kako se se spopadle s 4-ko
Ali ni mogoče, da je to, kar se dogaja pri 40. letih malce pogovjeno tudi s tem, kako si preživel preostali del življenja? Morda če si dokaj hitro zajadral v družinsko življenje in pri tem pozabil “nase” ali na “naju”, te zvonček opominja, da življenje hitro teče in te zagrabi panika, kaj vse si zamudil.
Če pa si v svojih mladih letih izkusil stvari, ki so te zanimale in ti bile všeč (v dvoje ali sam), potem ni razloga, da bi imel občutek, da zamujaš ne vem kaj …
Tudi kasneje ne vem, zakaj bi imel občutek, da karkoli zamujaš. Saj si še vedno lahko privoščiš tisto, kar misliš, da zamujaš. Če se nečesa ne moreš privoščit, tudi občutka, da tisto zamujaš, ne moreš imet. Kvečjemu je nekdo lahko nezadovoljen z načinom življenja, ki ga trenutno živi in je ta občutek le odraz tega trenutnega stanja.
Tudi kasneje ne vem, zakaj bi imel občutek, da karkoli zamujaš. Saj si še vedno lahko privoščiš tisto, kar misliš, da zamujaš. Če se nečesa ne moreš privoščit, tudi občutka, da tisto zamujaš, ne moreš imet. Kvečjemu je nekdo lahko nezadovoljen z načinom življenja, ki ga trenutno živi in je ta občutek le odraz tega trenutnega stanja.[/quote]
Zato pa je vse odvisno od tega kako si naravnan. Če si naravnan pesimistično, lahko vedno najdeš razlog za nezadovoljstvo in da nekaj zamujaš. 🙂
Tudi kasneje ne vem, zakaj bi imel občutek, da karkoli zamujaš. Saj si še vedno lahko privoščiš tisto, kar misliš, da zamujaš. Če se nečesa ne moreš privoščit, tudi občutka, da tisto zamujaš, ne moreš imet. Kvečjemu je nekdo lahko nezadovoljen z načinom življenja, ki ga trenutno živi in je ta občutek le odraz tega trenutnega stanja.[/quote]
Ti še marsikaj neveš Marko 🙂
a torej če si ne moreš privoščit hrane občutka da jo pogrešaš (si lačen) ne moreš imeti?
Ti še marsikaj neveš Marko 🙂
a torej če si ne moreš privoščit hrane občutka da jo pogrešaš (si lačen) ne moreš imeti?[/quote]
Saj sem razumljivo napisal zraven, da je to, kar pogrešamo, odvisno od tega, kako trenutno živimo in ne od tega, kako smo živeli nekoč. Očitno nisi razumel, ker če bi, me ne bi spraševal tega, kar me. 😉
Joj, kako obožujem te velike družinske zabave. Ko pridejo vsi živeči sorodniki. Ko nisem nikoli v zatonu, ampak sem vedno, a-ma vedno jedro pogovorov. Vsi se spotikajo ob moja obuvala, samo jaz ne v njih. Čeprav so to enkrat pretirano visoki štikli, drugič vojaški škornji. Po njihovo bi morala slediti modi. Klinac! Jaz pravim naj ona sledi mene. Kakšen občutek, da tačas, ko jaz uživam v hrani, oni prežvekujejo mene.
ko tole berem mi pa postaja jasno, zakaj ne spravimo tamale švedske princese v SVN vsaj za vojvodinjo
1/2 volilnega telesa je babnic — in ve naravnost uživate v tem, da se nič ne spremeni:
bog (jaz) ne daj, da vas ne obglodajo kot kurjo kost na srečanjih
in
bog (jaz) ne daj, da drugim nebi “prinesle” na srečanje vsaj kože na kurjem bedru
Joj, kako obožujem te velike družinske zabave. Ko pridejo vsi živeči sorodniki. Ko nisem nikoli v zatonu, ampak sem vedno, a-ma vedno jedro pogovorov. Vsi se spotikajo ob moja obuvala, samo jaz ne v njih. Čeprav so to enkrat pretirano visoki štikli, drugič vojaški škornji. Po njihovo bi morala slediti modi. Klinac! Jaz pravim naj ona sledi mene. Kakšen občutek, da tačas, ko jaz uživam v hrani, oni prežvekujejo mene.[/quote]
Oh, že čez 40? Kdo bi si mislil, saj deluješ mladostno, ne bi ti dal več kot ene 25… :)))))))))))))))))))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.