Kako prek spleta spoznat nove prijatelje, nove znance?
nevem koliko si seznanjena z nepremičninskim trgom v LJ, samo ti povem da cene niso padle, še več počasi se dvigajo.
katera se zna prodat se je že do teh letih lepo prodala, tko da vztrajat pri ceni ob tem pa jokat kak ni pravih moških je pa komedija.[/quote]
cene nepremičnine? haha to je tud edino kar se še dvigne pri tebi klicajček; pa tud, ti se boš težko prodal ko te nobena noče niti zastonj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
He, he… ne vem. Mogoče bomo videli… no, brali.
Zahtevnost je pa res kar problematičen pojem. Mogoče tudi tista,ki se meni zdi zelo “simpl & lahka” ni čisto taka… kdo bi vedel…[/quote]
jp. za to pa človek potrebuje tehnično in fizično podlago, kot minimum in pravi miks; pameti, brave hart in sreče.[/quote]
joj mati kako ste pametni, kam vas le skrijejo da vas ne ukradejo ponoči
jp. za to pa človek potrebuje tehnično in fizično podlago, kot minimum in pravi miks; pameti, brave hart in sreče.[/quote]
joj mati kako ste pametni, kam vas le skrijejo da vas ne ukradejo ponoči[/quote]
ne samo to, še tako hudo je da to sami sebi že vrjamejo. Take se ne splača krast, ker je že rok uporabe potekel.:)
jaz sem čist mirna, nič bat.
sem se pa orng nasmejala, kako nekaeri ob mojem imenu dobijo inspiracijo za vsemogoče :))
p.s.
vedno komentiram samo prijavljena, ker nimam kaj skrivat in se tud nobenga ne bojim.:)[/quote]
bibita, bibi, bibica, k bi ti vedla kak si mi všeč, zato pa te špikam, jaooo ka bi ti delal da si moja
Forum je zaprt za komentiranje.