Kako sem zajebala in izgubila popolnega tipa
Imela sem popolnega partnerja, vendar ga nisem znala ceniti. Noben mu niti blizu ne pride, saj je bil resnično narejen zame. Zaradi pomanjkanja pozornosti, nespoštovanja in nesposobnosti, da bi prepoznala njegovo vrednost, je najina zveza razpadla. Zdaj, ko je prepozno, razumem svoje napake in obžalujem svoja dejanja, saj sem izgubila nekoga, ki je bil resnično dober. Tudi po petih letih sem še vedno blokirana, a s fake profilom vidim, da je samski. Če je katera bila v podobni situaciji, kako ste začele pogovor? Razmišljam, da bi po naključju srečala njegovo mamo in preko nje poskusila obnoviti stik.
darwindarko, 23.05.2024 ob 19:22
Hecam, brez zamere.
Nč probi se znajdt al pa kar direkt kontaktirat pa nekaj nabalinat. Mogoče ga pa ti tudi še zanimaš.
Kaj imaš za zgubit, če ga direkt kontaktiraš? Ali ga lahko izgubiš če si ga že izgubila?
Ponos? KVA JE TO
Mogoče preprost poslan stavek : Kako si lahko veliko pove.
Se strinjam z Datkotom, piši mu, povej mu, da bi se rada dobil. Kaj imaš za izgubiti? Pozabi na ego , tudi na to če ti reče da ga ne zanimaš. Lahko si boš vsaj rekla, vsaj probala sem.
Se strinjam, 23.05.2024 ob 19:31
Se strinjam z Datkotom, piši mu, povej mu, da bi se rada dobil. Kaj imaš za izgubiti? Pozabi na ego , tudi na to če ti reče da ga ne zanimaš. Lahko si boš vsaj rekla, vsaj probala sem.
Ne da se dobi z njim. Ampak, da ga vpraša kako je. Če ima fant še misli nanjo potem gotovo ne bo želel da samo poda kratek odgovor in je stvar končana.
Pa še to, kako si vprašanje ni nekaj, da bi se klečeplazil in že v začetku dal v podrejen položaj.
Če pa ne bo korajže pa se lahko še sto let sprašuje kaj bi bilo če bi bilo itd.
Pikapolonica305, 23.05.2024 ob 19:08
Imela sem popolnega partnerja, vendar ga nisem znala ceniti. Noben mu niti blizu ne pride, saj je bil resnično narejen zame. Zaradi pomanjkanja pozornosti, nespoštovanja in nesposobnosti, da bi prepoznala njegovo vrednost, je najina zveza razpadla. Zdaj, ko je prepozno, razumem svoje napake in obžalujem svoja dejanja, saj sem izgubila nekoga, ki je bil resnično dober. Tudi po petih letih sem še vedno blokirana, a s fake profilom vidim, da je samski. Če je katera bila v podobni situaciji, kako ste začele pogovor? Razmišljam, da bi po naključju srečala njegovo mamo in preko nje poskusila obnoviti stik.
Jp, popolne je škoda stran metat, ker ne rastejo na drevesih, popolnih srečaš mogoče dva, tri v lajfu, ampak jih ni zmeri lahko prepoznat, ker šele z leti in izkušnjami pogruntaš, da fora ni v tem, kolk velke joške ma in a je blond, ampak izključno in samo v kompatibilnosti, ko klikneta kot dve puzzle, ko z njo najdeš svoj duševni mir, ko čutiš njeno srce kot svoje, ko čutiš kako zelo rada te ima, da ti popolnoma zaupa, in obratno, njena bolečina je tvoja bolečina in njena radost je tvoja radost in brez pomisleka vzameš sebi, da daš njej, ko mogoče ni brezpogojna, je pa povsem nesebična ljubezen, ker veš, da si našel svojega človeka. Take za živo glavo ne spustiš in jo nikoli ne prevaraš, ker seks z njo ni praznenje, ampak zdravilno zlitje dveh energij in dveh bitij, ki si popolnoma zaupata, tega ti ne more dat pa nobena druga in sploh ne razmišljaš, da bi jo prevaral, ker se s tabo počuti varno in se ti je povsem odprla in bi bil bebec in totalna pizda, da bi zaradi primitivnega nagona uničil nekaj tako redkega, lepega in dragocenega.
