Kako se lahko ženske tako zanemarijo?
ženska sponzoriranka je ogledalo “svojega” moškega ja.
Za uspešnim in poštenim moškim pa je vedno v ozadju močna, sposobna in dobro izgledajoča ženska, ki se zna urediti top tudi brez kozmetičnega salona. Sem ženska ne moški, bajdevej.
[/quote]
bojdeway zakaj zdaj omenjaš sponzorstvo jezesmarija ti treba spet vlačit plehovje
No jaz se umivam redno, lase pa vsak drug dan in nažalost so drugi dan mastni. Sem že blizu 50 in še nisem našla rešitve…..sprobala svašta in svega…. Rezultat enak če jih umivam vsak dan imam ne glede na šampon lasišče izsušeno in srbeče, zato so pač vsak drug dan mastni. Oblečena sem navdihu in delu primerno. Ker ravno barvam stene v hiši sem pač v najstarejših in razvlečenih obleka, ki mi jih ni škoda. Ko kam grem sem lepo urejena, ko ne delam nič temu primerno. Že dolgo pa čakam dan, ki ga omenjam že več let…, da bom cel dan v spalni
Nekateri pišete, da je neurejenost povezana z depresijo, a pri meni je ravno obratno …
Kadar pa se v svoji koži ne počutim dobro, pregledujem omaro in iščem pravo kombinacijo oblačil, se dolgo ukvarjam s frizuro, makeupom, nakitom. Izgledam odlično, ker mi urejenost v takih trenutkih vsaj malo dvigne samozavest.
Kadar sem zadovoljna s sabo, se niti ne gledam v ogledalo. Ne ukvarjam se z oblačili ali s svojim videzom, zato grem včasih ven tudi v trenirki, razvlečenem puloverju, nepočesana, z malo umazanimi očali.
Jup, tudi z mastno glavo sem šla iz hiše in z zapacanim puloverjem. Potem, ko sem cel dopoldan brala in usmerjala šolarja prve triade, pomagala razlago težjih nalog šolarju druge triade, vmes kuhala kosilo in se javljala na službene telefone. Po kosilu, ko gredo ostali ven pa se začne služba vse do poznih nočnih ur. In se zgodi, da ob 23ih ne perem do sredine hrbta dolge in goste lase, ker bi jih sušila do sredine noči. Partner ve kakšno je stanje sploh, ker naravnost sovražim mastne lase. A jbg tako je. Obsedeno stanje imamo in žal ne gre drugače.
Ti si pa ena packa al pa si tako lena da se ti ne da niti las umiti. Uboga skratka. Kdo govori o Instangramu, iz ene skrajnosti v drugo, osnova človeškega dostojanstva je, da se umiva. Še živali se.
[/quote]
Moja urejenost je tudi, če se sedaj, ko sem doma, ne stuširam 7 x na teden, ampak 5 x, in če si lase ne umijem vsak tretji ampak peti dan itd., še vedno na zadovoljujočem nivoju. SIgurno ne na nivoju zanemarjenosti.
Dobro je ločiti med urejenostjo in pretiranim ličenjem(kot vidite moški gor ženske v nulo urejene s pudrom, narisabe obrvi, itd..). Zame je urejena ženska tud s trenirko(pa ni to razvlečena, ker obstajajo tud take lepe fajn trenirke na videz) in ne samo s kavbojkami in miniko. Urejena frizura(lepo počesani lasje, tud ni potrebno da ima zlikane lase-jaz si jih ne likam, imam pa zarad tega vseeno močne lase in ne tiste boge redke ki jih imajo nekatere, umiti lasje-vsak zase ve kolikokrat si jih umiva da ima urejene in čiste), nohti(ne pomeni to dolgi kremplji, močno nalakirani, par mm od konice nohtov in sčiščeni), redna higijena… Pa s svojo energijo oddajaš kdo si, z naravnim nasmehom seveda, ne z nekim prisiljenim 🙂
Ja, zadnjic sem gledala eno serijo, prizor: on in ona sta se preselila v novo stanovanje….in dogaja se dopoldan-oba v službi-ona spedenana u nulo-kostim, make up,frizura,nohti.potem pa naslednji prizor- on pride domov, stanovanje popolnoma opremljeno- slike na stenah, kuhinja spedenana, dnevna soba( sedežna,luč zmontirana, mizica , police polne….) v glavnem u nulo!!!in potem on njej: vse si sama uredila? Ona: ja, sem -A BILA JE ŠE VEDNO SPEDENANA IN V 10CENTIMETRSKIH PETAH V KIKLCI SREDI DNEVNE😁😁😁😁😁😁
Nimam nobenih psihičnih težav in kar bi mi pripisala.
Sem pa trdno z nogami na tleh, ker si nekateri moški umišljajo, zaradi izkrivljene podobe socialnih omrežij, TV oddaj s Kardashiankami ipd, da je ženska vedno lepa, urejena, skratka top.
