Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako najti žensko, ki si ne želi otrok (vsaj ne kmalu)

Kako najti žensko, ki si ne želi otrok (vsaj ne kmalu)

Odgovor na zgornji predlog. Z žensko, ki že ima otroka s kom drugim, pa tudi nebi bil. Zdi se mi, da preko tega nebi mogel.

Jaz sem ženska pa tudi nočem otrok in tudi naletim samo na moške, ki hočejo otroke.

Upam da si pisala Mihatu 🙂

Ne, nisem pisala. Sem par let starejša od njega.

Ej, samo za foro, ker že pišeš. Koliko pa si ti stara?

Ja IN??????

EnTip, po mojem je Miha dovolj star, da bo osebi na MONu,ki ga bo pritegnila sam pisal oz. ji namignil, da naj mu ona piše.
Drugače pa ja, prestara sem zanj.

Miha, nekaj let več kot ti.

Ok dost mam ljudi, ki se samoomejujejo 🙂
uživajte 🙂

EnTIp, brez skrbi, Miha je dovolj zrel in odrasel, da ne rabi ženitvenega posrednika 🙂

men se jau …. obladam toliko “stare ” — okoli (+/-) 40 ste noro njami, ker si znate privoščiti svoje razganjanje

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zakaj ženske hodite na WC obvezno v dvoje?
Včasih je moškim lažje pecat v dvoje… 🙂

Zdaj sicer ne vem ali nas Miha30 samo provocira ali pa je res tako zahojen?

Nočeš mlajše? Pa daj starejšo. Če je 5 let starejša, po statistiki možnosti za otroka niso ravno bleščeče, če pa je 10 let starejša, so pa žal otroci bolj mokre sanje (in ne boš verjel, večina žensk je dovolj izobraženih, da to ve). Se pravi, da ti ne iščeš ženske, ki bi imela otroke čez 5-10 let, ampak tako, ki jih nebi imela nikoli. Glej, proskala34 se ti na veliko ponuja…

Učitlca, verjetno so na teh tečajih in izletih podobne samske ženske kot drugje – ki si pri starosti 30-35 želijo (čim prej) otroke, ne pa take, kot si jih želi avtor teme?

Mogoče je nekaj na tem, ampak dvomim, da lahko tako posplošiš. Kakšno leto nazaj je imela sodelavka od mame otroka pri več kot 50-ih. Nekaj je na tem, ampak, dvomim, da bi se tako hudo mudelo..

Drugače pa nebi imel nič tudi proti temu, da nebi imel otrok sploh. Težko je reči za prihodnost, ampak vsaj za 5-10 let si jih res ne želim..

Drugače pa “tudi jaz jih nočem”, mogoče bi blo zanimivo, če bi se kaj slišala. Jaz osebno nebi imel nič proti, če bi bila par let starejša.

Aja, pa proskala34 sem ti mislil za foro pisat, pa vidim da nisi registrirana..

EnTIp, nisem nikoli hodila v dvoje na WC pa tudi nisem opazila, da bi druge ženske to počele.
Miha, mene bolj vlečejo moški, ki so tam okrog 40 :).

sam najdeš jih pa bl tžko … sodeč po tem, da do ponudbe ne priskrolaš ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pametno Polde. Si s tem, kako procentualno narašča možnost, da je z otrokom kaj narobe, če je ženska pri porodu 40+, seznanjen?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj pomeni priskrolaš?

Aja, pred otroka sem pozabil dodati “zdravega”.

Ups, že Spider prehitel…

Kaki resni razlogi za to? Mogoče pa že sedaj nisi ploden, si se dal testirat?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si jih pač ne želim. Težko razložit. Pojma nimam drugače. Nikoli nisem bil na testiranju..

Obstaja pa možnost, da se spreobrneš že prej in si naenkrat zaželiš imeti otroka, če naletiš na tisto pravo dekle, za katero bi naredil vse, ko se ti bo zdelo, da lebdiš nad oblaki ali pa, če bo otroka imel kdo od tvojih prijateljev ali sorodnikov.
Sam sem zelo podobno razmišljal pri 28, da bi jaz imel otroka, to pa že ne….le kdo se bo ukvarjal s temi cmeravimi pokorami, vstajal s podočnjaki in menjal plenice, ki so kot kinder suprise, nikoli ne veš kakšne barve, vonja in agregatnega stanja je vsebina.
Potem pa je moja mlajša sestra povila hčerko. In ko sem opazoval tisto malo nemočno bitjece kako se razvija in raste, kako se od srca smeji mojim neumnostim, dela prve korake in začenja tekati naokoli se je v meni premaknilo. Šele, ko imaš otroka spoznaš kaj je to brezpogojna ljubezen…

Lepo si to napisal. Težko je izključiti tudi to možnost za prihodnost seveda. Zato sem napisal vsaj 5-10 let, ker nikoli ne veš.

Obstaja pa možnost, da se spreobrneš že prej in si naenkrat zaželiš imeti otroka, če naletiš na tisto pravo dekle, za katero bi naredil vse, ko se ti bo zdelo, da lebdiš nad oblaki ali pa, če bo otroka imel kdo od tvojih prijateljev ali sorodnikov.
Sam sem zelo podobno razmišljal pri 28, da bi jaz imel otroka, to pa že ne….le kdo se bo ukvarjal s temi cmeravimi pokorami, vstajal s podočnjaki in menjal plenice, ki so kot kinder suprise, nikoli ne veš kakšne barve, vonja in agregatnega stanja je vsebina.
Potem pa je moja mlajša sestra povila hčerko. In ko sem opazoval tisto malo nemočno bitjece kako se razvija in raste, kako se od srca smeji mojim neumnostim, dela prve korake in začenja tekati naokoli se je v meni premaknilo. Šele, ko imaš otroka spoznaš kaj je to brezpogojna ljubezen…[/quote]

Poeta za predsednika!

P.S.: Samo ne vem česa. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close