Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ne uspete dojeti..

Kako ne uspete dojeti..

Pomembno je razmerje med mišično maso in maščobo.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bruha ogenj stari.

Ma kaki. “Z” generacija je že karakterno ful drugačna. Zdaj tako pišeš kot da ne bi imel mladih ob sebi:)). Želje, hotenja…vse se spreminja.[/quote]Aha, včasih si imela željo nekoga ljubiti sedaj ti gre pa samo še za…… denar?[/quote]

Kaj zdaj mene štuliš zraven?:) Sploh ni pomembno, kakšne so meje želje in hotenja. Govorim o današnji mulariji:).

Smo dojeli… zdaj pa le hitro nazaj na kavč in odpret eno veliko vrečko čipsa. No.. podvizaj se..[/quote]

Spadaš v rang boga?
Ali bi mogoče si prebral kakšen link si poslal? Upam, da nimaš tudi ti take pameti kot Ubogi Bog, ki še ni videl ženske? Zanj mi je jasno, da trobezlja neumnosti, ker je totalno neizkušen glede žensk. Ti pa deluješ starješi, tako, da sklepam, da že imaš kaj izkušenj z ženskami.[/quote]
Spadam tja, kamor sam hočem, brez tvojega natepavanja.
O starosti ne bova tukaj ker je za pogovor nepomembna.. za podjebavanje, kki pa je del tvojega resorja, pa zelo.
Zdaj pa o maščobi… ti procenti so zeeeelo relativni in kot sem že višje povedal.. vsake oči imajo svojega malarja. KOt eni ne prenesejo “urejenih” žensk drugim so pač všeč je enako tudi tukaj. Enim so fu.k ročke sexi drugim samo ploščat napet trebušček, tretjim pa šlaufi. Ljudje smo različni in ni potrebe nekoga žalit z bimboti in podobnim samo ker ima drug pogled na svet. Dojela?

Pomembno je razmerje med mišično maso in maščobo.[/quote]

Ja, in ne. Lahko imaš ogromno mišic in veliko špeha, kar ni ok. Lahko imaš obojega premalo kar tudi ni ok pa je razmerje obakrat približno enako pa sta obratni skrajnosti.

Dejstvo je, če ima ženska prenizek delež maščobe, nekje pod 14 izgubi menstruacijo. Idealno je nekje 20-22% pa tudi med 18-25 je zdravo in normalno. Ampak pod 20 imajo športnice.
Bodibilderke imajo pa res nizek delež, ampak je komu bodibilderka lepa in zdrava?
Pogosto se zgodi, da imajo ženske sicer malo kg, ampak dokaj visok delež maščobe, ker mišic pa nimajo.

EnTIp, koga sem pa žalila z bimboti? Kolikor se spomnim, da sem s tem mislila na tiste skrajno nerazgledane. Torej si se našel med njimi?
Kolikor vem, da si ti rekorder med monovci kar se tiče žaljenja. AJa, na drugem ali tretjem mestu si, a ne?

Aha, včasih si imela željo nekoga ljubiti sedaj ti gre pa samo še za…… denar?[/quote]

Kaj zdaj mene štuliš zraven?:) Sploh ni pomembno, kakšne so meje želje in hotenja. Govorim o današnji mulariji:).[/quote]Kakor jo vzgajaš takšne želje pa ima 😉
Bolje rečeno na tak način kot so vzgojeni si jih bodo realizirali, osnova je pa ista kot je bila nekoč.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Brez zamere, ampak tebe pa res ne želim natepavat. Tako, da ne skrbi, da bi te. Nimam niti najmanjše take želje. Mi je pa zanimivo, da si izbral tak besednjak. Te privlači misel, da te nekdo natepava?

Pomembno je razmerje med mišično maso in maščobo.[/quote]

Ja, in ne. Lahko imaš ogromno mišic in veliko špeha, kar ni ok. Lahko imaš obojega premalo kar tudi ni ok pa je razmerje obakrat približno enako pa sta obratni skrajnosti.

Dejstvo je, če ima ženska prenizek delež maščobe, nekje pod 14 izgubi menstruacijo. Idealno je nekje 20-22% pa tudi med 18-25 je zdravo in normalno. Ampak pod 20 imajo športnice.
Bodibilderke imajo pa res nizek delež, ampak je komu bodibilderka lepa in zdrava?
Pogosto se zgodi, da imajo ženske sicer malo kg, ampak dokaj visok delež maščobe, ker mišic pa nimajo.[/quote]To je resen problem, ker se ne gibajo dovolj jim mišice krnijo, kopičijo pa maščobo in zdravstvene težave so tu.

Pogosto se zgodi, da imajo ženske sicer malo kg, ampak dokaj visok delež maščobe, ker mišic pa nimajo.[/quote]To je resen problem, ker se ne gibajo dovolj jim mišice krnijo, kopičijo pa maščobo in zdravstvene težave so tu.[/quote]

Ja, zelo pogost pri ženskah in tu je porušeno razmerje med maščobo in mišicami.
Gledajo samo na kg, ko so na shujševalni. Se veselijo izgubljenih kg, ne vidijo pa, da so izgubile mišice in vodo. Delež maščobe pa je posledično vse višji. Zdravje pa peša.

