Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako prek spleta spoznat nove prijatelje, nove znance?

Kako prek spleta spoznat nove prijatelje, nove znance?

nevem koliko si seznanjena z nepremičninskim trgom v LJ, samo ti povem da cene niso padle, še več počasi se dvigajo.

katera se zna prodat se je že do teh letih lepo prodala, tko da vztrajat pri ceni ob tem pa jokat kak ni pravih moških je pa komedija.

aja pa še to…na koncu bo pa rezultat…da bo stara 40let in bo vzela moškega 50+, ki itak nebo mogo več porivat kaj :))))

nevem koliko si seznanjena z nepremičninskim trgom v LJ, samo ti povem da cene niso padle, še več počasi se dvigajo.

katera se zna prodat se je že do teh letih lepo prodala, tko da vztrajat pri ceni ob tem pa jokat kak ni pravih moških je pa komedija.[/quote]
cene nepremičnine? haha to je tud edino kar se še dvigne pri tebi klicajček; pa tud, ti se boš težko prodal ko te nobena noče niti zastonj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa ne tako na glas da ne morš več porivat; razen svojga starga avta ko ti crkne; še sreča da ima gretje zadnje šipe da te v roke ne zebe

ja lol…nekdo se je pa malo razjezil..samo škoda da se je prej odjavil..hehehehehe

to je yugo ki ma gretje zadnjih šip…jao kera stara fora..hihiihihi

stare fore za stare prdce

bibita poknu bom od smeha ress…ostani neprijavljena je tako bolj zanimivo heheheheheeehe

a bi bib bibib? paz da ti tur na riti ne pokne

He, he… ne vem. Mogoče bomo videli… no, brali.
Zahtevnost je pa res kar problematičen pojem. Mogoče tudi tista,ki se meni zdi zelo “simpl & lahka” ni čisto taka… kdo bi vedel…[/quote]

jp. za to pa človek potrebuje tehnično in fizično podlago, kot minimum in pravi miks; pameti, brave hart in sreče.[/quote]
joj mati kako ste pametni, kam vas le skrijejo da vas ne ukradejo ponoči

a bi bib bibib? paz da ti tur na riti ne pokne[/quote]
no bibita to pa ni lepo od tebe, ,ress saj sva se zmenila

da klicajček, včasih se odjavim da se spiham ven in te okregam:)

saj nisi zdaj jezen a ne?:)

saj to sem jaz, klicajček, sam zdaj sem se dal po vprašajček : isto sranje drugo pakovanje

jp. za to pa človek potrebuje tehnično in fizično podlago, kot minimum in pravi miks; pameti, brave hart in sreče.[/quote]
joj mati kako ste pametni, kam vas le skrijejo da vas ne ukradejo ponoči[/quote]

ne samo to, še tako hudo je da to sami sebi že vrjamejo. Take se ne splača krast, ker je že rok uporabe potekel.:)

klicajčku se je čist odfukalo, resss

joj mati kako ste pametni, kam vas le skrijejo da vas ne ukradejo ponoči[/quote]

ne samo to, še tako hudo je da to sami sebi že vrjamejo. Take se ne splača krast, ker je že rok uporabe potekel.:)[/quote]
ne bod zloben klicajček – vprašajček

bibita umiri se ker ti bojo spet odvzeli pravice komentiranja, pa vseeno ali boš prijavljena ali ne.

a si ti čist nor? a lahk to nardijo?

biba vse je možno, tebe je že čas povozil zgleda,zato si pa članica PD 🙂

jaz sem čist mirna, nič bat.

sem se pa orng nasmejala, kako nekaeri ob mojem imenu dobijo inspiracijo za vsemogoče :))

p.s.
vedno komentiram samo prijavljena, ker nimam kaj skrivat in se tud nobenga ne bojim.:)

se strinjam, klicajček….. vse je možno 🙂

jaz sem ponosna na svoje članstvo v PD. 🙂

kdo te je pa učil tako lepo lagat? brž k župniku na spoved:)

jaz sem čist mirna, nič bat.

sem se pa orng nasmejala, kako nekaeri ob mojem imenu dobijo inspiracijo za vsemogoče :))

p.s.
vedno komentiram samo prijavljena, ker nimam kaj skrivat in se tud nobenga ne bojim.:)[/quote]
bibita, bibi, bibica, k bi ti vedla kak si mi všeč, zato pa te špikam, jaooo ka bi ti delal da si moja

kdo te je pa učil tako lepo lagat? brž k župniku na spoved:)[/quote]
mir daj perverznež

meni pa ravno nese…tebi pa v loku..tako ko greš scat se sam polulaš…ker si – ?

bibita prijavi se nazaj…ker tu je že stanje nevzdržno…potrebujemo en zelo pameten in moder komentar…samo ti nam lahko pomagaš:) samo se moraš preklopit:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close