Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako se odzvati?

Kako se odzvati?

Res tako misliš? Na podlagi pisanja ali tega, kar povem v živo?[/quote]
Tistega, kar poveš v živo. :)[/quote]
In Robi ti ji tega nisi povedal v živo? Ti je pa nagnala strah v kosti. 🙂 In potem naj bi moški ob vsem tem strahu pokazali še več interesa?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, a potem zagovarjas to da tega fanta povabim na vecerjo oz.v stilu da ga rezerviram za petek?:D tut ce je to domsna moskih, pravis da more zenska dat jasno vedt kam pes taco moli? ceprou je on na zadnje skenslu in ni predlagu novega termina,in ceprou je oblubu da poklice pa je potem kontaktiru me po mejlu ker sem bila ravno gor, od klica pa nic, ker se mi ni dalo viset gor sem pa jaz zbrala pogum pa poklicala, vprasala zakaj ni poklicu, je pa sledil izgovor da je bolanckan? a sedaj ce sem pa jaz poklicala…se je pa lahko pogovarju? vedno napise na koncu da bo poklical, pa ne, ce jaz ne ukrepam z sms..gre prej mimo kot kaj drugega. sej potem preseneti z sms kot iz topa ce se kaj vidiva, zagrabim, in potem spet kakor se mu zahoce.

Tistega, kar poveš v živo. :)[/quote]
In Robi ti ji tega nisi povedal v živo? Ti je pa nagnala strah v kosti. 🙂 In potem naj bi moški ob vsem tem strahu pokazali še več interesa?[/quote]
Nisem prišel do besede…:)))
Hecam se…:)

V bistvu me sploh ne moti, ampak v tisti uri, kolikor sem imel Katenjko na razpolago, sem raje prisluhnil in se kaj naučil o tem kako me ženske vidijo. :).
Sem takšen, da raje poslušam, kot pa govorim. 🙂

In Robi ti ji tega nisi povedal v živo? Ti je pa nagnala strah v kosti. 🙂 In potem naj bi moški ob vsem tem strahu pokazali še več interesa?[/quote]
Nisem prišel do besede…:)))
Hecam se…:)

V bistvu me sploh ne moti, ampak v tisti uri, kolikor sem imel Katenjko na razpolago, sem raje prisluhnil in se kaj naučil o tem kako me ženske vidijo. :).
Sem takšen, da raje poslušam, kot pa govorim. :)[/quote]hja pa ne vem, kdo od naju je bil manj tiho… itak je imel On_ svojo govorno vajo o shizofreniji… to je menda tisto, kar sekkkaaaa tu po vseh nas…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

hja pa ne vem, kdo od naju je bil manj tiho… itak je imel On_ svojo govorno vajo o shizofreniji… to je menda tisto, kar sekkkaaaa tu po vseh nas…[/quote]Ha, ha ha…potem prihodnjič organizirajmo srečanje v kakšni ustanovi, ki je usposobljena za obravnavo takih pacijentov…. 😉
Sploh pa ne vem kaj ste imeli ostali, ker je bilo precej hrupno in je bilo težko slediti pogovoru, če nisi bil čisto zraven in ko sem vas za trenutek zapustil je nekdo naredil uzbuno in smo se lahko poslovili. Tako, da ne vem, ni vas za pustit niti trenutek brez nadzora…. :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, v tem primeru se mi ne zdi pametno, da ga že kar vabiš. Najprej naj pojasni svoje vedenje. Poveš mu, da ti je kot oseba všeč, vendar da ti takšno vedenje ni sprejemljivo. Če ga kar povabiš, mu s tem daš vedet, da ti je njegovo vedenje sprejemljivo in ga ne bo prekinil, tebi pa tudi ne bo ugajalo. Lahko pa mu to mirno poveš na večerji, če bo do nje sploh prišlo. Mene na ženski gotovo pritegne to, da mi zna postavit meje in se postavi zase, ne pa da požere vse, kar se ji ponudi, potem pa jamra okrog.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj teb ni jasno? Njemu dol visi zate. Zakaj bi se sploh trudu, če se mu itak sama javiš? Kaj je ženskam da se grete takole poniževat pred tipi. Zakaj si mu skoz na voljo? Kje je tvoje samospoštovanje, si ga na dražbi dobila?

Keč je v tem da se je on trudil nekaj casa, pa sem ga jaz kenslala, ali sem pa rekla ja se dobiva, pa sem potem rekla ce lahko prestaviva ker je prsl neki vmes, predvsem zato ker nisem imela se poslihtano s preteklostjo, ob enem pa nisem hotela izpast zelo zainteresirana. Od prejsnje zveze kot da sem pravi teleban za navezovanje stikov kar se tice moskih 🙂

V tem primeru pa si najprej ti njemu dolžna pojasnilo, vsaj upam da to dolžnost čutiš.

