Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako postati suha

kako postati suha

Kakšna pa si zdaj ? V kg in cm.

173 cm in 65 kg
Fantom so pa všeč samo dekleta z ITM med 18-20

Raje si najdi enega pametnega in psihično zrelega fanta.
Saj nimaš preveč kil.

Ta punca na sliki sploh ni atraktivna, ker je presuha. Mogoce je kakih 14, zgleda pa 11.
Trlice kot debeluscke, torej 2 ekstrema – stari mozgani to zaznajo, kot da je dekle nezdravo, zato nista privlacne za vecino fantov/moskih. Privlacne pa so ravno tiste , ki imajo normalno telesno tezo ali pa tudi kaj prevec, ce je teza enakomerno porazdeljena na tocno dolocenih mestih. 🙂

Aja, na zmenku si nalepi listek, kaksen ITM mora imeti dekle? :)))

Cuj, ce nimas pravega ITM-ja, te bom jaz vzel, ali pa Robi mogoce, tako da izhod v sili obstaja. 🙂 Midva tu ne bova veliko komplicirala. 😀

Občutek me torej ni varal 🙂 Imaš normalno težo; pazi le, da jo vzdržuješ, hujšati ti ni treba. Reees, katerim najstniškim mladičem je to pomembno? Moški so preprosta bitja, vizualna in jih ne zanimajo toliko te cifre kot nas, ženske 🙂 Če že gledajo, jih bolj zanimaš, kako izgledaš, ne številke.

teša, preveč gledaš tv!

jaz se že celo življenje borim za kg, da jih obdržim. Že kos kruha z medom mi sproži tako kislimo, da me pobere za 1kg. Imam 176viš. in 61-62kg, kar mi je uspelo nabrati z veliko muko. Ves čas pa sem nihala med 54-58kg – zgledala sem kot anoreksik.
Ne zfrkavaj se z svojim telesom, ker te mora prenest čez celo življenje in ne samo do 28 leta.Slika, ki si jo pripela pa je naravnost grozna!

Teša: mogoče ti bo dal tale video malce misliti…

http://www.wimp.com/lookgood/

A bejž … kje si pa to cvetko prebral? Nobena stvar, kjer se gre za posege v telo, ne ostane brez posledic in NI naravno.[/quote]
saj ni poseg v telo, po koži ti kroži z nekim gumijastim , ki ti posesa maščobo ven najdi na vizita se mi zdi par mescov nazaj

teša sam na kratko ….pred 21 leti ko sem zanosila prvo hči sem res imela postavco cca 56kg pa sem lahko pojedla vola in pol pa se nisem zredila, po 3 porodih sem se pa razlezla ko da bi jedla sam kvas na cca85kg da ti ne govorim kakšne diete sem vse sprobala in koliko denarja sem za to vrgla čez okno …..vse ok dokler se držiš dijet ko pa malo prekineš pa adijo lepa postavca.sam toliko v vednost ,dolgo časa sem se s tem obremenjevala zdaj sem se pa sprijaznila s tem da sem pač debeluška in se v svoji koži počutim čist ok…….briga me kaj si drugi mislijo men je fajn tudi kdaj kaj sladkega pojest ko mi zapaše pa se glih tko spravim v kopalke res da ne v bikini imam enodelne in grem na sonce ,z zdravjem pa zaenkrat zaradi teže res še nimam problemov pa imam dobrih 41 let moj nasvet bodi mal samozavestna ne zakompleksaj se zaradi odvečnih kil le na zdravje pazi…….pozdravček

jaz jih zelo malo poznam, da bi se sekirale zaradi svoje debelosti, jih pa veliko poznam, ki so zlobne do tistih, ki niso.

jaz jih zelo malo poznam, da bi se sekirale zaradi svoje debelosti, jih pa veliko poznam, ki so zlobne do tistih, ki niso.[/quote]

tukaj ni bistvo v debelosti ali suhosti, temveč delovanje po principu: ženska ženski ženska. verjameš, da ti raste vrednost, če slabšaš drugo. v vsaki vidiš konkurentko, kot da je tvoj petelin edini.

takrat si želim, da bi bila moški.

Kako misliš zlobne?

Frendi pa ja niso zlobni do svojih debelih frendic. Razen pač, če jemlješ za zlobo še tako najmanjšo opazko in jo napihneš do Pakistana.

ne mislim, da je žaljivo, da ženska govori v družbi suhih, da so te zlobne, da so ‘kurbljive’ (tole sem slišala ne dolgo nazaj), same pa imajo roke naslonjene na svoje velike trebuhe in mislijo, da so glavne, ker jih je pač veliko skupaj. Jaz pač nobeni še nisem rekla, da je debela ‘žmohtna’, ‘trcjalska’, to bodo fantje povedali. Mislim pa, da si zaradi kompleksa debelosti delajo težave tam kjer jih ni. Ljubosumje. Moški svojih žen ne zapuščajo, ker so debele, ampak zato, ker so nesramne do drugih, ki to niso.

Ah, ah, kako mimo – zaradi MLAJŠIH!!!! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

tukaj ni bistvo v debelosti ali suhosti, temveč delovanje po principu: ženska ženski ženska. verjameš, da ti raste vrednost, če slabšaš drugo. v vsaki vidiš konkurentko, kot da je tvoj petelin edini.

takrat si želim, da bi bila moški.[/quote]

Podpis! Potrditev:

No mene moti pri nekaterih debelejših (niso vse take, seveda), da za vse normalno prehranjene posplošujejo in žalijo, da so štange, hlodi in anoreksične (takim bi svetovala, da si preberejo, kaj sploh anoreksija je in kakšna je razlika od zdravih, vitkejših žensk) in skušajo zbiti samozavest, ker same niso samozavestne.

To je res. V ozadju je pa seveda zavist.
Takšne pripombe sem tudi sam pogosto poslušal. Seveda s strani moških, ki imajo 20 kil preveč.

Zadnje čase vidim vse preveč mladih punc, ki so predebele (torej ne močnejše, ampak že debele). Sploh je moteče, če jo še vidiš jesti najprej čips, potem čokolado, pa še sladoled. Saj ne gre samo za vizualni problem, taka hrana je sploh v takšni kombinaciji nezdrava.

mislila sem, da se moški zmerjate samo z lasmi v stilu: ti imaš pa čedalje višje čelo ipd

mislila sem, da sem skopirala Robijev del.

mislila sem, da se moški zmerjate samo z lasmi v stilu: ti imaš pa čedalje višje čelo ipd[/quote]
Zdaj so bolj v modi trebuhi, ker vsi vemo kako težko se ga je rešiti, ko ga enkrat imaš. 🙂

Ves, jaz sem pre-suha in to ni fajn…..

Hocem bit anoreksicna imam 60 kg in fant mi je reku da sijem ko jem 😭zato hocem bit anoreksicna in usi me majo za debelo in imam 1000 problemov

Spopadam se stem da ne jem pocutim se osamljeno razocarano ponizano ter debelo faant me gleda kot debelo punco 😭 mam 60kg in ko mam problem in ko sm v stiski ne jem po 1 tedn in nadaljujem se naprej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close