Kako najti žensko, ki si ne želi otrok (vsaj ne kmalu)
več ziher od tebe kot zgleda..
bahahahaha pred 30 leti ko si ti hodla v šolo še interneta blo ni praktično gledano…. mogoče pa takrat nisi suepa dokončat srednje pa so te pred parimi leti v plačljivem programu to naučli
bahahaha
no saj to bo verjetno to… a si ze končala 5 stopnjo?
ni čudno da si brezposelna mi je vse jasno!
40+ letniki so:
– poročeni/vezani
– ločeni
– mamini sinčki
– samski jebachi, ki preganjajo mlajše od tebe
Veselo iskanje…[/quote]
Ja, moj je poročen – z mano seveda :). Zato ni potrebe po iskanju.
Ti spadaš verjetno med mamine sinčke?[/quote]
on ni 40 + kolko vem ampak ok…
medtem pa si preberi kolko ljubic je poročenim na forumu NEZVESTOBA 🙂
tvoj ma tebe zmes pa še kako… dobra si
medtem pa ti pišeš na mon
ja seveda kdo pa ti to verjame no…. a zato si na MoNu ker sta 2 zrela odrasla v super zvezi….
no dopuščam moznost da je to res in da si pač zaposlena v JU kjer se nič ne dela. Pa maš čas tipkat tukaj[/quote]
Če pa ti nisi zaposlen v JU, pa imaš vseeno čas. Kaj si hotel povedat? :))
ja seveda kdo pa ti to verjame no…. a zato si na MoNu ker sta 2 zrela odrasla v super zvezi….
no dopuščam moznost da je to res in da si pač zaposlena v JU kjer se nič ne dela. Pa maš čas tipkat tukaj[/quote]
Če pa ti nisi zaposlen v JU, pa imaš vseeno čas. Kaj si hotel povedat? :))[/quote]
jaz mam specifično vrsto dela ki ga ti itak ne boš razumel… tak da bv da ti karkoli razlagam…
Če pa ti nisi zaposlen v JU, pa imaš vseeno čas. Kaj si hotel povedat? :))[/quote]
jaz mam specifično vrsto dela ki ga ti itak ne boš razumel… tak da bv da ti karkoli razlagam…[/quote]
Ne, saj se mi je prej zdelo, da si nekaj posebnega. :))
jaz mam specifično vrsto dela ki ga ti itak ne boš razumel… tak da bv da ti karkoli razlagam…[/quote]
Ne, saj se mi je prej zdelo, da si nekaj posebnega. :))[/quote]
za tebe duplo sicer…
Itak veš da servisiram računalnike in če se mi windows nalaga 45 min lahko 45 minut tipkam po MoNu le redki so podobni ali enaki šihti ki ti dovolijo da si
1. za PCjem
2. nimaš kaj za delat na šihtu ker čakaš da se dokonča inštalacija in zato lahko pišeš
če pa tebi to ni jasno pol pa nevem 🙂
Če bi delal kot potnik al pa kaj podobnega vem da me nebi blo dopoldne gori ker bi bil na terenu itd….
zraven moje vrste dela še samo ŠEF ali oseba ki si zbira delovni čas, in osebe ki delajo na raznih javnosektorskih delih si lahko privoščijo pisanje ob raznih urah…
no pa dobro če si brezposeln… morda sem kako spusto ampak to je morda par šihtov ki ti to omogočajo…
Hahahahaha, noro!
Jaz grem s prijatelji na veliko veselic – zaradi druženja, ker sem gasilaka – kuham, kelnarim, čistim, gasim, …..
Plesala sem z marsikom, v norosti sem poljubila marsikoga – za hec, ampak, če sva se poljubila na ustnice, še pa res nisva par!
Kolk s pa star, da “stresaš” takšne?
Tebe še zgleda, da nobena ni poljubila – če bi te – bi bila pa s to punco al žensko – par?
Povej, kje stanuješ, da te slučajno ne bom poljubila, hahahaha.
Jaaa poletje in druženje… vse cooooollll ampak na vse na katere naletim bi imele otroke. Nobeni ne piše na čelu… jaz bi pa eno od teh tvojih znank :)[/quote]
Išči ženske svoje starosti, pa jih bo kolikor hočeš (no, dokler te ne spoznajo). Tiste mlajše, ki so ti nedosegljive in želijo še kaj imeti od lajfa, prepusti sinu.
Forum je zaprt za komentiranje.