Kaj teb ni jasno? Njemu dol visi zate. Zakaj bi se sploh trudu, če se mu itak sama javiš? Kaj je ženskam da se grete takole poniževat pred tipi. Zakaj si mu skoz na voljo? Kje je tvoje samospoštovanje, si ga na dražbi dobila?[/quote]Ne vem, če se temu lahko reče ravno poniževanje, če ga sama pokliče, drugo je če se tip ne odziva ona pa še kar klicari.
Sem bolj za pristop, ki ga zagovarja Katenjka, da se mora on malo bolj izkazat, pokazat interes zanjo, če želi “zeleno luč”, samo pri današnjih zmazkih od fantov, ki so tako deformirani, da so že kot neke princeske s pipijem in bi bilo treba njih osvajat, je to včasih utopično pričakovat…. :/
Posledično dekleta prevzemajo njihove vloge in so bolj “agresivne” pri tem početju. On pa sploh ne misli resno in si samo širi krog (stalnih?) oboževalk……
Sploh smo pa danes enakopravni in enaki v vsem, kar je še pred kratkim vneto zagovarjala Krivoklun, sedaj pa zgražanje?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On, saj tu smo vsi zato, da se on malo bolj potrudi, tudi Krivokljun. V tem primeru so Excotic po njeno trudi preveč, po moje pa premalo. Premalo zato, ker ne gre iz tistega svoje “konfortnega” počutja, tistega ki ga je vajena, ne glede na to če je pravilen ali ne. To pomeni, da je pripravljena naredit zanj več, kot si je on zaslužil. To ni trud. Trud v tem primeru je, da pustiš človeka na miru ali pa mu vzbudiš malo slabe vesti, kljub temu, da si v nekem trenutku morda tega ne drzneš. Ampak moraš se zavedat posledic in jih bit pripravljen sprejet.
Čeprav njena situacija je tako ali tako “čudna”, glede na to, da ga je ona ignorirala, ko se on JE trudil. Zakaj bi se fant trudil za nekoga, ki ga ignorira? No, to se on sprašuje, verjetno pa bi tudi on lahko ravnal drugače in ji postavil kakšna bolj sočna vprašanja.

Excotic ga klicari in upa, da bo s tem v njem vzbudila nazaj tisto kar je takrat zavrnila/zavrgla (iz xyz razlogov), da bo s tem svojim klicanjem prebudila tisto čarobnost zapeljevanja. Vendar osel gre samo enkrat na led in tale “njen” tudi noče več tja, ker se počuti izigranega. Ne pravim, da mu ni več zanimiva, no vsaj ne toliko, da bi še enkrat naredil osla iz sebe, sedaj čaka na (zanj) nedvoumne znake, ona pa kot mačka okrog vrele kaše…. 🙂
V njenem primeru, če si ga res tako želi, “mora” igrati z odprtimi kartami in mu povedat (tako jasno, brez ovinkov), da ji je všeč, da si želi, da bi šla z njim na večerjo in da se (mogoče) opravičuje/ji je žal za takrat, ko ga je zavrnila, da je imela sama zmedo z bivšim. In žogica bo nedvomno na njegovi strani.
Vsaj tako bi jaz naredil pri tej igri. 🙂

Se strinjam On, saj sem napisal, da mu je dolžna jasno in razumljivo pojasnilo, torej odprte karte. Če se greš resen odnos, se ne igraj igric. 🙂

Seveda smo, ampak ne za vsako ceno. Da je večinoma ženska tista, ki kliče, vabi, se angažira, na drugi strani pa potem cincanje pa kenslanje? Daj no. To je še zate preveč :))

Nasploh je problem v odnosih v tem, da ljudje preveč pričakujejo od drugih, kot da so jim ti nekaj dolžni. Nihče ti ni dolžan ničesar. Lahko počne, kar ga je volja, tudi nas je:e v glavo, če mu tako paše. Ko se jezimo nanje, smo dejansko nase jezni, ker vztrajamo v odnosih z ljudmi, ki nas ne spoštujejo. Zakaj lazit za nekom, ki ne da kdaj samoiniciativno pobude za srečanje?

