Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako počistiti pasji drek na balkonu?

Kako počistiti pasji drek na balkonu?

Ne morem verjet. Samo 1 clovek je pogruntal v tej temi, da naj bi se ta pes posral na balkon v 2. nadstropju, kamor naj bi prisel skozi luknjo v ograji.

Adijo pamet ste vsi….

Odgovor na objavo uporabnika
jejhata ja, 05.11.2021 ob 17:53

toliko okoli enega dreka. reci sosedi, naj pride spucat za svojim psom. kaj imajo tukaj drugi lastniki psov zraven, nad katerimi nekateri bentite? moj pes sigurno ni šel srat na nek balkon v drugem nadstropju. konec koncev niti ni pomembno ali ima avtorica bergle in ali se ji dviguje.

avtorica, ti pa z berglami ne moreš po štengah, da bi vrečko z drekom odnesla v kanto, a lahko boš pa šla na igrišče po pesek in ga vlačila v drugi štuk, da boš nek drek posipala.

btw, če gre pes skozi ograjo, potem to ni neka mrcina, ki bi nasrala cel kravjak.

Ojej, a tebi res ni jasno pa že večkrat sem napisala? Vse ostalo, kar rabim, prinesem, odnesem v nahrbtniku. Ne boš verjela, pesek lahko daš v nahrbtnik.

Ampak drek nosit v nahrbtniku pa res ni ravno nekaj, kar bi si želela. Verjamem pa, da si vajena nosit tuj drek v svoji torbici, nahrbnitku. Jaz pač nisem.

Anonimno 1270, 05.11.2021 ob 18:06

sosedin pes, če se poskušam vživeti, pri meni je tako, da če bi dihala skozi usta, bi bilo to dihanje vsaj malenkost bolj plitvo, kar bi stisko v bistvu povečalo, tudi če bi mislila, da vonja ne zaznam. Če pa bi zadržala dih, zaprt nos in usta kot pri potapljanju na dah, bi šla verjetno lažje čez situacijo. Po enem čudnem naključju mi izločki ne povzročajo stiske, a na celem svetu je sigurno kakšna stvar, ki bi mi jo. Nihče ni stoprocentno odporen na vse zato se ne sekiraj, ljudje smo krvavi pod kožo in se soočamo s situacijami kolikor pač v določenem trenutku zmoremo. Soda in mivka sta verjetno res ok. Berem, da si mentalno že skoraj pripravljena na akcijo. Super.

Ja, meni taki izločki res povzročajo problem. Tudi recimo mi je katastrofa, da grem na izlet in da kak izletnik začne bruhat. Se moram stran umaknit. Drugače bi še jaz bruhala.

Uf, koliko sem zaradi muc bruhala. Pa obožujem mačke.

Eni imamo težave z odstranjevanjem tujega dreka. Drugim pa dela težave recimo, ko vidijo kri. Tretji se bojijo višine, četrti ozkih zaprtih prostorov… pač imamo svoje hibe.

Tako je to, 05.11.2021 ob 18:31

Ne morem verjet. Samo 1 clovek je pogruntal v tej temi, da naj bi se ta pes posral na balkon v 2. nadstropju, kamor naj bi prisel skozi luknjo v ograji.

Adijo pamet ste vsi….

Hm, zakaj pa je treba to pogruntat? Sem že davno napisala to. Tako, da ne rabiš gruntat. Je dovolj, če prebereš moj zapis.

Leteci pes?

sosedin pes, 05.11.2021 ob 17:50

Govnika, 05.11.2021 ob 17:13

o jej no, 05.11.2021 ob 16:25

Da da, 05.11.2021 ob 14:55

o jej no, 05.11.2021 ob 13:39

To ne moreš verjeti. Cuckoljubcem je normalno, da cucki serjejo drugim ljudem po balkonih.

Zdaj mi je jasno zakaj po mestih toliko pasjih drekov. Če vam je normalno, da drugim serjejo po balkonih, vam je seveda normalno, da serjejo po pločnikih. Ogabne ste.

Ne, res ni normalno da ljudje puščajo dreke za psi in ne čistijo. Obsojam.

Ampak roko na srce, tudi avtorica posta ni normalna, oz je precej ubrisana. Majke mi!

Hm, zakaj že je ubrisana? Ker se ji drek gabi?

