Kako najti občasnika?
Tiste, ki imate občasnike, seksfrende, mi lahko kaj svetujete?
Kje oz. kako ste ga našle? Mene zanimajo taki 40-55 stari, samski. Samo nimam pojma kje oz. kako najti.
Pa kako to prakticirate? Seks + kak sprehod, izlet, klepet? Jaz samo seksa ne bi, mora biti tudi druženje, izlet, čvek.
Recimo lani sem imela en čvek z enim. Sicer klepet kar ok, ampak meni je bilo to to. Nisem razmišljala, da bi še kaj več z njim imela. On pa je kazal znake, da bi se še kdaj srečala. Pa sem se kar zlagala, da imam partnerja. Greste druge s takim še kdaj na čvek pa vam mogoče všeč postane? Meni se namreč še nikoli ni zgodilo, da bi mi bil nekdo na prvem srečanju toliko zanimiv, da bi razmišlajla o njem kot ljubimcu. In sem vedno zavrnila še kako srečanje, če sem sumila, da on ima pa mogoče idejo za kaj več.
Enkratne avanture pa me ne zanimajo.
Tako, da ženske, nasvete prosim.
A se je šla katera to, ker je želela bivšega pozabit? Že skoraj eno leto ga nisem videla pa vseeno kar naprej mislim nanj in sem pač razmišljala, da bi rabila kakega občasnika, da bi pozabila.
Predvsem se ne greš tega zato, da bivšega pozabiš, ampak zato, ker si tega želiš, da si popestriš kak dan. Najprej o tem razmisli.
Sicer pa… kjer je volja, tam je pot. Spoznavnih portalov je dovolj, tudi na med.over imaš rubriko oglasi iščem iščeš.
[/quote]
Spoznavni portali? Ne, hvala.
Drugače pa, če si kak dan popestrim, je lažje bivšega pozabit :). Pol leta sva bila skupaj, zdaj pa ga že eno leto pogrešam, trpim. Čista beda. Tako, da ja, bi prav prišla popestritev.
Hmmm… Mnja. Bojim se, da bi se ti znala zgodba ponoviti, ko bi enkrat srečala primernega občasnika. Ne vem, nisem v tvoji koži, a tole zveni na prvi vtis nekako precej neuravnoteženo.
[/quote]
Zato je pa bistvo, da se ne zaljubim.
100 let sem bila samska, potem sem spoznala nekoga s katerim mi je bilo lepo, ampak očitno sem bila njemu občasnica. In sem pač pogruntala, da moški so ok, dokler se ne zaljubiš.
V življenju še nisem imela zveze, ne odrasle ne mladostniške. Vedno le občasne jeb*ače. Tako, da sem tukaj kar izkušena.
Nihče ti še ni tega napisal, zato ti jaz. Občasnik, fukfrend, … je razmerje, ki temelji 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} le na seksu. Tukaj nimaš izletov, kina, pijačk in druženja. Ok, če živiš na svojem, pol lahko tudi prespi po seksu, a običajno je 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} časa ki ga preživita skupaj, v postelji.
Kar pišeš ti, beri izleti, sprehod, itd., temu rečemo casual dating oz platonsko zmenkarije. Tam pač dejtaš, seksaš, a se ne zbližaš, odpreš, izpoveš, zaupaš tej osebi. Zato se čustva ne razvijejo. Po domače ti povem, dobita se, ko sta oba dobre volje, ne pod stresom, stuširana, pobrita, popedenana. Platonsko narekuje, da se na odpreš do točke ranljivosti, kjer bi se lahko zaljubil. Razumu, kot da oba imata en zid okrog sebe in vesta zakaj, ga ne podiraš in spoštuješ to mejo. Razumeš, da si drugemu le platonski zmenek.
Če bi ti rada, seks + zmenke + navezanost, ne pa en status quo zid, …
Jah pol ti rabiš zvezo. To so elementi zveze.
Naj te pa nihče ne prepriča, da morata dva, ki sta v zvezi obvezno nekoč tudi živeti skupaj. Obstajajo tipične zveze, kjer se skupaj živi. A obstaja majhen procent zvez, kjer živijo ločeno, vsak na svojem in dobro funkcionirajo tako. Bolje, kot če bi bili skupaj v bajti. To sicer začne zanimat ljudi pozneje, ko se že ločijo enkrat.
za občasnika si omisli poročenega. manj komplicirano, manj obvezujoče. samski pri teh letih so edino čudaki, če pa so ločeni/sčevljani, pa iščejo naslednjo stalnico, ker si niso vajeni sami gat prat. če iščeš zvezo, pa vdovca. ta bo hvaležen za novo razmerje, če ne boš ljubosumna na pokojno ženo. to mu moraš znat pustit.
