Kako počistiti pasji drek na balkonu?
Brinin nasvet je super. To sem ti tudi jaz hotela napisat.
Na debelo posuj pesek za mačke. Ta pesek bo posrkal vso vlago iz pasjega govna in ves smrad.
Fino bi bilo, če pustiš par ur, ko ne dežuje in potem skušaš vse skupaj nekako pomesti v kakšno vrečko, ki jo zavežeš in potisneš nekam na suho. Najbolje tja k luknji, kjer hodi pes skoz. To ga bo ustavilo.
seveda561, 04.11.2021 ob 20:49
Brinin nasvet je super. To sem ti tudi jaz hotela napisat.
Na debelo posuj pesek za mačke. Ta pesek bo posrkal vso vlago iz pasjega govna in ves smrad.
Fino bi bilo, če pustiš par ur, ko ne dežuje in potem skušaš vse skupaj nekako pomesti v kakšno vrečko, ki jo zavežeš in potisneš nekam na suho. Najbolje tja k luknji, kjer hodi pes skoz. To ga bo ustavilo.
Hvala. Bom nekaj takega naredila. Pa še psa ustavim. Saj moram sosedi povedat, samo zdaj se mi res ne da še s takimi pogovori ubadat.
Zenske zenske.
Kako lahko, zensko k je bila na operaciji, na berlglah, sama.
Obtozujete, da je visoka, ker ji ni dreka za pucat.
Zdravem cloveku dekl dvigne, ko mora za tujim pesom pucat.
Kako sele, ce ti gre na kozlanje zravn.
A res nikogar ne razumete, ko rece. Tega ne morem se mi gravza. Ali se bojim
Se mi vrti ce stojim na lojtri
Mam panicni napad ce me kdo objame.
A ste res tolko tupe.
Da ne veste, da se vam bo to vrnilo.
Sploh uni ta nesramni al dvema .trema.
Jutr se lahko sesujete si obe roki zlomite in kdo bo vas drek pucal.
Noben z veseljem kajneda.pa rad vas bo imel. Pa mu bo slo na kuzling ob vasem dreku.
Reve, res je tako.
Tem kačam tu pa privoščim, da se jim kdo poserje na hodnik, v sobo, balkon… recimo kar kak sosed. Pa saj ne bodo jezne. Saj jim je samoumevno, da se za drugimi puca drek.
Jaz osebno imam sicer rada živali, ampak to pa ne pomeni, da mi je ok, če mi sosedove živali serjejo po mojem balkonu.
Se mi pa zdi, da tele kače v tej temi spadajo v kategorijo točno zgoraj omenjenih pasjeljubk, ki ne čistjo za svojimi psi, ker jim je tako samoumevno, da nekdo drug čisti njihov drek.
In ne, ne dajem vseh pasjeljubcov v isti koš. Daleč od tega. Samo eni so pač nemarni in potem jim je samoumevno, da drugi čistijo za njimi. In celo zmerjajo tiste, ki jim do tega ni.
sosedin pes, 04.11.2021 ob 21:29
Reve, res je tako.
Tem kačam tu pa privoščim, da se jim kdo poserje na hodnik, v sobo, balkon… recimo kar kak sosed. Pa saj ne bodo jezne. Saj jim je samoumevno, da se za drugimi puca drek.
Jaz osebno imam sicer rada živali, ampak to pa ne pomeni, da mi je ok, če mi sosedove živali serjejo po mojem balkonu.
Se mi pa zdi, da tele kače v tej temi spadajo v kategorijo točno zgoraj omenjenih pasjeljubk, ki ne čistjo za svojimi psi, ker jim je tako samoumevno, da nekdo drug čisti njihov drek.
In ne, ne dajem vseh pasjeljubcov v isti koš. Daleč od tega. Samo eni so pač nemarni in potem jim je samoumevno, da drugi čistijo za njimi. In celo zmerjajo tiste, ki jim do tega ni.
Glej, ti pridem z veseljem jaz drek spucat, v redu? Zastonj! Še stanovanje ti počistim in ti grem v trgovino.
Samo ne bodi ti žleht s privoščljivostjo.
Pusti kontakt!
Vsa čast, 04.11.2021 ob 21:38
Glej, ti pridem z veseljem jaz drek spucat, v redu? Zastonj! Še stanovanje ti počistim in ti grem v trgovino.
Samo ne bodi ti žleht s privoščljivostjo.
Pusti kontakt!
Hahaha, zdej si pa ti uzaljena hahaha o fak no.
Gobezdas zalis ponizujes in zdaj si ti uzaljena. Ahahahaha
sosedin pes, 04.11.2021 ob 18:20
Sosedin pes se mi je podelal na balkonu. Kaka ideja kako to počistiti, ker mi že pogled na tisto ogromno, smrdljivo kopico , obrača želodec.
Bi rekla sosedi, ampak mi ni do tega, da mi hodi skozi moje stanovanje na moj balkon. Pes se izmuzne skozi malo luknjo v ograji.
Pa težava je v tem, tudi, če kljub kozlanju, vendarle nekako poberem tisto reč v vrečko, je še vedno problem. Sem ravno po operaciji, sama, ne morem si kaj veliko sama pomagat. IN odpadke moram nositi v nahrbtniku ven (bergle :(). Ne bi ravno dreka tako nosila.
Kake ideje kako to očistiti?
Nisem v stanju sedaj sosedi razlagat kaj je naredil njen pes.
Reve, 04.11.2021 ob 21:24
Zenske zenske.
Kako lahko, zensko k je bila na operaciji, na berlglah, sama.
Obtozujete, da je visoka, ker ji ni dreka za pucat.
Zdravem cloveku dekl dvigne, ko mora za tujim pesom pucat.