Tudi meni se gabi. Tebi je očitno normalno, zato žališ avtorico. Pa mogoče se ti pride kdaj kak človek na prag usrat. Če se ti bo gabilo, si pač ubrisana. Majke, mi, da si ubrisana.

Tudi čistilka na javnem wc v trgovskih centrih čisti usrane školjke za vami. In tudi vaš drek kdaj priplava morje k ribam.

Zdaj pa je en pasji drek ultra rabu. Phahahaha ne me jeb.at.

Pa ti veš, da je čistilka plačana za čiščenje? Pa normalni ljudje počistimo drek za sabo. Veš tista ščetka poleg WCja, veš kaj je to? Očitno ne.

Ti očitno ne počistiš za sabo. Se mi pa čistilke neizmerno smiljo, da morajo za minimalca ali pa še to ne, čistiti za takimi, ki vam ni jasno, da se drek počistiti za sabo. Glede na mone v tej temi, je vas kar nekaj takih p… da pustite vse posrano in poscano. Zato vas pa tako moti, če nekdo pove, da se mu gnusi za vami drek pucat.

Grem stavit, da ste vse babetine, ki tule besnite, ker mi ni ok, da sosedov pes serje na mojem balkonu in da mi ni ok to čistiti, vam je pa samoumevno, da naj bi čistila, nemarnice. V stilu zgoraj uj, spodaj fuj. Se pravi: lasje pobarvani, šminka, puder, laki… pa usran sekret pa vaši psi serjejo okrog pa ne čistite za njimi. Grem stavit, da ste vse po vrsti take.

Kulturna ženska, počisti za sabo in za tistimi za katere je odgovorna.

Sori, ampak si prava katastrofa od cloveka!

Nihce ne pravi, da je prav, da tuji psi serjejo po tvojem balkonu in absolutno nihce tega ne opravicuje!

Ti si ta, ki imas ze dva dni pasji drek pred balkonskimi vrati svojega stanovanja! (le kaksen svinjak imas v stanovanju, ko te tisti drek na balkonu ne moti toliko, da bi ga v tem casu pospravila?)

Lahko ga sama pospravis, so ti ze predlagali vec resitev, lahko poklices sosedo.

Ampak ne! Tebi je vecja zivljenjska prioriteta zalit ljudi po forumu, kot spucat lasten balkon!

Ma, katastrofa si!

Tako je to, 05.11.2021 ob 19:01

Leteci pes?

Zakaj že leteči pes? Aja, ker si nepismena. Posebej za nabolj butasto mono.

Sem v drugem nadstropju. Kar sem večkrat napisala.

Imam sosedo. Ne boš verjela, tudi ona je v drugem nadstropju. Težko verjeti a ne da?

Pa imava skupni balkon, ja, obe imava balkon v drugem nadstropju. Kako neverjetno, a ne da? Vem, da sem to že večkrat navedla, ampak verjamem, da je butasti moni skrajno neverjetno, da imata sosedi stanovanji v drugem nadstropju in to obe pa, da imata obe balkon v drugem nadstropju. Neverjetno. Pa na balkonu je ograja, ki deli balkon na dva dela. Neverjetno, a ne?

Mislim res, skrajno neverjetno, da sta v istem nadstropju dve stanovanji in da imata obe stanovanji balkon v drugem nadstropju. Izjemno neverjetno. Kdo je že kaj takega slišal?

katastrofa!, 05.11.2021 ob 19:04

Sori, ampak si prava katastrofa od cloveka!

Nihce ne pravi, da je prav, da tuji psi serjejo po tvojem balkonu in absolutno nihce tega ne opravicuje!

Ti si ta, ki imas ze dva dni pasji drek pred balkonskimi vrati svojega stanovanja! (le kaksen svinjak imas v stanovanju, ko te tisti drek na balkonu ne moti toliko, da bi ga v tem casu pospravila?)

Lahko ga sama pospravis, so ti ze predlagali vec resitev, lahko poklices sosedo.

Ampak ne! Tebi je vecja zivljenjska prioriteta zalit ljudi po forumu, kot spucat lasten balkon!

Ma, katastrofa si!

Torej hočeš povedat, da ko tvoj pes poserje tuje stanovanje, hodnik, balkon, da je ta človek katastrofa, ker tvojega dreka ne spuca?

Ja, pri monaj je tudi to normalno, da ste ene tako ogabne, da zmerjate ljudi, ki se jim gnusi vaš drek.

