Kako prek spleta spoznat nove prijatelje, nove znance?
Saj, če se hitro spravita, ga lahko do polnoči že precej spoznaš. 🙂 Ali pa se vsaj delaš, da ga poznaš, mu zaupaš. 🙂
Jaz sem odvedril eno silvestrovanje z bejbo, ki sem jo spoznan sredi Ljubljane, pa se ni zgodilo nič negativnega. Nisva se dol dala, sva se pa načvekala do sitega!
Torej se gre za vprašanje spucane glave.[/quote]Če bi se dol dala bi bilo pa se pa zgodilo nekaj negativnega? 😀
Jaz sem odvedril eno silvestrovanje z bejbo, ki sem jo spoznan sredi Ljubljane, pa se ni zgodilo nič negativnega. Nisva se dol dala, sva se pa načvekala do sitega!
Torej se gre za vprašanje spucane glave.[/quote]
Ona je hotela kaj od tebe, ti si pa te signale razumel kot njeno željo po govorjenju. Ah, si se zaj*** :)))
Ona je hotela kaj od tebe, ti si pa te signale razumel kot njeno željo po govorjenju. Ah, si se zaj*** :)))[/quote]
Tudi jaz sem na to pomislila oz da ona nima takšnega menenja, kako sta se imela super 😀
Je razlika menda, ali na silo iščeš nekoga, s katerim bi prevedril novo leto, ali le-tega spontano najdeš v mestu sredi dogajanja. Nima tle veze razpucano podstrešje. Načeloma, če si kul, se lahko ujameš z vsakim, ampak tu gre za povsem različni stvari.
Ona je hotela kaj od tebe, ti si pa te signale razumel kot njeno željo po govorjenju. Ah, si se zaj*** :)))[/quote]
Tudi jaz sem na to pomislila oz da ona nima takšnega menenja, kako sta se imela super :D[/quote]
Glede na to, da je bilo samo enkratno, si je ona sama kriva, če se ni imela lepo. On se je imel, ona bo pa morala za naslednjič svoje signale malo ojačat. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.