Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako so me moški osvojili … že tretjič priznano

kako so me moški osvojili … že tretjič priznano

Že trikrat so mi moški med ali po vezi priznali naslednjo stvar … Naj povem, da s temi moškimi niti ne bi bila, če ne bi naredili tega, kar so. Vsi trije luštni, ampak niso mi ravno padli v oči, da bi se kar zaljubila.

1. Sem hodila veliko s kolesom naokoli in večkrat sem se ustavila pri prijateljici, ki je kelnarca v baru. Tam sem bila všeč enemu moškemu, ki mi je namerno predrl zračnico, da me je potem lahko on peljal domov. Seveda me je pred tem povabil še v dve gostilni na pijačo. Kasneje sva se zaljubila in bila nekaj časa skupaj – 4 mesece.

2. Svoj avto sem vozila k avtomehaniku. Avto je bil večkrat pokvarjen kakšeno malenkost, za katero sem večkrat morala nazaj k njemu (seveda mi ni potem računal). TAko sva se imela možnost več pogovarjati in tako se je začelo razvijati). Trajalo je krajši čas – 1 mesec, ker res ni bil zame.

3. Računalničar. Enako z računalnikom. Vedno je bilo še kaj narobe. Ali je pozabil, da sem rekla, da še kaj naloži, ali je … (ne bom šla v podrobnosti, ker se je zgodilo pred kratkim). Potem se je ponudil, da pride raje k meni domov zrihtat računalnik (prej sem ga sama nosila v firmo) in večkrat je prišel kar proti večeru, pa ponudila sem drink, pa kar pogovarjal se je … pa se je že spet razvilo. Včeraj pa mi že spet pove, da je bilo to vse načrtovano in da je bil računalnik namerno večkrat pokvarjen. No, saj ne vem kaj naj si mislim … Traja 2 meseca.

A st e tudi vi imeli kakšno takšno izkušnjo z osvajanjem moških? A ni to malo nenavadno osvajanje? Pa verjetno je še kakšen takšen bil, pa ni nič rekel … Saj ne vem kaj naj, me je to kar malo odbilo …

Upam, da nisi všeč svojemu zobozdravniku :)))))

[youtube]ZCMsx7JF7rY[/youtube]

iznajdljivi so, kaj češ 😉

Men se pa bol zdi, da bi se ti rada malo pohvalila kako prekleto si pri tipih popularna, da te takole osvajajo. In veš kaj? Boli nas kurac zate. Tista tvoja faca bo pa itak slej al prej postala nagubana in stara. Hvali se ti raje svojim kolegicam kot pa da smetiš po forumih!!!

Si vstal na levo nogo?!
Fantje osvajajo tako in drugače. Ženske tudi. To vsi doživljamo, a ne? Saj se svet vrti okoli moškega in ženske. Zakaj bi se potem s tem hvalila?!

Dej no dej. Imaš pa hudo inteligentne frajerje. Zračnico spustil, pa com pokvaru. Zdaj pa ne vem, a si res blond. Naravno ali pobarvano. Prava blondinka. Res samo še zobarja si pozabila, kot v pesmi od Šifrerja. S takimi osvajanji se jaz pač ne bi hvalila. A v bar – night klub – greš s kolesom?, hahahaha

No ja, kakšne koristi od teh osvajanj, kot je videti, nimaš. Vsak te takoj pusti. Hvali se takrat, ko boš dobila nekoga, ki te bo poročil. Do takrat boš pa samo zastonj sex za reveže. Glupača na kvadrat, tud če nisi blond.

Očitno te ni težko osvojiti. Si pač lahkoživka, a ne. To je lepša beseda, obstaja pa tudi ona grša na drugo črko…

Mene pa ni pustil nobeden od teh. Če bi brala, bi mogoče to med vrsticami prebrala. Ne, nisem blond, niti tako niti drugače. In ne – ne dovolim, da bo nekdo z mano ravnal kot s tisto včerej, ko je z njo leto, pa jo je enkrat peljal na pico in pijačo.

A dej? Si pomislila, da se nič ne zgodi, če jaz v to ne privolim? Da izbiram moške? Da sem mogoče zavrnila že kar precej moških in da se mi je to kar sem napisala zgodilo v obdobju 12 let?!

pa ajde dođi kod mene na burek, hihiiiii

po moje si že rahlo siva, pobarvana na črno, pa vlak ti že pelje, zato vsakega mojstra pobereš

ti si pa res carica!

sej si to hotla slišat ne?

Ah ja malo pihanja na dušo ne škodi …

Kaj so ti priznali?

Hvala pupi, da sem se fajn nasmejala ob tem. Čudovita si, k ar tako naprej. Saj so še mizarji, steklarji, keramičarji… sej bo, go on.

.-)))))
En bo že za poročit, a ne?

Jaz ti predlagam naslednjo trofejo : učitelja slovenščine. Da, zagotovo. A kravžli pridejo čisto direkt iz glave, al malo nižje. Samo vprašam, veš?

ja, da so me osvajali na malo nenavaden način … Če bi me kdo vprašal, tega niti ne bi hotela vedeti. Kot da so nekako pokvarili vse skupaj … ne vem zakaj tako čutim …

Nemogoče, da bi ga rabila. Sem bila na strokovcu, so mi rekli, da sem naredila slovenščino z odlika, da jo grem lahko učit. Ali misliš, da se moram na monu trudit pisat slovniščno pravilno?

Nemogoče je mogoče. Evo sem vedla da si blondinka s Harvarda. Čutiš….. lepo, da te zajebavamo. Kot upam močno, da tudi ti nas. Kak je kaj na Štajerskem, čuj, vredi?

Skrajšano: shodiš z vsakim ki se malo več s teboj ukvarja.

Hodi, ker ji spustijo bicikelj. Vozi se pa ,ker je laže v avtu…. kot na biciklinu.

ha, ha, ja če sem samska in če je fant luškan, simpatičen, prijeten … zakaj ne? Moram postati nuna?

Ti, te najboljše čez pridejo. Na Štajerskem … upam, da vredi, sem šla tja le s prstom po zemljidu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close