Si ogabna do kraja. Grem stavit, da se sama usereješ in pustiš posrano, da se tvoji psi userejo pa pustiš drek tam, da tvoj froc pusti posran WC… tebi je pač to samoumevno. Tebi smo katastrofa tsiti, ki se nam tvoj drek gabi.

Meni pa je vse jasno zakaj so mone tako napadalne.

Greš na ženski  WC, javni. Ženske so ogabne. Po veliki potrebi ne počistijo za sabo, deske poscane. Vložki, tamponi povsod.

In potem se čuditi, da jim je normalno, da se njihov pes poserje po tujem in da zmerjajo lastnika stanovanja, ki se mu gnusi to? Pri takih ogabnih babah, me ne čudi.

sosedin pes, 04.11.2021 ob 18:20

Sosedin pes se mi je podelal na balkonu. Kaka ideja kako to počistiti, ker mi že pogled na tisto ogromno, smrdljivo kopico , obrača želodec.

Bi rekla sosedi, ampak mi ni do tega, da mi hodi skozi moje stanovanje na moj balkon. Pes se izmuzne skozi malo luknjo v ograji.

Pa težava je v tem, tudi, če kljub kozlanju, vendarle nekako poberem tisto reč v vrečko, je še vedno problem. Sem ravno po operaciji, sama, ne morem si kaj veliko sama pomagat. IN odpadke moram nositi v nahrbtniku ven (bergle :(). Ne bi ravno dreka tako nosila.

Kake ideje kako to očistiti?

Nisem v stanju sedaj sosedi razlagat kaj je naredil njen pes.

Če se pes izmuzne skozi majhno luknjo, potem ni velika žival, posledično tudi njegov iztrebek ne. Luknjo zamaši in pes ne bo več hodil .Sedaj pa počisti, pa bo.

če se pes, 05.11.2021 ob 19:12

Če se pes izmuzne skozi majhno luknjo, potem ni velika žival, posledično tudi njegov iztrebek ne. Luknjo zamaši in pes ne bo več hodil .Sedaj pa počisti, pa bo.

Jao, ženske, a res ne štekaš v čem je največji problem? 1000x napisano. O bruhanju.

Jaz verjamem, da je tebi normalno, da serje tvoj pes pri sosedih, da to potem oni čistijo. Jaz pa ob iztrebkih bruham in mi ni normalno, da pes serje pri meni na balkonu.

Je to dejansko tako težko razumeti? Pa, da mi ni do nositi dreka v nahrbnitku. Je res tako težko dojemljivo?

sosedin pes, 05.11.2021 ob 19:15

Jao, ženske, a res ne štekaš v čem je največji problem? 1000x napisano. O bruhanju.

Jaz verjamem, da je tebi normalno, da serje tvoj pes pri sosedih, da to potem oni čistijo. Jaz pa ob iztrebkih bruham in mi ni normalno, da pes serje pri meni na balkonu.

Je to dejansko tako težko razumeti? Pa, da mi ni do nositi dreka v nahrbnitku. Je res tako težko dojemljivo?

Ena ti je svetovala, kako urediš stvar. Zamaši luknjo in ti ne bo slabo.

ena ti je svetovala, 05.11.2021 ob 19:17

Ena ti je svetovala, kako urediš stvar. Zamaši luknjo in ti ne bo slabo.

Hm, če zamašim luknjo, pomeni, da drek še vedno ostane. Torej še vedno bruhanje. Ne bo pa novih drekov.

Kako si sploh kdo drzne pomisliti, da bi morala lastnica počistiti drek svojega psa?

Itak, da imate mone prav: avtorica naj sama čisti. Itak, da ne bo to soseda. Pes pa menda ja lahko dela kupčke, kjer se mu zdi. Kaj pa potem, če avtorici poserje, poščije balkon. Če serje, tudi ščije. O tem ni dvoma. AMpak seveda ima vso pravico.

Avtorica pa naj bo tiho in čisti pa drek v nahrbntiku v smeti nosi. Kaj pol, če je ravno iz bolnice, če komaj hodi, če bruha zraven. Ma, da čisti.

