kako postati suha
Hočem biti suha :*(
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7myq2YMmN1r2tl02o1_500.jpg
Zakaj pa želiš biti suha (če še nisi)? Biti suha je do neke mere lahko odraz privlačnosti, do neke mere odraz boljšega zdravja kot obratno od tega. Toda v življenju je toliko enih faktorjev in kriterijev, kjer je oz bo tvoja konfekcijska št. zadnji pojem, ki je iskan. Je že res, da marsikateri tip (pa tudi ženska) raje pogleda za “obešalnikom” toda to še ne pomeni kratkomalo ničesar…gledajo/opazujejo menda vsi. Vsekakor naj ti bo zdravje na prvem mestu, ne pa IBM pod 18 ali pa še manj. Da seveda ne omenjam tega, koliko žensk si pokvari zdravje zaradi raznoraznih diet in nekih čudnih prehranskih dopolnil ali nadomestkov. Gastroenterološka klinika ima vse polno mladih deklet, punc in zrelih žensk, ki pridejo tja, ker so si zaradi stradanja, bulimije, slabe in nezdrave hrane kronično pokvarila prebavila (no, so tudi izjeme)…če ima to kakšen smisel ali pa ne presodi sama, vendar ne skozi lastno prakso. Za preoblikovanje postave (če je to sploh potrebno) priporočam zmerno športanje, veliko vode in čimveč sveže zelenjave, pa manj ogljikovih hidratov, nikar pa ne črtaj iz jedilnika maščob.
Hočem biti suha :*(
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7myq2YMmN1r2tl02o1_500.jpg%5B/quote%5D
Ti se malo hecaš. 🙂
Take suhice, se še dotaknil nebi !
Moški rabimo punco, pri kateri lahko kaj primeš ( rit, joške ). Ne pa okostnjaka 🙂
Tukaj imaš postavco od ženske, ki ji nič ne manjka, pa tud če ma celulit ( ga imajo vse ženske ). Taka postavca je zame TOP, da lahko vsaj kaj primeš 😉
Bolje imeti 10 kg preveč, kot pa premalo !
[img]http://bossip.files.wordpress.com/2009/05/kim-kardashian-bikini-miami-beach1.jpg[/img]
Hm, tole slikco so malo popravili, tam okoli trebuha in bokov. Tak švoh modrček tudi ne drži tolikšnega oprsja, sploh pa ga ne more narediti tako “okroglega”.
Se pa strinjam s tistim, kar si napisal, da okostnjaki niso privlačni. Ženske naj bi se od moških razlikovale ravno po oblinah na pravih mestih. ;))
Lahka kot pero pač ni mogoče,
Fant, ki te lahko dvigne ali fant, ki te ne more dvigniti – kakšna je razlika?
Skinny jeans – obstajajo tudi modeli kavbojk, ki telo zožijo.
Zakaj pa greš na morje s sramom? Zato, ker so tam vse ženske bolj suhe kot ti – YEAH, RIGHT! Morje & sonce čisto nič ne briga kakšna si, z drugimi se ubadati je pa le tvoja izbira/napaka.
Mladi so še neresni in sploh ne vedo kaj bi radi. Radi sanjajo….Če boš takšna, kot tista na prvi sliki, pa te nihče ne bo maral..Ker sama sebe ne boš.
Poskrbi, da se boš dobro počutila, da boš jedla zdravo in se gibala. Izogibaj se enostavnim OH in mastnim jedem.[/quote]
KAD JEBE BOSANAC,ŽENA ZNA.ODMAH SMANJIJU SE KG!!!!
Tista fotka, ki si jo prilepila, je telo najstnice pri 13 … Redke ženske so take.
Če si predebela, če si zaležana, če bi rada naredila kaj zase, pač naredi. Boljša prehrana, gibanje in veliko vode, pa se bo poznalo. Za cilj si postavi, da se boš bolje počutila.