To, kar sem napisala je samo primer, da se tudi zgodi. Ja, zgodi se, da sem cel dan v pižami. Pa kaj! Sploh v tem času, ko sem doma, si las ne operem vedno tretji dan, ampak včasih šele peti dan. Ja, včasih se tudi ne stuširam vsak dan, ker ne delam nič takšnega, da bi fajn zašvicala. In ja, na sebe, ko sem doma navlečem stare razvlečene spodnjce, že kakšna luknjica je na njih. Ne, če ni potrebno se ne napudram in ne dam na trepalnice maskaro. In ja, tudi kdaj rignem in prdnem. Na glas. No ja, ko sem sama.
Takšna pač sem.
[/quote]
👏👏👏👏👏
Jaa kako paa.. katera neprizna sama sebi laže🤫🤫💪💪💪
Zasledila sem ,da je negdo omenil, da se ne umije vsak dan ,češ da ni nič takega počel da bi bil umazan….No verjetno je vsaj enkrat lulal pa kakal 😁,tako da je že to razlog za uporabo vode in mila. Mislim,da je osnovna higijena da se vsak dan stuširaš. Lase si operemo vsaj vsak tretji dan,sicer prepogosto umivanje niti ni dobro za lase.
V prostih dneh pa obvezna oprema :voda,milo ,glavnik. To je dovolj da je človek spodoben ko pride poštar. 🤣
Je pa normalno ,da smo v prostem času sproščeno oblečeni,zakaj bi bili skoz zategnjeni……kot včasih ko opazim (resničnostni šovi in debate)….da si zvečer ,pred tv v visokih petkah ……??????
Jaz se ko pridem domov vedno najprej v copate dam,dvomim da bi bila tašča spodaj vesela,da ji cel dan v štiklah pi glavi hodim.
Zakaj vsak dan? Torej se tuširaš 1x na 24 ur. Če bi dan trajal 15 ur, bi se tuširala 1x na 15 ur. Če bi dan trajal 35 ur, bi se tuširala 1x na 35 ur.
Štekaš point? Frekvenca tvojega tuširanja dejansko sploh ni odvisna od tebe. Je določena iz zunanjih razlogov (dolžina trajanja dneva), in tvoj razmislek (ki ga sploh ni), oziroma dejanska potreba, nanjo sploh nimajo vpliva.
Ce zelis imeti urejeno zeno, ti predlagam naslednje, zeni vsaj 1x na mesec placaj frizerko, da ji pobarva lase in jo uredi, placaj ji manikerko, da ji uredi nohte, pa pedikerko, da bodo tudi noge urejena, povabi jo vsaj1x na mesec v savno in na masazo, da se bo dobro pocutil, pelji jo 1x na mesec v Trst ali nekam v tujino v shopping in ji pomagaj da si kupi kaj lepega, kar bo tudi tebi vsec(od spodnjega perila naprej, petke, kikle…), povabi jo vsaj 1x na mesec ven na vecerjo, pa se obcasno v gledalisce, kino, pa na dopust ne pozabi. Ja pa osebnega trenerja ji zrihtaj, da bo fit. Ti garantiram, tvoja zena bo zacvetela in bos ponosen nanjo. Torej odpri denarnico in v akcijo. Good luck!
cicimici657, 28.11.2021 ob 19:29
Ce zelis imeti urejeno zeno, ti predlagam naslednje, zeni vsaj 1x na mesec placaj frizerko, da ji pobarva lase in jo uredi, placaj ji manikerko, da ji uredi nohte, pa pedikerko, da bodo tudi noge urejena, povabi jo vsaj1x na mesec v savno in na masazo, da se bo dobro pocutil, pelji jo 1x na mesec v Trst ali nekam v tujino v shopping in ji pomagaj da si kupi kaj lepega, kar bo tudi tebi vsec(od spodnjega perila naprej, petke, kikle…), povabi jo vsaj 1x na mesec ven na vecerjo, pa se obcasno v gledalisce, kino, pa na dopust ne pozabi. Ja pa osebnega trenerja ji zrihtaj, da bo fit. Ti garantiram, tvoja zena bo zacvetela in bos ponosen nanjo. Torej odpri denarnico in v akcijo. Good luck!
Ti ji kar vse financiraj, kar si naštel, bedak. Drugi se takih izsiljevanj pač ne gremo, denar zapravljamo za pomembnejše in pametnejše reči.
Tako je, Cicimici.
Zato pa bogate, trofejne žene izgledajo vsak dan – vrhunsko.
Njen dan je po večini sestavljen iz tega, kaj vse ‘mora narediti zase’, da bo zvečer lahko na voljo možu, seveda pred skupno večerjo v elitni restavraciji.
Sem brala o eni taki in je ta samo za nego, urejenost in razvajanje zapravila (moževega denarja) cc 10.000 € – 15.000 € na mesec. Pa se ne šteje med super elito.
Forum je zaprt za komentiranje.