Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako vas ni sram, da vam tam ena punca puli dlake iz vaše lulike

Kako vas ni sram, da vam tam ena punca puli dlake iz vaše lulike

Jaz ti dam pa prav, avtorica. In vsi odgovori so od tistih, ki hodijo na brazilsko.
Bolj kot vse ostalo pa me moti to stalno poudarjanje čistih, urejenih… Če se depiliraš si čist, če ne pa ne? Ne vem, no, jaz se čistim z vodo pa malo mila, ne pa z depilacijo… Pa mislim, da nam je bog vse te kocine le dal z nekim razlogom. Da si malo pristrižeš, skrajšaš, urediš že, da bi si pa sploh na občutljivih delih, kjer dlake služijo zaščiti, vse potegnila dol, pa res ne bi. In ja, lulika ali pa vagina ima nek vonj, pa ne gede na to, ali služi samo rojevanju ali pa še čemu drugemu.

prou gotovo bi umrla od sramu, če bi vohale tvojo smrdljivo luliko. a ti misliš, da se živi v praveku in da hodjo po svetu vse smrdljive kt ti? al od kod ti ideja, da majo/mo ženske smrdljive lulike? ženske, k majo pa moškega ginekologa, se mi pa moški ginekologi tud smiljo, da jih od smradljivih lulik ne popade lulek in takoj wc išče madona no. ja poldina poldasta, pač je to njihovo delo.

pol smo pa pr tistem, ko pravte kle gor, da dela ni. eni, k so obogatel, so tud sekrete pucal, pa krave molzl, pa pomije nosil, bogi sedaj reveži bogati.

to me je še na eno štorijo spomnil, ko je en dec pravu, da je od ženske slišu, kako mu je orala fuj in fej in da se ji gravža, če bi jo oralno zadvoljil. veš kva je reku: če se njej gravža njena lastna lulika, zakaj bi bla men ušeč hahaha.

ja punca punca, umivat se bo treba začet, da ne boš take kvasla, če ti že slučajn smrdi iz lulike in so to povedala kr za vse ženske. kr hitr pucat svojo doto tam med nogam, lepo prosim.

a je spet eva vsega kriva haha ne kupjte ozimc jabolk, ker bo pol preveč kurbarije med goščavjem al kako je že rekla hahahaha

Mene pa bolj zanima, kako se to izvede? Si ne predstavljam, da mi nekdo potegne kocine tam dol – grrrrr.
Jaz še ko se brijem me vse nekaj peče, moti… sploh ne vem, kako se brez bolečin, rdečih pik itd. redno brijete? Jaz ko imam kratke dlake (2 dni po britju npr.), joooj potem jih res s težavo pobrijem, so trde, skratka kot bi kar strgala dlake dol.

No v glavnem kakšen je najmanj boleč način za odstranjevanje dlak z – o madona, zdaj pa ne vem kako naj se izrazim – vagine, lulice, tamale, pičkice, mindže, šnofjle, fuflje…

No, kolikor jaz vem, v vagini ni nobenih dlak, ampak samo sluznica. Še tega ne veste, kako so vaše tamale sestavljene.

Res, ženske sploh vejo ne, kaj je to VAGINA. Važno, da se avšajo v imenu neke kvazi ‘higiene’ – res, samo še totalna kura misli, da si dejansko dlake po mednožju puli ali brije iz ‘higienskih razlogov’.

Bi tukaj lahko pripopale kakšno sliko, da vidimo stanje prej in stanje potem. Bo šlo?

V glavnem imam takšno kot vse ostale (tudi kozmetičarka jo ima). Pač mislim, da je moja vagina (vidim, da te prevzema tako hud sram, kar je po svoje žalostno, da moraš pisati lulika…) full lepša, če je urejena. Nimam pa nobenega slabega mnenja, če si jo katera pač ne depilira, okusi so različni.

No, vagine si definitivno nobena ne depilira. Pa če še tolk da na higieno 🙂

Zakaj pa to??
Mehka kot nekoč…tega pa res ne razumem…hodim 1x na mesec…ne vem, če ti natančno veš kako poteka ta depilacija

Kje pa meni naredijo moško depilacijo? Cena?