Glede dvigovanja: imam prijatelja, par, ki sta cirka enako velika in težka (oziroma lahka). In tip niti slučajno ne more dvigniti žene, no, lahko jo dvigne od tal, ne more je pa vzeti v naročje. Pa sta obadva peresci. Medtem ko tisti, ki tekmujejo za Martina Krpana, z lahkoto v zrak zavihtijo tudi stokilsko žensko. Hočem rečt, vse je relativno. Mogoče ni point v tem, da ti shujšaš, ampak da najdeš dovolj močnega 🙂
toliko pametovanja pa samo en nasvet….. do sedaj!
ja lubica kako dieto probi, al pa fitnes, manj sladkarij… kaj pa vem sama nimam težev z tem, sem mati 2 otrok pa super zgledam-pa nisem okostnjak, pa tut sladkarije jem in še veliko drugega mam pač srečo =)
ti pa se nečesa loti-ali diete-zdrave seveda, ali gibanja in se tega drži vsaj nekaj mesecev-moje kolegice obupajo po 2h tednih-kar je pomoje čisto premalo!
pa srečno
In kaj potem, po nekaj mesecih?[/quote]
ne vem kaj bo potem! z tem sem samo hotla povedat da ne sme “vztrajat” samo en ali 2 tedna, da za rezultate potrebuješ malo več časa =)
je blo to rez tako težko razumljivo????[/quote]
Ni blo težko razumljivo. Ampak držati se neke diete 2 meseca ni smiselno. Diete so nasploh napačen pristop k reševanju. Treba je spremenit prehranjevalne navade za vedno, pa ne samo prehranjevalne, tudi gibalne. To se pa tud ne da naredit kar tako, ker je treba nekje poiskat motivacijo. Treba si je zastavit resne, dolgoročne cilje in se malo podučit o prehrani. Kaj ti bo dieta za 2-3 mesece, tudi če prinese nek rezultat, če greš potem nazaj na stare navade in se zrediš še bolj, kot si bil pred dieto…. Sploh pa je potrebno najprej odstranit vzrok za preobjedanje.
Ne vem zate, Teša, ali si normalno prehranjena, pa si želiš postati še bolj suha oziroma presuha (moj občutek se bolj nagiba k temu), ali pa si premočna, v kar dvomim. Kot najstnica sem imela zelo podobne misli kot ti (majhno je lepo, sem menila; drobcene rokice, mala ritka v objemu velikega hrusta ala Primož Kozmusa, kako romantično in seksi, sem menila). Menila sem, da imajo moški vsi radi drobna dekleta, ki jih lahko dvignejo danes pa razmišljam popolnoma drugače.
Konstitucijo ženske, kot si jo prilepila v prvem postu, ima po naravni poti zelo zelo malo žensk; mislim, da samo 1 %; te lahko pojedo, kar hočejo (oz. takšno količino, pri kateri se ostali redimo), pa so še vedno takšna, ker se ne morejo zrediti. Večina ostalih bi se morala za tako postavo stradati, bruhati … Kar pa je vse prej kot privlačno, še manj zdravo. Poznam sve dekleti, sestri, ki še danes sredi dvajsetih pazita na vsak grižljaj. Posledice: uničena prebava, saj sta zaprti po več tednov; bolećče dlesni zaradi pomanjkanja vitaminov; slabokrvnost; upadel obraz, ki ju postara; izpadanje las .. Obe sta imeli plešo ob strani že pred dvajsetim letom. Močno dvomim, da je to za koga simbol lepote in zdravja. Naj te opozorim še na prezgodnjo osteoporozo, ki je pri ženskah, ki so ves čas na dieti, zelo pogosta.
Če bi rada imela sredi dvajsetih, ko bi lahko bila najvitalnejša, lastnosti utrujene starke, izvoli. Verjamem pa, da boš pravočasno spremenila mišljenje.
Ni pa nič slabega v tem, da se prehranjuješ zdravo in se dovolj gibaš ter paziš na vzdrževanje primerne teže; tako boš ohranilo lepo in zdravo žensko postavo. Izogibaj se hrani, ki ima ogromno praznih kalorij: cvrtju, čipsu, gaziranim pijačam, sladkarijam, pekovskim izdelkom … Kar pa ne pomeni, da jih moraš poponoma izključiti iz jedilnika, le pretiravati ti ni treba.
Moški, ki te lahko ali ne morejo dvigniti … Hm, to je odvisno od njihove moči. Imela sem dvometraša s 100 kg, ki je ves čas javkal, naj ne ležim na njemu, ker sem težka (52 kg). Zdaj pa imam povprečno visokega z 77 kg, ki me lahko nosi po stopnicah, heh.
kako postati suha, na tržišču se dobi veliko tablet pa mango pa acai jagode za hujšanje, koliko je to varno in učinkovito pa ne vem.Drugače imajo v ljubljani tretmaje za debele ko ti maščobo ven izsesa je bilo zadnjič na pop tv deluje sigurno ampak stane okoli 2500 evrov. ni pa to operativno je naravno brez stranskih učinkov.
Forum je zaprt za komentiranje.