerkve in se kurbali z drugimi zenskami. Kdo je skrbel za te otroke.? Imej zeno, otroke, ne pa se 3 ljubice zraven in po moznosti vse tri nosece. Ampak ne moski pa to ne bi, oni ne bi ziveli zvesto, ker jim tisti bingel med nogami kroji usodo. Najprej svoj prag spucajte “pobozne”muskarcine, manj naj vam bingel vlada in veliko bolj bozji zakoni, pa ne bo nezazeljenih otrok, katerih skrb bi obesili drzavi.
Potencialni morilec si kvečjemu ti. Do rojstva otrok nima pravne subjektivitete, zato ne more biti subjekt umora. Lahko je pa umorjena ženska, kateri neki wanna be pametnjakoviči prepovedujejo splav, čeprav lahko nosrcnist/porod ogrozi njeno življenje. Morilci so tudi tisti, ki bi prepovedali splav hudo prizadetega otroka. Poznam preveč mrtvih družin in zdravih otrok brez pravih staršev, ker imajo v družini tudi hudo invalidne ga otroka, zaradi katerega so starši v duši mrtvi in niso sposobni skrbeti za svoje zdrave otroke. Ko bo vam bebckom jasno, da ni golo življenje tisto, ki šteje, ampak kvaliteta življenja (ja, sem tudi za evtanazijo, ker menim, da smo ljudje upravičeni tudi do dostojanstva), še pa lahko pogovarjamo dalje. Do takrat pa nismo na isti valovni dolžini in je brez veze debatirat. Pa malo zdrave pameti ti ne bi škodilo. Dokler imamo visoko razvito medicino, ki ohranja ljudi, ki bi po božji volji že zdavnaj morali umreti, pri življenju v pozni starosti, je nujno tudi reguliranje rojstev. Že tako nam gre bolj slabo od rok, glede na to, da je glede na naravne resurse na Zemlji par milijard ljudi preveč. Ampak ne, vi bi szatcke, ki že sami komaj čakajo, da se poslovijo, prisilno vzdrževali pri življenju na če Jah, kisiku, aparatih in v mukah ter trpljenju, zraven tega bi pa še nenadzorovano štepali otroke. Pa kaj si osnovnošolec ali kaj?
Butelj na kvadrat, 26.05.2022 ob 10:26
Potencialni morilec si kvečjemu ti. Do rojstva otrok nima pravne subjektivitete, zato ne more biti subjekt umora. Lahko je pa umorjena ženska, kateri neki wanna be pametnjakoviči prepovedujejo splav, čeprav lahko nosrcnist/porod ogrozi njeno življenje. Morilci so tudi tisti, ki bi prepovedali splav hudo prizadetega otroka. Poznam preveč mrtvih družin in zdravih otrok brez pravih staršev, ker imajo v družini tudi hudo invalidne ga otroka, zaradi katerega so starši v duši mrtvi in niso sposobni skrbeti za svoje zdrave otroke. Ko bo vam bebckom jasno, da ni golo življenje tisto, ki šteje, ampak kvaliteta življenja (ja, sem tudi za evtanazijo, ker menim, da smo ljudje upravičeni tudi do dostojanstva), še pa lahko pogovarjamo dalje. Do takrat pa nismo na isti valovni dolžini in je brez veze debatirat. Pa malo zdrave pameti ti ne bi škodilo. Dokler imamo visoko razvito medicino, ki ohranja ljudi, ki bi po božji volji že zdavnaj morali umreti, pri življenju v pozni starosti, je nujno tudi reguliranje rojstev. Že tako nam gre bolj slabo od rok, glede na to, da je glede na naravne resurse na Zemlji par milijard ljudi preveč. Ampak ne, vi bi szatcke, ki že sami komaj čakajo, da se poslovijo, prisilno vzdrževali pri življenju na če Jah, kisiku, aparatih in v mukah ter trpljenju, zraven tega bi pa še nenadzorovano štepali otroke. Pa kaj si osnovnošolec ali kaj?
Skratka, če skračimo tvojo dëbilno zgodbo in butasto zgodbo tvoje predhodnice, si ti za splav, oziroma si za umor lastnega otroka za to, ker sovražiš cerkev.
Forum je zaprt za komentiranje.