kako so me moški osvojili … že tretjič priznano
Že trikrat so mi moški med ali po vezi priznali naslednjo stvar … Naj povem, da s temi moškimi niti ne bi bila, če ne bi naredili tega, kar so. Vsi trije luštni, ampak niso mi ravno padli v oči, da bi se kar zaljubila.
1. Sem hodila veliko s kolesom naokoli in večkrat sem se ustavila pri prijateljici, ki je kelnarca v baru. Tam sem bila všeč enemu moškemu, ki mi je namerno predrl zračnico, da me je potem lahko on peljal domov. Seveda me je pred tem povabil še v dve gostilni na pijačo. Kasneje sva se zaljubila in bila nekaj časa skupaj – 4 mesece.
2. Svoj avto sem vozila k avtomehaniku. Avto je bil večkrat pokvarjen kakšeno malenkost, za katero sem večkrat morala nazaj k njemu (seveda mi ni potem računal). TAko sva se imela možnost več pogovarjati in tako se je začelo razvijati). Trajalo je krajši čas – 1 mesec, ker res ni bil zame.
3. Računalničar. Enako z računalnikom. Vedno je bilo še kaj narobe. Ali je pozabil, da sem rekla, da še kaj naloži, ali je … (ne bom šla v podrobnosti, ker se je zgodilo pred kratkim). Potem se je ponudil, da pride raje k meni domov zrihtat računalnik (prej sem ga sama nosila v firmo) in večkrat je prišel kar proti večeru, pa ponudila sem drink, pa kar pogovarjal se je … pa se je že spet razvilo. Včeraj pa mi že spet pove, da je bilo to vse načrtovano in da je bil računalnik namerno večkrat pokvarjen. No, saj ne vem kaj naj si mislim … Traja 2 meseca.
A st e tudi vi imeli kakšno takšno izkušnjo z osvajanjem moških? A ni to malo nenavadno osvajanje? Pa verjetno je še kakšen takšen bil, pa ni nič rekel … Saj ne vem kaj naj, me je to kar malo odbilo …
Dej no dej. Imaš pa hudo inteligentne frajerje. Zračnico spustil, pa com pokvaru. Zdaj pa ne vem, a si res blond. Naravno ali pobarvano. Prava blondinka. Res samo še zobarja si pozabila, kot v pesmi od Šifrerja. S takimi osvajanji se jaz pač ne bi hvalila. A v bar – night klub – greš s kolesom?, hahahaha
Forum je zaprt za komentiranje.