kako obuditi ogenj v ženi
z ženo sva skupaj dobri dve leti , v tem času se nama je rodil krasen otrok , oba sva nora nanj, v začetku najine zveze je bilo seksa res dosti , toliko , da kdaj nisem niti več zmogel, v službo sem hodil preotrujen , bal sem se vožnje z avtom, da ne bi zaspal. Oba tudi sedaj silno uživava, njo več hkratnih in zaporednih orgazmov spravlja v evforični jok, tudi jaz zelo uživam, vendar mi je pribliužno enkrat na teden več kot premalo, nikoli si nisem mislil, da bi mi pomanjkanje seksa tako pogojevalo življenje. Tako postajam razdražljiv , melanholičen, ne bi je rad silil , niti obremenjeval, čeprav itak že sama čuti , da je nekaj narobe. Nisem je še varal in je tudi ne bi rad, ker jo imam rad , ne bi rad ogrožal najine družine , vendar si ne morem dost pomagat. Da bi masturbiral ob mladi ženi mi je pa bedno. Ne vem kaj naj naredim, razmišljal sem že , da nisem dober ljubimec, in da ji zato ni do bolj pogostega seksa, vendar to misel opuščam, saj z mano res silno orgazmira. Očitno pač ne potrebuje toliko in sva si v tem različna. Včasih je res hudo , prebujam se z mogočno erekcijo in bedim dokler ne popusti, kar traja ponavadi precej dolgo.
kaj pravite dragi forumovci
Maci, v vajino zivljenje je prisla velika sprememba – otrok. Lepa , definitivno, najlepsa kar se vama je lahko zgodila. Ampak: Otrok terja svoje. Žena je, ne razumi me narobe – lahko da se tudi motim, pri vsem skupaj verjetno zelo utrujena. Enostavno se ne zna vec sprostiti – otrok je na prvem mestu. Sej to je tud tebi razumljivo – zato si tudi tako potrpezljiv. Da jo orgazem spravlja v jok – ne vem no, ljudje smo različni. Ne predstavljam si situacijo – a imaš občutek, da jo boli ali se ona joče ker ji je tako lepo. To je po mojem mnenju dilema. Primer: Men če je res dobro – orgazem, ki je mega in da čutim moškega kot je treba po končanem seksu tud včasih kar solze spolzijo po obrazu. Takrat se privijem k svojem možu in mu povem, ko me vpraša zakaj jočem, da mi je bilo tako lepo, da mu ne znam opisat. Tako potem objeta zaspiva.
Poskušaj se z njo pogovorit v smislu, če je zelo obremenjena z delom, z otrokom, z službo itd… Pomagaj ji. Poskušaj jo sprostiti. Otroka, če je mogoče dajta v varstvo, pojdita ven, na večerjo, plešita, seksajta….. Skratka pomagaj ji da se sprosti. Zelo lepo od tebe, da si tako razumljiv in da razumeš svojo ženo. Ne obupaj, ostani ob njej, iz tega kar si napisal, mislim, da te še kako potrebuje ob sebi. Poskušajta se pogovoriti.
Veliko sreče, ljubi svojo ženo še tako naprej
Breda
za bredo
breda hvala, seveda otrok je ogromna sprememba, oba sva si ga tudi želela in je obema na prvem mestu in tudi orgazmi pospremljeni z jokom so orgazmi vznesene sreče in ugodja ter lepote, ampak ob vsem me bega pač dejstvo, ker ne vidim ravno nekega zunanjega razloga , ki bi lahko bil ovira, mali spi že po cele noči in je že v varstvu, služba ni obremenjujoča , jaz pa prevzemam sorazmerno veliko breme kar se tiče gospodinjstva..in ravno to me je spodbudilo , da povprašam , kaj lahko še storim, ne da bi s tem pritiskal nanjo, kako bi jo lahko spodbudil vsaj k odnosom vsake , ne vem , na dva tri dni
Maci porod je tud za ženske velika hormonska sprememba. Kot sem rekla, bodi potrpežljiv, vstrajen, sprostitev je vieliko zdravilo tega časa. Poskusi, sproščanje…. Ne pa je siliti. Mogoče je to velik problem zanjo, da ji ti vsake tri dni “težiš”, vidiš da sem dala vse v natrekovaje – ne dobesedno, da bi sexsal. Pusti jo nekaj časa namiru – jo mal zmasiraj. Ji reči v postelji ljubica pridi in se stisni k meni, danes si želim, da sva objeta – poudari ne da sexsava. Skratka počasi in počasi in mislim da bo bolje.
