Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako so me moški osvojili … že tretjič priznano

kako so me moški osvojili … že tretjič priznano

A še ni konc šihta, delaš do 15 ure.Točno, če si samska, če je fant luštkan, če te pelje na pico in pivo…….. le zakaj bi jo šparala. Saj se ne pozna, a ne. Števec na nulo – to naredi mehanik, pa je skoraj kot nova.

mi pa tko iščemo punco za brata, keramičar je, rabiš nove ploščice?

Kaj gre tukej za ljubosumnost, da brez probljema najdem moškega oz. oni mene ali da v mojem življenju obstajajo kanditati za ljubimce? Ker še zdaleč ne menjam fantov kot spodnje hlačke; sem pa prijetna, simpatična sogovornica, znam poslušati – in sedaj bom poslušala od zagrenjenih in zafurstiranih žensk, da je ne šparam? A moram igrati uršulinko ali benedektinka ali brezmadežno sestro klariso? Ali kje piše koliko moških sem zamenjala v x letih? Madonca, primitivke, puste mojo češpljo pri miru!

Kaj gre tukej za ljubosumnost, da brez probljema najdem moškega oz. oni mene ali da v mojem življenju obstajajo kanditati za ljubimce? Ker še zdaleč ne menjam fantov kot spodnje hlačke; sem pa prijetna, simpatična sogovornica, znam poslušati – in sedaj bom poslušala od zagrenjenih in zafurstiranih žensk, da je ne šparam? A moram igrati uršulinko ali benedektinka ali brezmadežno sestro klariso? Ali kje piše koliko moških sem zamenjala v x letih? Madonca, primitivke, puste mojo češpljo pri miru![/quote]

OMG, a k si dala mehaniku si pa zdej zvezda, al kako? Drolja, to pa ja.

lahko si pričakovala napad; temo bi morala odpreti z naslovom Nobenemu ne dam!

Kaj gre tukej za ljubosumnost, da brez probljema najdem moškega oz. oni mene ali da v mojem življenju obstajajo kanditati za ljubimce? Ker še zdaleč ne menjam fantov kot spodnje hlačke; sem pa prijetna, simpatična sogovornica, znam poslušati – in sedaj bom poslušala od zagrenjenih in zafurstiranih žensk, da je ne šparam? A moram igrati uršulinko ali benedektinka ali brezmadežno sestro klariso? Ali kje piše koliko moških sem zamenjala v x letih? Madonca, primitivke, puste mojo češpljo pri miru![/quote]

OMG, a k si dala mehaniku si pa zdej zvezda, al kako? Drolja, to pa ja.[/quote]

Nikjer nisem napisala, da sem zvezda. Ti si preveč domišljaš. Pa nisem mu dala, ljubila sva se.

tvoja češplja me ne mika, spljoh!

Madona je kup enih zafrustrirani, po moje nesrečno poročenih, nesramnih bab tu gor.

Jaz v uvodnem sestavku ne vidim nič slabega. In ja, moški imajo takve in onakve fore, večini je glavni cilj seks, nekaterim mogoče kaj več. Pač najdeš enega sebi primernega, ne glede na to kako te osvaja :).

pemina – upam da si našla sebi primernega.

3. Računalničar. Enako z računalnikom. Vedno je bilo še kaj narobe. Ali je pozabil, da sem rekla, da še kaj naloži, ali je … (ne bom šla v podrobnosti, ker se je zgodilo pred kratkim). Potem se je ponudil, da pride raje k meni domov zrihtat računalnik (prej sem ga sama nosila v firmo) in večkrat je prišel kar proti večeru, pa ponudila sem drink, pa kar pogovarjal se je … pa se je že spet razvilo. Včeraj pa mi že spet pove, da je bilo to vse načrtovano in da je bil računalnik namerno večkrat pokvarjen. No, saj ne vem kaj naj si mislim … Traja 2 meseca.

dobesedno isti scenarij. verjetno nisi edina;)

moj komentar:

Ad1) Moški, ki poseda po lokalih in takole “ulovi” dekline kot tebe, ni kaj nič prida

Ad2) Sanje marsikaterega ledigin frej ali pa tudi vezanega avtomehanika je, da bi “redno servsiral tudi podvozja ne samo ene svojih avtomobilskih strank

Ad3) Že obdelana tema cca dva dneva nazaj. Računalničarji so svojevrstni tiči- takšni in drugačni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close