Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako prek spleta spoznat nove prijatelje, nove znance?

Kako prek spleta spoznat nove prijatelje, nove znance?

kaj klicajček, si omagal in šel malo dremuckat? :)))

jaz sem vedno v pripravljenosti :))) in vedno rada pomagam, če le lahko.

no neroda, to tudi mene zanima 🙂

Škoda, da se nekdo jezi, ker glupemu ni pomoči. Glup ostane glup.
Ti je sedaj jasno?

Škoda, da se nekdo jezi, ker glupemu ni pomoči. Glup ostane glup.
Ti je sedaj jasno?[/quote]

kaj se pa ti tele oglašaš?

…te briga:)))

Eh, pa ne spet z plesom.
Plesalcev inpelsalk j kukr češ.
Enostano greš na (ustrezen) tečaj.
Se zmeniš, da je 1 in 2 obisk breplačen.
če ti ustreza tečaj in soplesalec potem ni problema.

je pa res, tako kot povsod. Najprej moraš iti na tečaj…

Plesalec, hudo se motiš. Na plesni tečaj moraš priti v paru. Nihče ne pride sam. Sem že bila na par tečajih in vedno pridejo vsi v paru, noben ne pride sam. In tudi v plesnih šolah ti povedo, da sam se pač ne moreš prijavit.
Ne zanimajo me solo plesi, ampak plesi v paru.

Želim spoznati gospoda za praznovanje v Novo leto .
Lp.

Bože, tisočkrat raje sama kot z nekim neznancem vedrit na najdaljšo noč.

Saj, če se hitro spravita, ga lahko do polnoči že precej spoznaš. 🙂 Ali pa se vsaj delaš, da ga poznaš, mu zaupaš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem odvedril eno silvestrovanje z bejbo, ki sem jo spoznan sredi Ljubljane, pa se ni zgodilo nič negativnega. Nisva se dol dala, sva se pa načvekala do sitega!
Torej se gre za vprašanje spucane glave.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz sem odvedril eno silvestrovanje z bejbo, ki sem jo spoznan sredi Ljubljane, pa se ni zgodilo nič negativnega. Nisva se dol dala, sva se pa načvekala do sitega!
Torej se gre za vprašanje spucane glave.[/quote]Če bi se dol dala bi bilo pa se pa zgodilo nekaj negativnega? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Torej se gre za vprašanje spucane glave.[/quote]

Ona je hotela kaj od tebe, ti si pa te signale razumel kot njeno željo po govorjenju. Ah, si se zaj*** :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ona je hotela kaj od tebe, ti si pa te signale razumel kot njeno željo po govorjenju. Ah, si se zaj*** :)))[/quote]

Tudi jaz sem na to pomislila oz da ona nima takšnega menenja, kako sta se imela super 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Je razlika menda, ali na silo iščeš nekoga, s katerim bi prevedril novo leto, ali le-tega spontano najdeš v mestu sredi dogajanja. Nima tle veze razpucano podstrešje. Načeloma, če si kul, se lahko ujameš z vsakim, ampak tu gre za povsem različni stvari.

Ona je hotela kaj od tebe, ti si pa te signale razumel kot njeno željo po govorjenju. Ah, si se zaj*** :)))[/quote]

Tudi jaz sem na to pomislila oz da ona nima takšnega menenja, kako sta se imela super :D[/quote]
Glede na to, da je bilo samo enkratno, si je ona sama kriva, če se ni imela lepo. On se je imel, ona bo pa morala za naslednjič svoje signale malo ojačat. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close