Breda
To je normalna in naravna reakcija ženske na sex po rojstvu otroka! Hormoni so zdaj v materinstvu! Ozri se malo v naravo – katera živalska samica se pari ko ima še mladiče?? Saj je res malo kruta primerjava – ampak kako bi lahko drugače en moški razumel, da narava dela svoje!! Ženske, ki smo že rodile to razumemo. Pa ne samo hormoni – pomisli, kako zaposlena in utrujena je. Tudi če ji veliko pomagaš, še vedno velik del ostane na ženski. Ne skrbi, nič ni narobe s tabo, samo njene prioritete so zdaj drugje. Pogovori se z njo! Zaupaj ji s kakšnimi težavami se spopadaš. Spomni jo, da jo tudi ti potrebuješ! Vendar nežno in diskretno, ob večerji s svečkami. Ženske smo v tem obdobju zelo občutljive! Mogoče pa ona misli, da si jo ti ne želiš več, ko praviš, da jo pustiš pri miru…. pa ona noče silit vate? En odkrit pogovor, pa bo. Srečno!
mogoče pa bi ona šla do zdravnika …. če bi se lažje z njim pogovorila zakaj tak padec poželenja? ….. a si se z njo o tem že kaj pogovoril ali samo delaš da bi bila manj utrujena (čeprav je to full pohvalno, ker jih le malo razume to obdobje po otroku). Tud POGOVORIT SE BO TREBA…. pa brez očitkov! …. samo ti imaš zdaj s tem težave in če ona ne čuti poželenja niti do te mere da bi te kdaj oralno zadovoljila je mogoče kaj drugega narobe z njo. Jaz imam po tem željo tudi kadar ne morem seksati npr. zaradi močne menstruacije al pa česa drugega mi je v zadovoljstvo da vsaj on uživa in posredno tudi jaz zato ker je njemu lepo.
ccc maci, Timi40 ima kar prav. Napisal si: “njo več hkratnih in zaporednih orgazmov spravlja v evforični jok”. Si siguren da so bili to orgazmi? Si siguren da je evforično jokala od samega dobrega? ccc Nč bt. Dobrodošel v svet odraslih.
Aja, vprašal si kako obuditi ogenj v ženi. Najbolš kr s fajercajgom. (to je samo šala)
Pa ne bit žalosten no. Čisto po pravici povedano, tut meni grado na živce te ženske ko pravjo ” ja midva z mojim lubijem si pa delo deliva, tudi v gospodinstvu. Midva z možem pa delava tko, da vsak dela tisto delo ki ga bolše obvlada. Jaz si moža ne znam in nočem predstavljati pred pralnim strojem, kako vso perilo, kar povrsti, v stroj nabuta in uniči obleko. Jaz pa se ne spoznam na avtomobile in moj opravi vse v zvezi z njim, pa košnja trave,……….
S prejšnjim postom sem ti samo hotla povedar da ne verjamem v fizično obračunavanje med partnerjema. Če moški zna samo s pestmi uveljavit svoj prav, to za mene NI PRAVI MOŠKI, ampak copata.
Sej to niso fizična obračunavanja. Ženska je dregnla v čustveno področje in podjebava deca z enim sodelavcem in tukaj vidim edino rešitev dve okrog ušes in na čevelj (to ni fizično obračunavanje ampak reakcija na ženino ravnanje). Žensk je še polhn. In to takih, ki vejo kaj je družina. Ni on en pjanc, kurbir al kaj vem kaj, k pride domov, pa najprej nalom ženo, pol pa … To je zame fizično obračunavanje, nasilje al kukr hočeš.
Forum je zaprt za komentiranje.