Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako osvajati lepe, vroče in sexi punce na plažah

Kako osvajati lepe, vroče in sexi punce na plažah

Smo sredi poletja in mnoge punce se zbirajo na plaži ter čakajo, da jih moški pričnemo osvajati. Večina jih samo gleda. Tudi sam sem bil mnogo let eden izmed njih. Ženske hočejo, da jih osvajamo in nagovarjamo.

Tukaj pa se hitro ujamemo v dve prepreki, ki sta težje premagljivi, kot se komu zdi. Ena je umetnost premagovanja zavrnitev. Zberemo pogum, kar ni lahko, potem pa za nagrado nas ženska zavrne ali gleda na nas kakor na bedaka ali karkoli. Tukaj je kritična točka, ki jo moramo premagati. Uspeh je v tem, da se trdo držimo cilja in ogovarjamo ženske naprej.

Potem je še ena prepreka. Ogovorimo eno žensko in odziv je dober. Mislimo, da smo že dovolj naredili ter hitro zaspimo na lovoriki. Potem žensko kontaktiramo. Ker nismo ogovarjali še veliko žensk, smo dokaj nespretni in ta nam neodgovori. In rezultat je dokaj podoben, kot če ne bi ogovorili nobene. Torej ogovarjajmo veliko število žensk, ne glede na zavrnitve ali uspehe, ter postajajmo vedno spretnejši ter si nabirajmo kontakte.

Samo razčlenjevanje, spraševanje…Spravi se k praksi, že enkrat…Nihče ti ne bo razložil, kako sam to počne, prvič zato, ker noče konkurence, drugič zato, ker nekoga, ki ne zna, ne moreš tega učiti preko neta.

Prek videja bi se dalo marsikej razložit.

In ja, se strinjam, da avtor samo blefira…

Napisal sem tako sebi v spodbudo in temelji iz lastnih izkušenj, kakor tudi komu drugemu, ki bi radi kaj naredili glede spoznavanja žensk in je pripravljen sprejemati vse zavrnitve, ker so prav te največja ovira. Ženske generalno gledano rade vidijo, da jih ogovarjamo in mnoge se odzivajo zelo dobro. Imam veliko izkušenj s tem. Toda kot sem rekel, kljub mnogim izkušnjam, še vedno je tako lahko popustiti, ko nas kakšna zavrne ter si reči, da je vse neumnost.

Ne vem no, mau preveč resen mi deluješ za take štose…

Avtorjeve izjave razumem kot teoretično samoopogubumljanje..

No če rabiš še kakšen nasvet sem na voljo. Imam veliko izkušenj predvsem z Ljubljančankami 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Malo manj se obremenjuj s samim ciljem oz. zapeljevanjem ali celo idealiziranjem neke punce, pa bo veliko lažje.
Najbolje je, da ti je vseeno, si sproščen in kot takšen imaš največ uspehov.

Seveda, dekleta kar komaj čakajo na plažah, da se bo končno nek “princ” zganil in jih zapeljal :)))

Dobiti dedca za žensko ni bil nikoli problem. Tako da malce dvomim in mislim, da se na plaži nastavljajo zgolj soncu in ne moškim, katerim se zasvetlkajo očesa ob skladnem telesu s pravilnimi proporci, meneč, da jih vabijo in komaj čakajo, da jih naključni moški s cedečimi se slinami ogovorijo in povabijo na zmenek. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dokler ste mlade, imate kandidatov še preveč. Ko pridete v srednja leta, pa je situacija že malo drugačna.

Dobiti dedca za žensko ni bil nikoli problem. Tako da malce dvomim in mislim, da se na plaži nastavljajo zgolj soncu in ne moškim, katerim se zasvetlkajo očesa ob skladnem telesu s pravilnimi proporci, meneč, da jih vabijo in komaj čakajo, da jih naključni moški s cedečimi se slinami ogovorijo in povabijo na zmenek. :))[/quote]

Točno tako. Jaz imam na plaži poleg sebe vedno cel kup mladih ljubljančank pa jih enostavno ne hebem 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Tako je, nastavljajo se soncu,dobijo jih pa taki, ki so dovolj pogumni, ne taki kot si ti, ki vedno nekaj dvomijo in ne upajo v akcijo.

Tako je, nastavljajo se soncu,dobijo jih pa taki, ki so dovolj pogumni, ne taki kot si ti, ki vedno nekaj dvomijo in ne upajo v akcijo.[/quote]

Te imajo dvorjenj vrh glave, izbira “butastih dedcev” pa v presežkih. 🙂 Torej večina še na kaj drugega pogleda, kakor moški pogosto zmotno mislijo, da je zainteresiranost največja ravno za njihov k*** in bebasto direktno ogovarjanje, tisto, kar bo pritegnilo njihovo pozornost, ker so tako “posebni” in neverjetno izvirni. :)))

Točno tako, matjažko, zato si take poberejo samo najboljše tipe, ker si to lahko privoščijo. Že res, da to niso taki, ki imajo neumne pripombe, niso pa jim ravno opcija tudi taki, ki zagovarjajo pasivnost in nič ne upajo.

Odvisno, kakšne kriterije ima kdo, kaj je za njega “najboljše”. Za nekatere denar, za druge zaupanje, neke človeškle karakteristike, prijateljstvo, zunanjost…..

Dokler ste mlade, imate kandidatov še preveč. Ko pridete v srednja leta, pa je situacija že malo drugačna.[/quote]

Boli me đoko za to 🙂

Dobiti dedca za žensko ni bil nikoli problem. Tako da malce dvomim in mislim, da se na plaži nastavljajo zgolj soncu in ne moškim, katerim se zasvetlkajo očesa ob skladnem telesu s pravilnimi proporci, meneč, da jih vabijo in komaj čakajo, da jih naključni moški s cedečimi se slinami ogovorijo in povabijo na zmenek. :))[/quote]
Soncu že, ampak nekateri verjamejo, da se svet vrti okrog njih tako kot okrog sonca in potem smo tam, kjer smo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odvisno, kakšne kriterije ima kdo, kaj je za njega “najboljše”. Za nekatere denar, za druge zaupanje, neke človeškle karakteristike, prijateljstvo, zunanjost…..[/quote]

Je čist vseeno, kakšne kriterije ima ženska, če kdo kaj hoče, mora kar lepo sam v akcijo. sama k nobenemu nobena ne bo prišla.

Ti ti hočem povedat.

edini kao problem je, če te je druga, naslednja, ki jo hočeš dolčkat, videla “sinoči” z eno porivati
Takrat se je treba lotiti tretje – kar pa je lahko problem, ker si zaradi druge izgubil čas …

Odvisno, kakšne kriterije ima kdo, kaj je za njega “najboljše”. Za nekatere denar, za druge zaupanje, neke človeškle karakteristike, prijateljstvo, zunanjost…..[/quote]

Je čist vseeno, kakšne kriterije ima ženska, če kdo kaj hoče, mora kar lepo sam v akcijo. sama k nobenemu nobena ne bo prišla.

Ti ti hočem povedat.[/quote]

Pa še tu se motiš. Obstajamo tudi take, ki smo se znebile stereotipnega prepuščanja iniciative tipom.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

ja in koliko % žensk je takih?

Dovolj, da razgledan moški ne bi smel napisati, da nobena ni taka. Še posebej, če se imenuje “resnicoljub”.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nehaj bljuzit v tri krasne, Tip, ki čaka, da bodo ženske prišle do njega, naj kr čaka…na Godota…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close