Kako vas ni sram, da vam tam ena punca puli dlake iz vaše lulike
Mene pa zanima kako vas ni nič sram, da greste v kozmetični salon, kjer vam kaka uboga punca mora pulit dlake iz vaše smrdljive lulike. Jaz bi umrla od sramu. Prav smilijo se mi te punce kaj morajo vse delat, zato da bodo fine damice imele pobrito luliko in da jih bo njihov mož natepaval v pobrito luliko. Ne morem si predstavljat kako tam ležite vse razkrečene, uboga kozmetičarka pa mora pulit ven zljepljeno goščavje. Ta svet gre res k vragu, vse propada kar je bilo dobrega. Današnje ženske ne čutijo več nobenega sramu, ni jim noben problem kazat svoje razkrečene lulike kjerkoli od nudistične plaže do savne do kozmetičarke, na ulici pa tudi že vidiš bradavice, ki gledajo ven iz modrca. Kmalu pa bodo ene že nage hodile okoli tako so zaljubljene same vase in brez sramu.
Za denar se marsikaj naredi, kaj pa jaz ko moram pulit mrtve idiote iz razbitih avtov in jih vleč v mrtvašnico, pa nisem zato nič plačan, še grdo me gledajo, zmerjajo in velikokrat grozijo s tožbani. Bi pa že raje kocine pulil, s socialno protezo, ki sem jo dobil, ker sem jo fasal pri reševanju enega pijanega idiota, ki se je zakantal v drevo in bog mu daj nebeški mir in pokoj tam pustil življenje, pa ni še koga drugega fental. A gasilci pač ne delamo tako, pač samo pišemo včasih tako, mislimo pa drugače in če bo sedajle klic kaj gremo ne rečemo nič, ne vprašamo nič, kaj nas čaka doma in če bomo prišli domov ampak gremo. Naše družine, pa kdo sploh misli na njih v takšni situaciji. MI NE. Za vas predvsem in za našo dušo, da smo naredili nekaj dobrega in koristnega.
Ni važno kako se imenuje važno je, da vsi vemo zakaj se gre. Saj vem katero besedo vi najbolje razumete ampak vas moram razočarat, ker ne uporabljam vulgarnih besed. Samo prosim naj kakšna odgovori, ki si hodi pulit dlake ali ji ni nič nerodno, da ji ena druga ženska šari tam spodaj? Pa ne mi zdaj z zdravniki in ginekologi, ker tam se gre za zdravje, tukaj pa se gre za kaprice razvajenih finih damic, ki morajo takoj pograbit vse najslabše kar pride iz Amerike. Saj dobrega ne znate pobrat, samo vse najslabše.
Jap, jaz hodim. Na depilacijo nog in bikinja. Hodim tudi na pedikuro pa k frizerju pa na nego obraza pa občasno na masažo. Ne, nič mi nerodno. Zakaj bi mi bilo nerodno? Če hodiš redno potem ni nobenega goščavja. Neurejeno umazano goščavje imajo take kot si ti.
Meni bi bilo bolj nerodno, če bi hodila okoli smrdljiva, zlepljena, kosmata in neurejena kot ti recimo. Mož imam pa, med drugim, tudi za to da seksava ja. Če ne veš je to nekaj povsem normalnega dandanes in lulike niso samo za lulat in rojevat. Kaj pa ti s svojo počneš je sicer tvoja zadeva ampak po moje si pa ti ena izmed tistih ob kateri bi kozmetičarka v nezavest padla pa najbrž tudi denarja nimaš in si nevoščljiva vsem, ki skrbijo zase in uživajo.
pozabljate, da se človek vsega navadi. navadi se delat avtomatsko za trakom, navadi se riti brisat nepokretnim, navadi se delat brazilsko. jaz npr. v svojem poklicu tudi delam z mrliči (čeprav bi seveda raje videla, da nihče ne umre in bi bili vsi zdravi). iz tega razloga se npr.nekateri ne želijo rokovati z mano, pa čeprav rokujem s trupli v rokavicah.
Jaz tudi hodim, že skoraj 8 let, ko to ni bila še nobena “kaprica” (pa tudi zdaj to ni kaprica ampak različni okusi in možnost, da si to urediš na način kot sam želiš. In če verjameš ali ne, me je v to prepričala ravno kozmetičarka iz česar sklepam, da ji pa vseeno ni to tako hudo počet, če me je celo sama “prosila”, da mi to naredi.
In ravno zaradi tega, ker jo redno hodim urejat, ni popolnoma nič zlepljena, umazana in ostale bedarije o katerih ti pišeš. Pa tudi ne vem zakaj mi me moralo biti sram? V glavnem imam takšno kot vse ostale (tudi kozmetičarka jo ima). Pač mislim, da je moja vagina (vidim, da te prevzema tako hud sram, kar je po svoje žalostno, da moraš pisati lulika…) full lepša, če je urejena. Nimam pa nobenega slabega mnenja, če si jo katera pač ne depilira, okusi so različni.
Živi in pusti živeti. Ne vem, zakaj te “boli” kakšno vagino imajo druge ženske…
Ženske, ki si delamo brazilsko, smo urejene, čiste in negovane. Posledično nimamo spodaj nič zlepljenega in zaudarjajočega, ampak pač izrasle kratke dlačice na čisti in dišeči “luliki”, ki si jih pridemo odstranit. Za tovrstno urejanje je pač treba nekaj denarja in velika želja po brezhibni urejenosti. Možno, da nimaš prvega, drugega pa zagotovo ne.
Moja kozmetičarka pravi, da precej raje dela brazilske depilacije kot masaže. Mi je tudi povedala zakaj, ampak ne bi tu o tem.
Forum je zaprt za komentiranje.