Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako obuditi ogenj v ženi

kako obuditi ogenj v ženi

neroda,
čist prav ti dam

Hudo pri tebi je to, da smatraš masturbacijo kot nekaj nemogočega! Pri ženi pa moraš najprej poiskati trenutke, ko bi ona tudi vsak dan. Ko jih boš našel, boš itak vedel kaj moraš storiti ti, ona ali kdo drug.

če mu ni…če ji ni …..

ne moreš nič…lahko se butneš v skalo….

problem je sam….da se ti ne ljubi letat naokoli za ptiči, ki se jim ljubi—

j….š tak lajf…..če se zapelješ tako daleč in toliko let, zaradi tega, ker si upal, da bo bolj….

pa si nisi upal …..

meni se pa ljubi….pa mojega skoz glava , pa še kaj boli…

pa se vse glih živi….mi gre kar na jok, ko slišim , da drugim pa do tega ni….pa njihovi dečki bi….

prav nič nisi napisal, če sta v dobrih odnosih s starima mamama, ali mogoče ima kdo izmed vaju sestro, svakinjo?
Poizkusita se dogovoriti s katero od njih vsaj za eno popoldne v tednu. In tkarat naj ima žena čas za počitek, zase, naj se uredi, gre na masažo, naj se odpravi ven, v naravo, na kolo, karkoli, pač ne poznam njenih osebnih želja po sprostitvi.
Tudi še tako srčkan in lep otrok pobere materi ogromno energije, in če je “posoda z energijo ” izpraznjena, bi bilo iluzorno pričakovati, da bo
žena reagirala enako kot pred rojstvom otročka.
Pa še nekaj bi dodala, in se bo mogoče slišalo nenavadno:
žena je tista, ki te mora začeti pogrešati in si te želeti, potem bodo “učinki” zadovoljivi!
Zakaj ne bi kdaj, ko si jo najbolj želiš, njo poslal pod tuš in v posteljo, sam pa spravil otročka spat?
Mogoče bi potem videl, kako težko je otroka včasih pripraviti do tega, da bi zaspal (ponavadi “nočejo” ravno tedaj, ko si mi to močno želimo!!)
Načinov je ničkoliko.
Zelo si mi pa všeč, ker želiš rešiti vajino težavico in NE, da bi enostavno zamahnil z roko in šel sladkosti iskat drugam. Bogvaruj tega !!!
Pa še nekaj, če vse ostalo, kar sem napisala ne bo uporabno>:
VSI OTROCI KAJ HITRO ODRASTEJO!!

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Pozdravljen Maci jaz sem pa ena taka žena kot tvoja žena in če bi napisal da imaš 2 otroka, bi bila prepričana da piše moj mož. Midva se o vsem tem večkrat pogovarjava pa nekako ne gre. Tudi moj mož mi pomaga pri vseh hišnih opravili in se drugače odlično razumeva skratka do popolnosti nama manjka samo sexs 3x na teden. Pa nama uspe mogoče 4-5x na mesec. Odločila sva se da bova poskusila s strokovnjakom ker nisva več pametna.

Čisto nič ti ne bo bolj pomagalo-rože,sveče…kot POGOVOR Z NJO

Lp, pa obilo uspehov

Žal je življenje tako. Po vsakem porodu sem se za 2 leti ohladila. Ženske smo takrat ranljive, depresivne, nič nam ne paše. Mogoče, da še rabi nekaj časa, da se “odlepi” od vloge pridne mamice in da se ji uredijo hormoni.
Tačas pa vztrajaj:
– poskusi ji pomagati pri vskdanjih opravilih
– prinesi ji kakšno rožico
– večkrat jo samo stisni – zdaj potrebuje veliko dotikov – tudi neobveznih

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close