Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ste spoznali partnerja?

Kako ste spoznali partnerja?

ROFL[/quote]
Itak. Nas označuje za razvajene mamine sinčke, potem mu pa prijateljica zrihtala zmenek, ker ni zbral dovolj jajc, da bi sam pristopil do nje in jo ogovoril.[/quote]

Od kod ti pa ta zaključek?

Meni se je bolj bralo, da je “slučajno” pristopil k prijateljici, s katero se je ravno takrat slučajno tudi družila potem njegova izbranka, takrat pa pač še neznanka. Kje si ti prebral, da je k prijateljici pristopil ravno iz želje po spoznavanju potem njegove bodoče ali celo kaj bolj konkretnega, da je napr. prijateljici rekel, da bi rad spoznal to in to osebo, ki so jo je želel spoznati… Mogoče je pa takrat imel namen “osvojiti” svojo prijateljico, pa se je potem izkazalo, da mu je usojena njena znanka oz. karkoli pač je že bila…

na zagovoru magisterija … ki ga je imela pri kolegu ☺ — kateremu sem na fuš popravljal kanalizacijo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

v kinu…vrtel je filme, večkrat sem šla v kino ker me je začel spuščati not zastonj, jaz pa nora na filme. Sprva mi ni bil všeč potem sem se zaljubila do konca, skupaj sva 12 let, trije otroci.

In kakšnemu filmu je podobna vajina zgodba ?
Je to bolj kot triler, drama, ali erotična komedija ? :))))

Ko sva z kolegico iz faxa šli proti izhodu glavne kapije v eni izmed takratnih firm,je čisto slučajno bil pred nama,nakar mi kolegica reče “posluš,temu fantu je pa mamica pred dnevi umrla..bil star 22 let..Obrnil se je,ker sta se ona dva že prej poznala..takrat se je začelo.Meni je skoraj srček počil,tko mi je bilo hudo.

Skupaj 20 let.
Bodoča študentka in dijak.

jaz svojega fanta preko njegovega brata, s katerim sem (kar nekaj let nazaj) plesala na maturantskem plesu (kateri je prav tako imel že neke plane z mano:). prvič sva se videla zunaj zvečer, ko sem jaz bila s tretjim fantom. prava telenovela:) hehe….

Telenovele so, vsaj včasih, lahko zelooo zanimive 🙂

…v baru, kot studentka delala za sankom… potem se je oglasil pri meni na morju, od tam je slo pocasi ali pa hitro v skupno zivljenje…no, po petnajstih letih ugotovim, da je za sankom pred osmimi leti spoznal se eno, ce citiram, ljubezen njegovega zivljenja, zaradi katere greva zdaj vsak na svojo stran neba…

Zakaj je flaska boljša od ženske?
Ne teži, ko si vzameš drugo flaško… 🙂

Samo Marko je pecal po netu. 🙂 Mi je pa zdaj bolj jasno zakaj ima njegova draga “virtualne” izpade. Da se pride “pofočkat” na forum, da zares obstaja. To doživiš samo od “virtualne bejbe”. 🙂

Moja ugotovitev: Še je upanja za forumske moške. Vsaj za večino njih.

Ah, to ni nič. Bi rekel, da je večina uporabnikov tu gor starih nad 40 let. Ko so oni bili v akciji še skorajda nihče v Sloveniji ni bil priklopljen na internet, kaj šele, da bi visel na Ona-On. Smo že našli pravo besedo za njih – Titova generacija, haha 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni ne more odgovorit zase, ker še nobene ni imel.

Sama sem na to temo enkrat že odgovarjala, malo pobrskaj po iskalniku za temo, avtorica. Smo se po moje precej bolj razpisali kot tule.

Po drugi strani pa ena mala tolažba za avtorico: partnerja ni težko spoznat in se z njim spentljat v zvezo, ampak obdržat 😉

zajebal sem se pa sem ji dal naslov e-maila … očitno edini ::( .. ker me je tožila za očetovstvo … 2x 🙁
ampak otroka sta pa čudovita … kor, da bi bila moja 😛

na srečo DoSadni ni eden od njih ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

aa jaz sem 30 – 🙂

Jaz sem svojo srečal na snemanju oddaje. Skoz sma bila skupaj in potem so se začele iskrice 😉

v bolnišnici…romantika pa na okrevanju v zdravilišču :))

po nesreči sem šel na viski brez denarja … pa mi je ponudil, da se ga skupajj zapijeva na njegove stroške, ker se je srečno znebil ene zatežene babe ☺
super dečko ♥

In tako si spoznal svojega partnerja, super dečka?:) Vesela zate:).

Jaz sem svojega tudi “spoznala” preko foruma oz. sva prvo debatirala in se pogovarjala preko foruma. Brez nekih misli na še kaj več, kot samo virtualno poznanstvo. Pač klepetali smo/sva, tako kot klepetamo tu. Potem sva pa sklenila, da se še v živo spoznava. In eto, to je to…

Kaj iščeš novega, da se toliko sprehajaš tukaj?

Spoznal po 25-ih letih! V 27-tem letu sem bil že ločen!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Če bi avatar zamenjal,ne bi bil večni ločenec:))

Ubogi bosanc 🙂

Ma čisti slovenac jebote:) Ajde ne skrivaj se neprijavljen(A) 🙂

vecina od vas je svoje partnerje, partnerke spoznala v zivalskem vrtu, kajne? :PPPPP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close