Anonimno 8409, 23.05.2024 ob 21:56
Jp, popolne je škoda stran metat, ker ne rastejo na drevesih, popolnih srečaš mogoče dva, tri v lajfu, ampak jih ni zmeri lahko prepoznat, ker šele z leti in izkušnjami pogruntaš, da fora ni v tem, kolk velke joške ma in a je blond, ampak izključno in samo v kompatibilnosti, ko klikneta kot dve puzzle, ko z njo najdeš svoj duševni mir, ko čutiš njeno srce kot svoje, ko čutiš kako zelo rada te ima, da ti popolnoma zaupa, in obratno, njena bolečina je tvoja bolečina in njena radost je tvoja radost in brez pomisleka vzameš sebi, da daš njej, ko mogoče ni brezpogojna, je pa povsem nesebična ljubezen, ker veš, da si našel svojega človeka. Take za živo glavo ne spustiš in jo nikoli ne prevaraš, ker seks z njo ni praznenje, ampak zdravilno zlitje dveh energij in dveh bitij, ki si popolnoma zaupata, tega ti ne more dat pa nobena druga in sploh ne razmišljaš, da bi jo prevaral, ker se s tabo počuti varno in se ti je povsem odprla in bi bil bebec in totalna pizda, da bi zaradi primitivnega nagona uničil nekaj tako redkega, lepega in dragocenega.
8409, kaj pa se je zgodilo s tvojim odnosom, ki je očitno bil tak, da se ni obnesel?
bla bla bla. Ni to nič popolno, če bi bilo, ne bi šla narazen. Ti pa verjamem, da si zdaj obupana in da je bil še najboljši. Nikakor pa ni bilo nobene popolnosti, verjetno sta šla narazen ravno zaradi iskanja popolnosti.
Ste že tečni s to popolnostjo in podobnimi senzacijami. Če prideta skupaj slučajno spet, bo hitro spet začelo škripat.
Anonimna177, 23.05.2024 ob 22:25
8409, kaj pa se je zgodilo s tvojim odnosom, ki je očitno bil tak, da se ni obnesel?
To je zelo osebno vprašanje, ampak ajde, imel sem premalo življenjskih izkušenj in v trenutku slabosti nisem znal biti lojalen sebi, svojim čustvom, zvezi in svoji ženski.
Anonimno 8409, 23.05.2024 ob 22:42
To je zelo osebno vprašanje, ampak ajde, imel sem premalo življenjskih izkušenj in v trenutku slabosti nisem znal biti lojalen sebi, svojim čustvom, zvezi in svoji ženski.
8409, hvala za odgovor. se mi je zdelo, da sem nekje prebrala, da si bil prevaran, ne da si varal, ker si opisoval, da se ženske niti ne zavedamo, kako štalo lahko naredimo moškemu, če ga prevaramo.. no, mogoče se motim, ne vem..
Anonimna177, 23.05.2024 ob 22:48
8409, hvala za odgovor. se mi je zdelo, da sem nekje prebrala, da si bil prevaran, ne da si varal, ker si opisoval, da se ženske niti ne zavedamo, kako štalo lahko naredimo moškemu, če ga prevaramo.. no, mogoče se motim, ne vem..
Pisal sem o tem, da sem bil “prevaran” v osnovni šoli, pustila je enmu drugmu, da jo kušne in do danes nisem pozabil tega občutka, to je posebna vrsta bolečine, ampak se gotovo ne more primerjati z dejansko prevaro v odraslem življenju, s tem sicer nimam osebnih izkušenj, ampak tudi na teh straneh je veliko bolečih izpovedi in ko to bereš, kakšne ne samo psihične, ampak tudi fizične reakcije imajo moški, kako se jim trga srce, kako se počutijo “oropani moškosti”, ali pa, ko bereš ženske, ki imajo prisilne misli in ne morejo spraviti iz glave slik njega z njo, vidiš, da seks ni samo seks, nekaj zelo globokega in prvinskega je v prevari, ne gre samo za izdajo zaupanja, ampak za hude čustvene rane.
pred nekaj 10 leti sem mel luštno punco,vsi bi jo imeli a je hotla mene.ker sm bil takrat mal frajerček me je po par mescih odpikala.za kratko.me je potem čakala pred lokalom,ddiskom a mi ponos ni dal da bi pristopil.še dons jo mam v srcu,kot sem zvedu je tut ona…mogoče bova pa v hiralnici skupaj.kontaktiraj fanta,da ne bosta čez 40 let oba obžalovala
Za @Anonimno 8409
Forum je zaprt za komentiranje.