Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako sem zajebala in izgubila popolnega tipa

Kako sem zajebala in izgubila popolnega tipa

Pikapolonica305

spet k mamici. spet k drugi samici po pomoč. to si že prvič zajebala.  odvisno koliko le imaš. kako zgledaš. si se v 5 eltih zapustila al si huda full.  isto kot  zate velja tudi za njega. ti si tudisamska imaš pa jebača.  on tudiverjetno kakšno jebačico. preko kere bi morala pridit?  to ženske ne razumete.  ker ste vzgojene od mamic in od feminsitične indoktrinacije in predvsem ker ne trenirate judo kot otrok.  zato ne razumete. da je za moškega lojalnost na 1 mestu. nesex, ne  popolna lepota.  lojalnost. zaupanje – če veš kaj to pomeni.  ti ne veš.   fse kar lahko narediš pa ni garancije je, da  greš do njega normalno in mu rlčeš da bi rada bila njeova najcenej smrdljva kurba.  da boš fse naredila kaj želi.  in to ovoriš ko že imaš njegocega tiča v ustih. ja?!  jaz vam to probam vedno znova pa nova razložit. moški nismo ženske.  in dolgo časa traja da se moškemu neka ženska zamei. ko se muzameri, je konec.  ni več poti nazaj.  ne gre to tko. moški ne maramo ne sprememb. ne zmišlevanja,bi ne bi, mogoče. ne maramo tega.  jazsi lahko kupim novi avto. pa vozim golfa. staro kanto. ampak je meni super. meni je top.  pa fse je vkurcu, realno gledano.  ko se tak nesplača popravljat. jutri grem lahko po 10 novih. pa mi ni. enostavno ni mi. tega sem navadil, teh par gumbekov. to je to.  radia levičarksega tko ne poslušam.  in je zanesljiv in vsak ga zna popravit. fsak mehanik.  zdaj pa naj grem pod prisilo vonderlajdre, po novega?  ne in konec.  in to je isto.  trudil se je zate, pa si se norca delala.   zdaj pa se jebaj

Če bi bilo popolno, bi bila skupaj. V dobrem in slabem bi se pogovarjala in razvijala skupaj. Zdaj ga idealiziraš, ker nista skupaj. Totalna bedarija.  Nič ne bo narobe, če ga povabiš na kavo in se malo pogovorita. Če te bo kontaktiral, prav, če te ne bo, ga pozabi. Nosiš ga na ramenih kot vrečo cementa. Ne, ne, ne.

Odgovor na objavo uporabnika
Pikapolonica305, 23.05.2024 ob 19:08

Imela sem popolnega partnerja, vendar ga nisem znala ceniti. Noben mu niti blizu ne pride, saj je bil resnično narejen zame. Zaradi pomanjkanja pozornosti, nespoštovanja in nesposobnosti, da bi prepoznala njegovo vrednost, je najina zveza razpadla. Zdaj, ko je prepozno, razumem svoje napake in obžalujem svoja dejanja, saj sem izgubila nekoga, ki je bil resnično dober. Tudi po petih letih sem še vedno blokirana, a s fake profilom vidim, da je samski. Če je katera bila v podobni situaciji, kako ste začele pogovor? Razmišljam, da bi po naključju srečala njegovo mamo in preko nje poskusila obnoviti stik.

Jaz dvomim v uspeh.

Če je blokirana na FB iz njegove strani že pet let potem ne verjamem ,da bo še kaj.Lahko on misli nanjo ampak tukaj je moški ego in ponos.

Lahko pa ,da on čaka da se ona prva oglasi .

Probat ni greh in nima kaj izgubiti.

Kakšno zvezo ima pa mama pri njegovih odločitvah? Mene bi to skrbelo, če bi ga lahko mati prepričala, da me vzame nazaj.

Za razmislek,  na ta lep nedeljski dan. ☀️

Materijal je materijal!

Clovek je clovek!

So mnoge stvari, ki se jih da kupiti in je samo ena stvar”, ki se jo ne da kupiti.  Lahko jo dobis kot najvecji dar in je namenjeno samooo Tebi! ?

Ce ceniti ne znas pa ze cas pokaze, pravo vrednost, necesa, nekoga…,kar si imel, bi se lahko imel, in na zalost ti ni vec dosegljivo. ?

Zdi se, da gre za eno bolj pogostih ženskih potez, ki jih neredko potem obžalujejo. Če se za ilustracijo poslužim “matematike”. Možakar ima 20% pomanjkljivosti, ki njo začnejo močno motiti. Njen fokus je na teh 20% karakteristik.

Prekine razmerje in išče možakarje, ki izpolnjujejo ta 20% kriterij. Preostalih 80% preprosto izpustijo iz enačbe. Ker niso osredotočene na to. Je samoumevno. Dokler ne ugotovijo, da ni. Ko najdejo nekoga, ki izpolnjuje omenjenih 20%, ugotovijo pomanjkljivosti znotraj tega nabora preostalih 80%. Ki niso samumevne vrline, kapacitete…

Zanka, v katero se, sodeč po raziskavah, ujame precej žensk.

Anonimno 7695

evo  še enkrat zate.  ni tukaj noben ego in ponos.   taki smo moški. to smo.  ego imate ženske.  moški nimamo veliko čustev.  on nikoli več ne bo nobeen tko lepo imel.  nikoli več nobene. ker je probal 1,2 mogoče 3x. sporobal si je da ste ego prasice. in to je to.  konec pravlce.

moški smo taki.

Ne obstaja popoln moški ali popolna ženska, saj imamo vsi vsaj kakšno slabo lastnost. Ti si verjetno mislila, da lahko dobiš “popolnejšega” od njega, ampak si se uštela, sedaj pa obžaluješ. Sprejmi to kot šolo za naprej, da ne boš ponavljala napak. Če bi on želel kaj imeti s tabo, te ne bi blokiral, ampak bi te poiskal.

Crkni kuzla in pejd s svojimi zgodbami k psihiatru.

Tudi moski ima lahko veliko custev, tudi moski ima lahko velike dusevne bolecine, tudi moski lahko joka… ?

Toda, ravno ta moski je bil nekoc mlad, naiven in verjel je v ideale, ter ljubezen.

Leta pa naredijo svoje in prav noben ego in ponos pri tem nimata nic. ?

# Pikapolonica305

Ti bom povedal iz moškega zornega kota. Povem ti v kateri predalček te je dal. Ti mu ga v avtu pofafaš, on te pa potem povabi na pico, sedi na nasprotni strani mize, in pusti da mu pol ure pihaš na dušo. V ta predalček te je dal, če mu kaj dela moški ego.

To se dogaja bolj moškim… ampak ja, očitno tudi ženske ne znajo ceniti moškega.

Jaz sem odšla, nisem pozabila in ga nisem nazaj vzela. Ni mi žal.

Ah, to ni nobena katastrofa. Si samo ena v nizu feministk, ki bi se rada obesila na boljšega od sebe, zajedala njegov čas, dobro voljo in denar. Zdaj, ko si mu dala proste roke in mu s tem mogoče rešila življenje, objokuješ priložnost.

Bolj ali manj ste take vse iste. vse iščete nekoga, da vam bo podaljšal otroštvo in fural z vami enakovredno partnerstvo, ki to ni.  šele, ko je ta pravljica izpeta, sprevidete njegovo vrednost, kakor tudi, da vas je 70 let feminizma v bistvu tako zjebalo, da niti niste sposobiti partnerke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close