V tole temo bi se moral pa on oglasit 🙂

WINX – svojega maila ne bi ravno razkrivala tukaj, nisem pa tip človeka, ki bi odpiraln neke nove, kvazi maile. lahko vprašaš, a na bolj delikaten način 🙂

punce, pa še nekaj. ne depilirate si vagine. vagina ni poraščena, temveč pokrita s sluznico, vagina je že v notranjosti. to, kar si spodaj depilirate je, hm, venerin griček ter velika sramna ustna.

Tudi meni ni do tega, da bi me depilirala neka kozmetičarka, nelagodno bi se počutila! Zato to nalogo opravlja kar – moj partner! 🙂

hmmm jaz tudi.[/quote]
Podpis.
Veliko omenjaš ¨luliko¨, si zrajcana?

sem urejena, izobražena, zaposlena dama srednjih let …vsako jutro izpod tuša, redno zobozdravnik, ginekolog, frizer, pediker …za večerni izhod ponovno obvezen tuš … torej nisem umazanka …
a vedno znova berem neko bolestno ponavljanje, da tiste, ki nismo spodaj kot gladke kot dojenčki, smo potem zasigurno gnusne, zlepljene in zaudarjamo …

ene so zdepilirane, druge ne … ene zaudarjajo, druge ne … a pri urejenosti nima depilacija intimnih delov nobene veze …
poznam kup prijetnih in omikanih žensk, ki ne smrdijo na daleč po cigaretih (kar je tudi zelo ogabno ) in ki jim ni treba preklinjati, da bi povedale, kar mislijo …pa se tudi ne brijejo po intimnih delih …

in tudi sama bi si, če bi si že kdaj želela zgledati kot najstnica, pričesko spodaj uredila sama …ne bi se ravno razkazovala v kozmetičnem salonu … tako kot si pač sama uredim predele, ki jih ne pokrijejo kopalke ali perilo …

koliko je pa lepša, če je brez dlak… je pa stvar okusa in dogovora med partnerjema …

Kdo jim je kriv, če bi želele “lepše” stvari vohat bi šle za cvetličarko….

Ene mislijo, da če si iz “lulike” dajo populit dlake, popilit nohte, zmasirat…, da so urejene…. :)))

A, da bi kdo “koleščke” v glavi porihtal ga pa ni mojstra?
Aha, to je že “vsebina”, mi se pa o “embalaži” pogovarjamo……

How sick can this world be 😀

Jaz sem se ful nasmejala tukaj. Zakaj je avtorica tako jezna na nage lulike? Haha

Jaz imam pripombo samo za vas, depiliranke, s kremami ali brazilsko!

Nobena s popolnoma nago vagino ne more fokusirati curka urina : vsaki zenski tece postrani !

to vemo vse.

No, tolko o vasi brazilski cistoci.

ali pa se z dvema prstoma vsakikrat primete med mehurjem in ga usmerite v skoljko, al kaj?

dejstvo je, da ni mogoce fokusirati curka.

zato meni popolna depilacija ne ustrza, ker NI HIGENSKA tocno zaradi tega!

Ampak to dejstvo ve , brazilsko depilirane in navadno depilirane in pobrite, ena pred drugo skrivate in ga zanikate !

otrok brze dlak lahko lula ravno dol, odrasla zenska brez dlak ne more, ampak si poscije nekaj riti, ce ima smolo, pa še po nogi in samo z zadrzevanjem curka (kar je tezko) uspe kontrolirati in usmeriti ravno.

NEMARNO DO AMENA.

Na javnem wc tezko umivat rit z mokrimi krpami ali zmocenm papirjem, ker se drobi in je tezko!

Ne mi govorit, da to prvic slisite.

Je cas, da se to javno pove.

DA Z NAGO NE MORES SCAT RAVNMO DOL, AMPAK TECE VSTRAN !!!

Zato se jaz redko spodja brijem oz. depiliram, samo poleti.

Drugace pa samo oblikujem trikotnik in tam do riti, V PODROCJU MEHURJA PA SI DLAKE PUSTIM, SAMO MALO PRIREZEM, DA LAHKO USMERIJO CUREK PRAVILNO.

Wtf? Resno? Slovenija.

saj pa to je odvisno od vsake posameznice…če želi da ma obrito luliko naj jo ma zakaj je treba zdaj tak pisat.je že lepše natepavat obrito luliko kot pa da ma grmovje med nogami.lep večer želim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close