Kako ste spoznali partnerja?
Je zadnji tudi četrti? :))[/quote]
Ne. To so bile tranzitorne pasme. Četrtemu se bo reklo dokončen. ;)[/quote]
Tri resne, četri dokončen, pa onih 10, ki niso niti omembe vredni, saj katera se jih še spomni po prekrokani noči. :)))
Ženske to nekaj lažete dol pri številkah, moški pa gor. Čuden svet. 😀
Ne. To so bile tranzitorne pasme. Četrtemu se bo reklo dokončen. ;)[/quote]
Tri resne, četri dokončen, pa onih 10, ki niso niti omembe vredni, saj katera se jih še spomni po prekrokani noči. :)))
Ženske to nekaj lažete dol pri številkah, moški pa gor. Čuden svet. :D[/quote]
Vsi so v spominu in vsi omembe vredni. Ne živim v tako čudnem svetu.
v hribih
v solinah
na morju – hotela sva isto drevo z senco
na morju – je dal brisačo poleg mene
Vse to z istim tipom. In ko je dal brisačo zravn mene se je začelo.
Ah ne, nič ni res, to sem maštala potem ko sva se zabila drug v drugega oz. on v mene, ko smo šli v nasprotni smeri vsak z svoje strani stavbe:) Bilo je kar nerodno. Ampak luštno – takrat je še imel miškule;)
Zdej resnična, bolj dolgočasna različica, ampak meni superca – v trgovini, kasneje v knjižnici, na tečaju na koncertu klasične glasbe v cerkvi in takrat se je začelo. Zares.
ko je stala na koncu vrste 35 mencajočih babnic pred ženskim sekretom sem ji ponudil, da naj gre v moškega – jaz sem pa “stražil”, da ni kdo vstopil tačas ☺
ena mi je bila asistentka na faksu. Ko me je na izpitu tretjič “položila” sem pogruntal. V tednu pred 4. poizkusom sem jaz njo “polagal” — da se ji ni bilo treba zagovarjati pred nosilko predmeta sem dobil samo tretjinsko oceno od opravljenih polaganj – 8 ☺
trajalo je do tedna pred naslednjim izpitnim rokom ☺☺
Šel je po cesti mimo odprtega okna in ga je premamil vonj po sveže pečenih piškotih…. 😉
Sadni ti nisi tolk pogumen, da bi upal fprašat, če lahko dobiš kaj sladkega, magari (samo) piškotek? :)))[/quote]
hahhaha sadni nemore mem petre in njenih piskotkov 🙂
pomoje je ena od teh ona ki se stalno ogladajo…njima je good druge pa firbec daje ;P onadva se pa na koncu smejeta..torej se najslajse 😉
Šel je po cesti mimo odprtega okna in ga je premamil vonj po sveže pečenih piškotih…. 😉
Sadni ti nisi tolk pogumen, da bi upal fprašat, če lahko dobiš kaj sladkega, magari (samo) piškotek? :)))[/quote]
hahhaha sadni nemore mem petre in njenih piskotkov 🙂
pomoje je ena od teh zenskih uporabnoc foruma ki se stalno oglasajo…njima je good in se pozvizgata na vse tuki gor, druge pa firbec daje 😛 na koncu se pa vsem smejeta..torej se najslajse ;)[/quote]
ce je name letel Marko,popravljam 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.