Za kako si sploh drzne:

Če sem razumela prav, je avtorici nerodno, da bi prišla soseda na njen balkon, saj bi morala čez stanovanje. Mogoče ji je nerodno, da bi potem opravljala naokoli, kako ima urejeno doma. Zato je to, da počisti sama, tudi opcija. Obe rešitvi vnašajo v njeno življenje nemir, vprašanje pa, katero od opcij lažje preživi oziroma se z njo vsaj za silo sprijazni oziroma mogoče ji nazadnje vseeno kdo priskoči na pomoč? Avtorica, jaz ti želim predvsem veliko zdravja. Da bi dobro okrevala.

Jaz bi pa tem monam pripeljala v stanovanje našo kravo, da tam na tepih kak kravjek spusti. Saj to pa ja nič takega, bodo že počistile.

sosedin pes, 05.11.2021 ob 19:08

Torej hočeš povedat, da ko tvoj pes poserje tuje stanovanje, hodnik, balkon, da je ta človek katastrofa, ker tvojega dreka ne spuca?

Ja, pri monaj je tudi to normalno, da ste ene tako ogabne, da zmerjate ljudi, ki se jim gnusi vaš drek.

Si ogabna do kraja. Grem stavit, da se sama usereješ in pustiš posrano, da se tvoji psi userejo pa pustiš drek tam, da tvoj froc pusti posran WC… tebi je pač to samoumevno. Tebi smo katastrofa tsiti, ki se nam tvoj drek gabi.

Kako naj ti soseda spuca ta drek, ce ji niti ne poves, da se je njen pes usral na tvoj balkon?

Namen tega tvojega posta je ocitno tvoj velik fetisizem na drek, bruhanje in seveda zaljenje komentatorjev!

meni je pa vse, 05.11.2021 ob 19:10

Meni pa je vse jasno zakaj so mone tako napadalne.

Greš na ženski  WC, javni. Ženske so ogabne. Po veliki potrebi ne počistijo za sabo, deske poscane. Vložki, tamponi povsod.

In potem se čuditi, da jim je normalno, da se njihov pes poserje po tujem in da zmerjajo lastnika stanovanja, ki se mu gnusi to? Pri takih ogabnih babah, me ne čudi.

Nihce ne pravi, da je sranje psov po tujih balkonih ali predpraznikih normalno!

Nihce tega ne opravicuje!

Ni nam pa normalno, da zenska ze dva dni ne more spucat enga dreka z lastnega balkona, niti v dveh dneh ni mogla kontaktirat sosede, da to pocisti!

katastrofa!, 05.11.2021 ob 20:12

Nihce ne pravi, da je sranje psov po tujih balkonih ali predpraznikih normalno!

Nihce tega ne opravicuje!

Ni nam pa normalno, da zenska ze dva dni ne more spucat enga dreka z lastnega balkona, niti v dveh dneh ni mogla kontaktirat sosede, da to pocisti!

Očitno ti opravičuješ, da tuj pes serje po njenem balkonu. Posledično napadaš avtorico.

Jaz te pač tako razumem. Iz tvojih zapisov je pač tako razvidno.

Ej, če tvoj pes naredi svinjarijo, čistiš ti. Kaj ne štekaš?

Zamašiš nos (ščipalka za perilo zna biti kar uporabna).

Z vrečko odstraniš kakec, vrečko zaenkrat pustiš na balkonu.

Počakaš, da pride tudi soseda na balkon, ji razložiš, kaj se je zgodilo, obenem poveš, da si sicer že počistila, da pa jo prosiš, če lahko vrečko s kakcem v smeti odnese ona. Nato ji poveš še za luknjo v ograji, da v bodoče ne bo novih kakcev.

si pa ogabna, 05.11.2021 ob 20:18

Ej, če tvoj pes naredi svinjarijo, čistiš ti. Kaj ne štekaš?

Kako pa veš, da se je tvoj pes podelal na sosedov balkon, če ti soseda tega noče povedat?

Rešila problem. Selim se. Sedaj pa iščem ljudi, ki mi bi pomagali odnesti knjige na antikvariat. Stare kozarce bom pa kar v smeti vrgla.

kako veš?, 05.11.2021 ob 23:16

Kako pa veš, da se je tvoj pes podelal na sosedov balkon, če ti soseda tega noče povedat?

Ah daj no, kako ne veš kam hodi tvoj pes? A ni malce čudno, da zahaja v tuje stanovanje pa lastnica tega ne ve? Kolikor je razvidno, je pes kar pogosto tam na balkonu pa v stanovanju avtorice. Ga lastnica nič ne pogreša?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close