Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako postati moderator?

Kako postati moderator?

Zasledila sem internetno stran cvekaj.com, kjer pise, da se lahko prijavis za delo moderatorja ima kdo kaksne izkusnje z tem delom? Kako to poteka? Je od tega res kaksen zasluzek? Obstaja se kaksna stran kjer se lahko prijavis kot moderator.

🙂

Vi, ki sedite za svojim računalnikom ste v resnici neskončno več kot samo gospodar vesolja.
Moja naloga je, da vam pomagam.

Kaj menite, kakšen mora biti moderator tega foruma na katerem sodelujemo?

Vsak korak, ki ga naredimo v temi je programski korak.

Učimo se programiranja. Programiranja ljudi.

Ukvarjam se z vračarstvom.
Na oni strani so duše, ki si zaslužijo ta svet.
Na tej strani so pa duše, ki si ne zaslužijo ta svet.

Prvič, mal razmisli kdo ti bo plačal za pisanje po internetu.
Drugič, si pogledala, kje je sedež te strani. Tukaj je sedež te firme: Mill Mall, Suite 6, Wickhams Cay I, P.O. Poštni predal 3085, Mesto Road, Tortola, VG1110
Tretjič, na tej strani moraš dati osebne podatke z osebno izkaznico
Razmisli in pazi kam daješ kakšne osebne podatke, da ne bo problemov.
Al mladi res mislite, da bodo šihti samo še preko interneta? 😀

Avtor teme je več kot briliantno inteligenten.

Prostor v katerem se nahajam je fantazija. Tudi sam v tem prostoru sem fantazija.

A je sedež tega foruma v Great Britain…

🙂

Princeska z Venere ni Zemljanka. Ona je Venerjanka.

sem v Andromeda Princess službi

Oblečene imam hlače maskirnih barv zato se me težko opazi. Opasan imam pas zelene barve s kovinsko šnolo. Prostori v katerih se nahajam so mrzli zato imam jopo zeleno sive barve.

Goni se v tri pichke materine, smrad smrdljivi nadležni, hebal ti Hitler oca i mater i ženu i djecu.

Ustvari svoj portal pa tam moderiraj.

Praviloma se forume moderira za bagatelo ali pro-bono

Goni se v tri pichke materine, smrad smrdljivi nadležni, hebal ti Hitler oca i mater i ženu i djecu.
[/quote]

😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Z jezika si mi vzela.

Avtor teme je neznana oseba. Moja naloga je, da tej osebi pomagam.

[/quote]

🙂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Z jezika si mi vzela.
[/quote]

🙂

A je za Vardiste spet zmanjkalo pogonskega goriva ( alias alkota) -vam niso dostavili pravočasno?

[img]https://www.historyonthenet.com/wp-content/uploads/2014/07/adolfhitler1930.jpg[/img]

A je za Vardiste spet zmanjkalo pogonskega goriva ( alias alkota) -vam niso dostavili pravočasno?
[/quote]

Sem v službi Andromeda Princess. Z njo šale ni. Vse moje tekste na forumu vidi, od prvega do zadnjega.

Pretty much the same:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3AANd9GcSJVNP87WToNnMF2JfXaoFbyMXCn2UccmRdHA&usqp=CAU

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close