Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako se lahko ženske tako zanemarijo?

Kako se lahko ženske tako zanemarijo?

Še dobro da hodijo v službo, takrat si vsaj umijejo lase. Sedaj pa groza, pride ven v razvlečeni trenirki, lasje umazani, mastni, ženska ki izgleda starka, a je stara 45 let. Pa dobro no, ali se je treba tako zanemariti? A se rihtate samo ko ste bile samske, sedaj je pa vseeno?

Zelo malo je treba da si urejen. Velja tako za moške kot za ženske. Eni se slres zanemafiko, izgledajo kot starci, po ti ženskah mi je najgrše mastni dolgi redki lasje . To tako grdo zgleda.

Imate že čisto oprane možgane od Instagrama, Tinderja, kjer je za tisto fotko ženske vse urejeno in retuširano ter po možnosti še popravljeno. V glavnem nerealno ali celo umetno. Oprosti, normalna ženska si dovoli biti utrujena, imeti mastne lase, na sebi razvlečeno trenirko, nestuširana tudi dva dni ali pa še kakšen dan več, nenaličena, tudi grdo glasne prdne in rigne ipd. To je realnost. Za koga pa bi sicer morale biti urejene? Zate? Kdo pa si ti?!

Kaj je pa narobe s trenirko? Jaz jo vedno nosim, ko sem fraj.
Umivam pa se (seveda tudi lase) pa če hodim v službo ali pa ne.
Sem pa samska.

Ti si pa 24/7 vedno skockan ne? Tudi doma v obleki, s kravato, nadišavljen itd. Se mi prov zdi ja

Kaj te briga kakšna sem. Brigaj se zase in malo manj otresaj gobec.

Moški in mora on skrbeti, da ženska cveti in da je v razcetu

Tako je – z njo na stol v kozmetični salon, pa izbrat pravo barvo za na njene nohtke, ki bo sodila k njegovemu outfitu, oziroma……vstavi poljubno 😀

https://www.24ur.com/novice/korona/minister-koritnik-med-samoizolacijo-obiskal-kozmeticni-salon.html

Tudi pri meni podobno in sem doma zelo rad v trenirki, drugače pa imam rad tudi jeans hlače.

Sem samski in star 23 let, koliko let je pa tebi, če smem vprašat?

Zase. Osnove samospoštovanja. Če sama sebi nisi toliko pomembna da bi za osnove higiene skrbela…..nekaj je skakat v štiklih in kot instagram bejbe kot eni tukaj radi izpostavljajo, nekaj pa za osnove poskrbeti. Urejenost nima nobene veze z makeupom in štikli. Vsak odrasel človek, ki ni v depresiji in je fizično zmožen in psihično zdrav pa poskrbi da je čist, v čistih oblačilih in da se ne obnaša kot žival v javnosti (in doma!).

Ti to tako z lahkoto ocenis? Daj prilepi svojo sliko, da vidimo popolnega osebka.

Tako je – z njo na stol v kozmetični salon, pa izbrat pravo barvo za na njene nohtke, ki bo sodila k njegovemu outfitu, oziroma……vstavi poljubno 😀

https://www.24ur.com/novice/korona/minister-koritnik-med-samoizolacijo-obiskal-kozmeticni-salon.html
[/quote]
Ženska je ogledalo moškega. Če ti misliš, da jo moraš peljati v salon pač ne znaš s njimi. Daj ji vse kar ne potrebuje materializma in vse ostalo bo prišlo samo k sebi. Brez tvojih salonov..

Tudi pri meni podobno in sem doma zelo rad v trenirki, drugače pa imam rad tudi jeans hlače.

Sem samski in star 23 let, koliko let je pa tebi, če smem vprašat?
[/quote]

Jaz pa skoraj 2x toliko kot ti :).

Zase. Osnove samospoštovanja. Če sama sebi nisi toliko pomembna da bi za osnove higiene skrbela…..nekaj je skakat v štiklih in kot instagram bejbe kot eni tukaj radi izpostavljajo, nekaj pa za osnove poskrbeti. Urejenost nima nobene veze z makeupom in štikli. Vsak odrasel človek, ki ni v depresiji in je fizično zmožen in psihično zdrav pa poskrbi da je čist, v čistih oblačilih in da se ne obnaša kot žival v javnosti (in doma!).
[/quote]

Bravo. Tu gre za depresijo največkrat. Ker da si las ne moreš umiti, da hodiš v pižami cel dan.. moj oče, vdovec, star 82 let, pa se lepo obleče, vsak dan se unije, ima čiste lase…

Pa kaj si ti moja babnico gledov stara 45 ne urejena ,tušira se pa itak 1 x na teden .

https://youtu.be/t1oopFqAoIk

https://youtu.be/JdAJ9MjJTqE

Sama delam od doma, v hiši imam pisarno, ampak vedno se oblečem v casual oblačila ( kavbojke, srajca), imam čiste lase, maskaro, malo pudra, da nisem bleda, skratka vedno sem urejena. Opažam pa tudi jaz tako neurejene ljudi, v večini gre tudi za psihične težave. Ženske sploh starejše, bi morale imeti v primeru dolgih las, le te zelo urejene
Ko vidim neko žensko z dolgimi mastnimi lasmi, ki visijo dol kot ene vrvi, zadaj se vidi lasišče, meni je to res grdo.