To je res. Lahko pa se tudi vprašamo, če smo sami sploh naredili dovolj oziroma, če se drugi morda ne jezi upravičeno “na nas”.

jaz sem dobivala ponudbe za srecanje od njega, pa sva se dobivala, kdaj na pijaci, kdaj pri njemu, do kaj vec ni napeljalo, sicer je pa tega vsega skupaj sedaj slaba dva meseca. Vedno je on povabil, na zacetku sem bla malo hladna, potem sem pa pristala, zdelo se je da ima interes, tudi povedala sem da vem da me je vabil pa sem zavracala, da sem morala razcistit s preteklostjo, potem sem pa po tem pogovoru jaz zacela tudi bit pobudnica, kljub temu da se mi je zdelo da se kar naenkrat prevec trudim, se je on se vedno javljal, je odpisal, mocgoce edino enkrat z tednsko zamudo, vcasih vsak dan, vcasih so bila sporocila zelo uradna, vcasih so bila zabavna da se mi je zdel da mu je do mene in da se dobiva, zdej me pa prej popada jeza, ta jeza kot opisujete da sem sama nase jezna ker dovolim da sem koz nek macek okoli vrele kasr in ko si recem da bom sla dalje, da ni zadost zainteresiran, spet dobim kaksen lep spodbuden sms, mejl foro… podobn se mi je dogajal z bivsim na zacetku, in sedaj spet cutim kot da sem se vrnila v preteklost, kot en zacaran krog.

^ no in nazadnje, ko sva bila zmenjena da se dobiva je skenslu da ne more. S tem da ni predlagal potem niti sobote, in znerviral me je pa predvsem to da te poklicem..pa ni..potem da je bil bolan, kar naenkrat je pa lahko govorim po telefonu, in glede na vse to kar mi je v glavi se prkazoval – rezultat celotnega tedna – sem samo napisala da ko se bo izjasnu kako pa kaj da naj kontaktira, da jaz ne vem kaksno igro se igra ampak da ocitno ne poznam pravil 🙂
in od takrat ni odgovora.

in ga nocem gnjavit, tako kot ste rekli, ker nisem neka tezakinja in nocem izpast cela neucakana na zacetku… Ampak odkrit pogovor vseeno “nacrtujem” v bodoce ker s tem minimalom se ne bon zadovoljila, ker to ni odnos.

In on gre izgubit interes prav v trenutku, ko ti razčistiš s preteklostjo (ali še bolje obratno). Ja, ti šment, kakšna smola, no!!!!

Človek bi še pomislil, da je uporabila časovni stroj, se vrnila v preteklost popravljat dogodke in zato ni bila dosegljiva. To bi še razumel. :))

Saj se vsi vračamo v preteklost. Zato, ker nas vodijo vzorci, ki prihajajo iz preteklosti.
Pa je tebe drugače malo strah resnega odnosa ?

Ne, res da je ena zveza pustila veliko posledic na meni, da sem rabila kar nekaj casa da sem se opomogla, pocutila sem se ne zadost vredno, da vse kar naredim naredim narobe, da moram pazit kaj recem, da dolocene stvari je boljs da ostanejo nerazciscene…potem sem pa scasoma ugotovila da z mano ni prakticno nc narobe, da znam veliko dat, da mam veliko srce, ampak da zelim v enaki meri tudi prejemat. Si vcasih zelim da bi imela namesto srca kamen ker bi prsla cez zivljenje enostavnejse 😀 je pa res da sem se v zgodnjih 20ih ampak men se zdi vse ze prevec zapleteno s temi fanti, pa ne iscem, se pa dost obremenjujem s tem in analiziram… 🙂
Me pa na splosno fantje ne jemljejo resno, ali pa ne vidijo tega v meni takoj kar bi jaz zelela da vidijo-ker me premalo vkljucijo v svoj lajf in prehitr sklepajo, vidjo samo nasmejano punco ki nonstop zura (kar ni resnica ze par let, glede zuranja, nasmejana pa skos:)) Ko me spoznajo, da sem res to JAZ, vsi recejo da sem normalna punca, zabavna, sposobna, pametna,k se ji vcasih glava gunca, ampak kaj men to pomaga, ko tega ne vidijo tisti do katerih mi je?!?
lahko da imam ta strah iz tiste zveze ko sem vse kar sm rekla narobe, narobe nardila..in zdej probam dost pazit in se ne morem 100% sprostit, ko pa se, potem sem 100% jaz in sem taka najbolj srecna in zadovoljna in drugim sem taka tud vsec.

in ko sva se z enim enkrat zapletala je trajalo vse skupaj 2 leti(!) da je on men na koncu povedal da je imel velik interes do mene pa me ni videl kot resno ker mu nisem dala jasno vedit da mi je vsec. ?! Kar se vedno smatram kot izgovor, namrec podobno se je zacelo, pa neke igrice hladno vroce, nism vedla a naj posljem sms, pa potem nisem, vmes sva sla z bivsim fantom nazaj..skratka, jaz sem mislila da enostavno njemu ni oz.da sam ne ve kaj bi rad! Ob enem pa nism hotela tezit s smsji ipd.da ne bi izpadla tezakinja, ker za svoje pojme sem pokazala vec kot dovolj interesa!

Več sreče prihodnjič….. 🙂 z nekom drugim 😉
Če že znanja ni…… :)))))

Vohaz vijolic ne morem ane :):)

Igro? Saj si jo ti igrala Exotic in on nanjo ni pristal. A ni to razvidno?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close