Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako postati moderator?

Kako postati moderator?

Pretty much the same:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3AANd9GcSJVNP87WToNnMF2JfXaoFbyMXCn2UccmRdHA&usqp=CAU
[/quote]

🙂

Forum na katerem se nahajamo je univerzalen. Ni namenjen samo Slovencem. Princeska z Venere ni Zemljanka. Ona je Venerjanka. Vi je ne vidite. Andomeda Princess tudi ne vidite. Mene tudi ne vidite ker imam maskirno uniformo.

Si prebral moj post? Jebal ti Hitler tvojo Princesko in Venerjanko i tebe i tvoju familiju.

Si prebral moj post? Jebal ti Hitler tvojo Princesko in Venerjanko i tebe i tvoju familiju.
[/quote]

Hvala. 🙂

Forum na katerem se nahajate je več kot superfantastičen. Vrhunski forum.

🙂

Princeska z Venere je več kot vrhunska animatorka. Nahaja se v vsaki princesi.

Moja naloga je, da avtorju pomagam.

🙂

Forum na katerem se nahajamo lahko bere cel vesoljni svet. V resnici nihče ni anonimen. Edini anonimni osebi sta princeska z Venere in Andromeda Princess.

1-xrobe
2-princeska z Venere
3-Andromeda Princess

Kdor v resnici hoče biti moderator se mora najprej naučiti voditi temo.

V osnovi je projekt na katerem delamo kako obnoviti zobe brez denarja. To mene več kot neskončno zanima. Obnoviti se jih da z denarjem, ampak to ni prava stvar. Tudi silikonske ženske prsi niso prava stvar. Vrhunska lepota je definitivno prava stvar. Do te lepote se ne da priti z denarjem. To je problem, ki se ga ljudje ne zavedajo.

Na enem forumu vem da je pogoj, da imaš končano višjo pastirsko šolo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close