Brez zamere, ampak tebe pa res ne želim natepavat. Tako, da ne skrbi, da bi te. Nimam niti najmanjše take želje. Mi je pa zanimivo, da si izbral tak besednjak. Te privlači misel, da te nekdo natepava?[/quote]
🙂 z vsakim novim nikom, ki se ga spomniš ti uspe sestavit samo 1-2 spodobna posta. Potem pa hitro preklopiš na znan in zelooo prepoznaven slog pisanja. Tako da… žal nisi primerna več za izmenjavo mnenj. Lahko pa nadaljuješ v svojem stilu. Zdaj boš sigurno pod ene tremi nicki začela žalit. No daj .. da se mal nasmejem

Kaj zdaj mene štuliš zraven?:) Sploh ni pomembno, kakšne so meje želje in hotenja. Govorim o današnji mulariji:).[/quote]Kakor jo vzgajaš takšne želje pa ima 😉
Bolje rečeno na tak način kot so vzgojeni si jih bodo realizirali, osnova je pa ista kot je bila nekoč.[/quote]

Ne razumeš:).

Tipček, sploh me ne zanima izmenjava mnenj s tabo. Tipi, ki visijo cele dneve tu gor in pljuvajo po vsem živem, žalijo vse živo, me niti malo ne zanimajo za izmenjavo mnenj.

ha ha ha ha ha nisem niti “internetni” še manj pa “hrošč” .
EB pri takšnih izjavah pa se vidi da si že zelenc, ščasoma boš dobil še kaj izkušen, pa tudi malo širine. Naj te margot malo v šolo vzame in nauči nekaj življenskih modrosti.

Kako je lahko to idealno, ko pa imajo vse športnice pod 20. Se ti sploh zavedaš kakšne bedarije pišeš ? lol

Drugič raje napiši, da je ZATE, ki si debela, idealno 20-22 % 🙂

Kako je lahko to idealno, ko pa imajo vse športnice pod 20. Se ti sploh zavedaš kakšne bedarije pišeš ? lol[/quote]

Veš športnica je recimo Tina Maze.
To je športnica.
Zdaj pa, če ti je moje pisanje bedarija preberi linka, ki sta jih dala Robi in EnTip. Dobro preberi.
Pa še uporabi strica gugla in preberi kaj na temo menstruacije in telesne maščobe in tako naprej. Mogoče bi moral tudi prebrati kaj glede anoreksije.

Citiram http://www.aktivni.si/tek/nasveti-za-tekace/izracunajte-svoj-odstotek-mascobe/:

Odstotek maščobe pri ženskah je nekoliko večji kot pri moških. Moški s 15 % maščobe nimajo ljubezenskih obročkov v pasu, s 13 % maščobe so vidna rebra, če dvignejo roke, z 10 % pa se jasno vidijo trebušne mišice.

Ženske moramo prišteti 7 % maščobe pri isti stopnji debelosti. Idealen odstotek maščobe pri moških je od 12 %­ do 13 %, pri ženskah pa od 20 % do 22 %. Ta odstotek bi morali ohraniti vse življenje.

Esencialni odstotek maščobe, nujen za preživetje, je 3 % pri moških in 12 % pri ženskah, temu se ni priporočljivo niti približati.

Moški z 13 % bodyfata ima raven trebuh, brez vidnih 6packov. Kaj takega doseže šele ko se spusti pod 10 %. Kako je lahko to potem idealno ?

Drugič za spremembo poišči še kak angleški vir, ne pa da se z aktivni.si in podobnimi stranmi brukaš 🙂

Jaz sem pa na enem spletnem portalu za samske in sem bolj okrogla. Kar naprej mi težijo tipi češ, da so jim debelinke všeč, da imajo kaj za prijeti.
Jaz pa ne maram tipov, ki imajo fetiš na debele ženske. Povrh tega pa hujšam.

Kakor jo vzgajaš takšne želje pa ima 😉
Bolje rečeno na tak način kot so vzgojeni si jih bodo realizirali, osnova je pa ista kot je bila nekoč.[/quote]

Ne razumeš:).[/quote]
🙂 Tebi se pa zdi da razumeš? :)))

Moški z 13 % bodyfata ima raven trebuh, brez vidnih 6packov. Kaj takega doseže šele ko se spusti pod 10 %. Kako je lahko to potem idealno ?

Drugič za spremembo poišči še kak angleški vir, ne pa da se z aktivni.si in podobnimi stranmi brukaš :)[/quote]

Če ti Robijev link ni všeč, potem pa poglej link, ki ga je dal EnTip, z njim sta si namreč kar všečna, a ne? Samo entip je dal link, kjer v tabeli piše, da je za žensko idealno 21-24. Je bolj popustljiv kot Robi.

Ne razumeš:).[/quote]
🙂 Tebi se pa zdi da razumeš? :)))[/quote]

Mhm, samo nimam časa, da bi ti razložila:).

Tudi njegov vir je bil brezvezen. Tu si poglej kaj je za moškega in žensko idealna postava :

http://www.burnthefatinnercircle.com/members/images/719b.jpg

21-25 ni nič, to niti dobr ne more bit, kaj šele idealno.

Kako si tako nesramen, da si napisal, ad je EnTipov link zanič?

A ti si dal pa link za bodibilderje? Tekmovalni delež maščobe ? To se ti zdi potem idelano, zanimivo :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close