Bravo punca! Tole kar si napisala, si bom sprintala in nalepila na steno ❤

[/quote]

Nimam nobenih psihičnih težav in kar bi mi pripisala.
Sem pa trdno z nogami na tleh, ker si nekateri moški umišljajo, zaradi izkrivljene podobe socialnih omrežij, TV oddaj s Kardashiankami ipd, da je ženska vedno lepa, urejena, skratka top.
To, kar sem napisala je samo primer, da se tudi zgodi. Ja, zgodi se, da sem cel dan v pižami. Pa kaj! Sploh v tem času, ko sem doma, si las ne operem vedno tretji dan, ampak včasih šele peti dan. Ja, včasih se tudi ne stuširam vsak dan, ker ne delam nič takšnega, da bi fajn zašvicala. In ja, na sebe, ko sem doma navlečem stare razvlečene spodnjce, že kakšna luknjica je na njih. Ne, če ni potrebno se ne napudram in ne dam na trepalnice maskaro. In ja, tudi kdaj rignem in prdnem. Na glas. No ja, ko sem sama.
Takšna pač sem.

Nimam nobenih psihičnih težav in kar bi mi pripisala.
Sem pa trdno z nogami na tleh, ker si nekateri moški umišljajo, zaradi izkrivljene podobe socialnih omrežij, TV oddaj s Kardashiankami ipd, da je ženska vedno lepa, urejena, skratka top.
To, kar sem napisala je samo primer, da se tudi zgodi. Ja, zgodi se, da sem cel dan v pižami. Pa kaj! Sploh v tem času, ko sem doma, si las ne operem vedno tretji dan, ampak včasih šele peti dan. Ja, včasih se tudi ne stuširam vsak dan, ker ne delam nič takšnega, da bi fajn zašvicala. In ja, na sebe, ko sem doma navlečem stare razvlečene spodnjce, že kakšna luknjica je na njih. Ne, če ni potrebno se ne napudram in ne dam na trepalnice maskaro. In ja, tudi kdaj rignem in prdnem. Na glas. No ja, ko sem sama.
Takšna pač sem.
[/quote]

Ti si pa ena packa al pa si tako lena da se ti ne da niti las umiti. Uboga skratka. Kdo govori o Instangramu, iz ene skrajnosti v drugo, osnova človeškega dostojanstva je, da se umiva. Še živali se.

Pravo uporabniško ime EN OPAZOVALEC in glede na napisano mislim, da si le opazovalec in pri tem se tudi ustavi. Nobena te ne pogleda, zato si LE opazovalec. Če bi imel šanse pri lepotičkah, bi tukaj ne pametoval, zato se le poglej dobro v ogledalo.

Ženska je ogledalo moškega. Če ti misliš, da jo moraš peljati v salon pač ne znaš s njimi. Daj ji vse kar ne potrebuje materializma in vse ostalo bo prišlo samo k sebi. Brez tvojih salonov..
[/quote]

ženska sponzoriranka je ogledalo “svojega” moškega ja.

Za uspešnim in poštenim moškim pa je vedno v ozadju močna, sposobna in dobro izgledajoča ženska, ki se zna urediti top tudi brez kozmetičnega salona. Sem ženska ne moški, bajdevej.

Zakaj bi bila lepa, če sem najlepša takrat, ko sem povprečna?

ženska sponzoriranka je ogledalo “svojega” moškega ja.

Za uspešnim in poštenim moškim pa je vedno v ozadju močna, sposobna in dobro izgledajoča ženska, ki se zna urediti top tudi brez kozmetičnega salona. Sem ženska ne moški, bajdevej.
[/quote]

Japajadede…zato pa beremo tu na monu, da ženske ne zmorejo več, ker tip dela kariero, ona pa skrbi za vse ostalo. Kje se ima taka čas in energijo zrihtat.
Poleg tega si pa take niti pomoči ne plačajo, pa vse same drgnejo in urejajo. Vse so top, ti povem. Jih vidim v trgovini, ko grejo iz službe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close