Kako sele, ce ti gre na kozlanje zravn.
A res nikogar ne razumete, ko rece. Tega ne morem se mi gravza. Ali se bojim
Se mi vrti ce stojim na lojtri
Mam panicni napad ce me kdo objame.
A ste res tolko tupe.
Da ne veste, da se vam bo to vrnilo.
Sploh uni ta nesramni al dvema .trema.
Jutr se lahko sesujete si obe roki zlomite in kdo bo vas drek pucal.
Noben z veseljem kajneda.pa rad vas bo imel. Pa mu bo slo na kuzling ob vasem dreku.
Zal zelo tezko verjamem, da ima odrasla in opravilno sposobna zenska tak problem s tem drekom na balkonu, da sprasuje na forumu, naj ga scisti sama in bruha, kako naj ga rze v smeti ali naj klice sosedo, ki je v bistvu ne bi klicala…
Resno?!
Bila sem v taki kozi, na berglah in se v hudih bolecinah, klinc, ce imas problem, se prilagodis in ga resis, nimas druge.
Ko sem se polomila, je bil moz na sluzbeni poti za cel mesec, jaz pa doma sama z otrokom v prvi triadi in psom – preziveli smo vsi stirje, tudi moz ??, malo smo se vsi prilagodili in je slo, sploh ni bilo tako hudo, kot me je na zacetku skrbelo, kako bom sama! Ampak za razliko od avtorice si jaz nisem govorila, cesa ne zmorem, ampak kaj lahko!
In ponavljam, z berglami se vedno lahko v roki nosis vreckico dreka, hudica, saj ne neses celega psa!
Poučna, 04.11.2021 ob 21:47
Butasto je dajati tak link. Če je nekdo samo 3 tedne na berglah, pač ne zmore skoraj ničesar. Po enem letu (bohnedaj), pa že natreniraš. kaj šele, če je to od rojstva.
To si prav z zlobo in grdo prilepila. Spomni se, ko boš sama na berglah.
seveda561, 04.11.2021 ob 22:04
Butasto je dajati tak link. Če je nekdo samo 3 tedne na berglah, pač ne zmore skoraj ničesar. Po enem letu (bohnedaj), pa že natreniraš. kaj šele, če je to od rojstva.
To si prav z zlobo in grdo prilepila. Spomni se, ko boš sama na berglah.
Ni butasto. Se zamislis.
Pismo, ce zmore on cel lajf tako, zmorem tudi jaz nekaj mesecev z berglami!
Res, uboga revica, ker si bila na berglah pa še moža imaš pa otroka (povsem pokretnega, a ne da).
No še dobro, da si omenila psa. Mi je vse jasno zakaj ti je povsem normalno, da naj bi ljudje pucali drek za tujimi psi. Si vse povedala.
Me ne bi presenetilo, da tvoj pes serje drugim po dvoriščih, balkonih… zato si pa zagnala tak strupen napad.
Ti pa iz srca privoščim, da se ti tvoja zloba vrne. Ampak saj ti pač uživaš, če nekdo poserje po tvojem, a ne da?
REs, kot so napisali: kača.
Iz srca ti privoščim, da najdeš drek pred svojim vhodom in po možnosti, ko boš ravno sama prišla iz bolnice. Ne, ko te bo mož pripeljal. Ko boš sama, vsaj izmučena prišla, se privleka v drugo nadstropje, da te tam pričaka en velik kup dreka. Iz srca ti to privoščim. To pač je samo tvoja zloba, ki jo drugim tako rada serviraš. Naj se ti povrne.
Ma ta zgodbica je ena strupenjača. Se ima za eno frajerko kako ji je fajn šlo. Zraven pa napiše, da ima moža in otroka. Seveda sta jo križem rok gledala kako je ona revica odnašala smeti, kako je ona nakupovala, kako je ona sama šla k zdravniku, kako je ona sama šla v trgovino… oba sta samo gledala.
Je pa verjetno vajena, da njen pes serje po tujih stanovanjih, balkonih. Zato ji je pa pokrov dol vrglo, ker nekomu pa ni tako ok pucat dreka za tujimi psi.
Grem stavit, da spada med tiste, ki ne pospravijo dreka za svojim psom , ko se ta podela. Zato ji pa pokrov dol meče, ko nekdo pravi, da kozla, če bi moral pucat tuj drek.
Normalnim ljudem je jasno, da nekomu pač ni ravno fajn tujega drega pucat.
zgodbica?, 04.11.2021 ob 22:08
Ni butasto. Se zamislis.
Pismo, ce zmore on cel lajf tako, zmorem tudi jaz nekaj mesecev z berglami!
LEpo si zgoraj napisala.
Da bi bila jezna bi klela
In bi resevala.
Zakaj nisi avtorici tega tako lepo napisala.
ZKaj je nisi spodbudila.
Naj kleje naj bruha se zjoka. Potem pa naj pogum dobi in spuca.
Ni za rect da je ne bi spodbudila in bi bila zgodba drugacna.
Polespeter, 04.11.2021 ob 22:16
LEpo si zgoraj napisala.
Da bi bila jezna bi klela
In bi resevala.
Zakaj nisi avtorici tega tako lepo napisala.
ZKaj je nisi spodbudila.
Naj kleje naj bruha se zjoka. Potem pa naj pogum dobi in spuca.
Ni za rect da je ne bi spodbudila in bi bila zgodba drugacna.
Meni je pa povsem razumljivo. Zgodica je pač vajena, da drugi ljudje pucajo drek njenega psa. Zato pa ima take izpade.
Če bi bila odgovorna pasja lastnica, ji na kraj pameti ne bi padlo obsojat ljudi, ki jim je odvratno pucat drek tujih psov.
Forum je zaprt za komentiranje.