Kako osvajati lepe, vroče in sexi punce na plažah
Tragika ponavljanja je, da je v ožjem sorodstvu z neizvirnostjo in dolgočasjem. 😉
Zakaj nisem kakšna blond bejba, kakšna tragika, ker si ful zanimiv moški! :D[/quote]
A imas ti kaj bolj izvirnega za povedat iz svojega razburljivega zivljenja, matjazko? lol
Pa ravno zato sem napisal, ker gre tudi zame za ne ravno obicajen dan. Ves, da se mi je prvic zgodilo, da sva s punco narocila en sladoled, potem pa ga zdruzno polizala. Nekaj prav seksi je v tem. Tudi to, da v kinu izberes pravi sedez in se s kosom oblacila pokrijes pomaga pri sproscanju za kaj vec. Uci se, poba. Uci. Ne pa da se nekeda frajerja delas z izjavami s katerimi pokazes ravno obratno. 😉
Z gospodicno greva jutri na masazo, potem pa k meni domov. Ze vse zmenjeno. Med tem ko mlada raziskovalka leti na neko konferenco. Samo lase se moram skrbno odstraniti, da ne bo kaksnih zamer. Ampak ta del ti gotovo ne koristi, ker dvomim, da bos kdaj v taksni situaciji.
Tragika ponavljanja je, da je v ožjem sorodstvu z neizvirnostjo in dolgočasjem. 😉
Zakaj nisem kakšna blond bejba, kakšna tragika, ker si ful zanimiv moški! :D[/quote]
A imas ti kaj bolj izvirnega za povedat iz svojega razburljivega zivljenja, matjazko? lol
Pa ravno zato sem napisal, ker gre tudi zame za ne ravno obicajen dan. Ves, da se mi je prvic zgodilo, da sva s punco narocila en sladoled, potem pa ga zdruzno polizala. Nekaj prav seksi je v tem. Tudi to, da v kinu izberes pravi sedez in se s kosom oblacila pokrijes pomaga pri sproscanju za kaj vec. Uci se, poba. Uci. Ne pa da se nekeda frajerja delas z izjavami s katerimi pokazes ravno obratno. 😉
Z gospodicno greva jutri na masazo, potem pa k meni domov. Ze vse zmenjeno. Med tem ko mlada raziskovalka leti na neko konferenco. Samo lase se moram skrbno odstraniti, da ne bo kaksnih zamer. Ampak ta del ti gotovo ne koristi, ker dvomim, da bos kdaj v taksni situaciji.[/quote]
Dragi moj dnevnik, danes je bil pravcat razbuljiv dan, star sem 12 in pod pazduho sem opazil klitje prvih dlačic, bil sem tudi s punco in to na več kulskih razburljivih lokacijah, in celo jedla je z mano biftek:
– danes sem jedel sladoled
– in to ne sam!
– sladoled sem danes jedel s punco, ki ni moški
– pravzaprav sem ga lizal, in to celo z jezikom
– lizala sva ga družno, torej ne sam
– polizala sva ga do konca, to pomeni, da ni nič ostalo
– to se mi je zgodilo prvič
– ni šlo za običajen dan!
– nekaj prav seksi je v tem
– tudi to, da v kinu izberes pravi sedez in se s kosom oblacila pokrijes
– da naju ni zeblo in nisva čutila prepiha
– Tudi to, da v kinu izberes pravi sedez
– Najprej sva se namatrala kar dve uri
– Z gospodicno greva jutri na masazo
– Samo lase se moram skrbno odstraniti
– How sexy is that??
– Za popoldansko malico in vecerjo
– Z njo sem se pa tretjic dobil, mogoce je bilo celo stirikrat
– Ampak ta del ti gotovo ne koristi, ker dvomim, da bos kdaj v taksni situaciji.
– It was a good day
Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh… 😀
Dater, za pisateljevanje rabimo vsaj kanček domišljije. 😉
Tole zgoraj z alinejami je prav lušno izpadlo. Je bolj pregledno, pa še lažje se da v tabele. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.