Delno lahko temu pritrdim. Nekako bi lahko tudi sam rekel, da moja (oz. najina) zveza najlepše funkcionira, kadar sem dlje časa dislociran (na lokaciji pri naročniku in se vračam domov le občasno, ob vikendih).
Ko takole razmišljam, bi to znalo biti celo v naši naravi. Tudi v prazgodovinskih časih so plemena najbrž funkcionirala na podobennačin. Možje/lovci so se odpravili na lov (službeno pot) in lovili nekaj dni, vse skupaj pripravili za transport (nošenje) in se v tabor vrnili s čimanjsšim in čimbolj uporabnim bremenom.
To ugodje, ki ga je prinesla vrnitev z lova na eni strani in trepetanje za ljubo osebo na drugi je verjetno nekako tista začimba, ki smo jo v modernih časih nekako “pozabili”.
za občasnika si omisli poročenega. manj komplicirano, manj obvezujoče. samski pri teh letih so edino čudaki, če pa so ločeni/sčevljani, pa iščejo naslednjo stalnico, ker si niso vajeni sami gat prat. če iščeš zvezo, pa vdovca. ta bo hvaležen za novo razmerje, če ne boš ljubosumna na pokojno ženo. to mu moraš znat pustit.
[/quote]
in ne skrbi, poročenih ful. samo z ritjo potresi, pa se lepijo. sem daleč od nekega ideala lepote, tik pred penzijo, pa so v vrsti, na izbiro, tudi mladiči.
No, da bi se povsem odprla, v smislu, da bi lahko o vsem se menila, se itak še nikoli nikomur nisem. Sem pa bila zatrapana, to pa ja. Nisem pa še nikoli s kom živela. Vedno je bila veza taka, da so bila čustva le z moje strani.
Kaj vem, sem razmišljala, ampak to, da je samo čisti seks, to mi ni. Mora biti še malo druženja kak izlet pa to. Ampak brez nekih obvez. Recimo, če se spomnim pa se preselim na drug konec Evrope, se pač preselim in on ostane. Ali pa bolj običajno: grem na dopust sama, na potovanje sama pa tako naprej. Torej v bistvu bi kolega, s katerim bi se občasno družila pa kak seks tudi. Ne bi pa zdaj neki čustvenih zadev.
občasnik je nekdo, s katerim si občasno. kaj vse počneta v tem občasno, je odvisno, kako si zadevo nastavita. jaz si občasnika/e peljem tudi na kakšno službeno pot. in pol se s trenutnikom sprehajava po parizu ali greva kdaj tudi plezat, tudi v kino ali tečt po tivoliju vsem na očeh. dokler pač traja. z večino ohranjam po končani zvezi še naprej pa čisto prijateljski odnos, in kdor me pozna, ve, da sem na pijački sigurno s kakšnim nekdanjim občasnikom, ki misli, da če se ne dajeva več dol, da se svobodno kaže z menoj.
Jaz sem malo čudno dala kar oglas nekaj časa po ločitvi. Javilo se je polno nekih tipov. En je iskreno povedal, da ima zvezo in išče samo seks.
Preprosto sva se dobivala 2x na teden, se dala dol, se stuširala, spila kavo, kdaj kaj pojedla, navijala kako dobro muziko. Vedno na njegovem vikendu. Če sva se srečala v mestu sva se pozdravila dober dan in šla vsak svojo pot (kot npr pozdraviš nekega sovaščana). Na srečanjih sva kaj počvekala take srednje teme npr. o kakšnem članku, knjigi, razstavi,potovanju,avtomobilu…Nikoli osebno.
Po kakih 4letih je počasi začel z nekimi predlog npr. če greva skupaj v toplice, na koncert, vprašal ne je koliko otrok imam in koliko so stari,mimogrede navrgel npr. Kakšno šolo je končal njegov sin ali npr. da je njegova sestra, in podobne zame preosebne zadeve. V istem trenutku sem prekinila. Kdo je njegova žena in otrok sem pa tako vedela, ker kot pravim smo se včasih pač srečali v mestu,restavraciji, ampak to je lajf ne pa odnos.
Jaz ne želim nobene navezanosti. Sedaj sem 5let sama in mislim, da bom poskusila spet kaj podobnega.
Jaz navezanosti tudi ne bi. AMpak vseeno pa kak skupen izlet (na dopust bom kar sama šla tako kot vedno :)).
Na portale pa ne grem več. Sprobala pred leti pa samo čas zapravljen. Itak pa pretežno poročeni tam bivakirajo al pa obupani. Da naletiš na normalnega tam gor, je velika sreča oz. gre ogromno časa. Tako, da me zanima spoznavanje v živo.
Nekaj takega sem imela v mislih.
Ampak poročeni: ne hvala. Sem imela nekoč enega takega, sicer ni povedal, da je poročen, ampak vseeno. Slab seks, nič drugega. Se pa poročeni res ponujajo. Samo to je slaba roba.
[/quote]
ocena po enem takem ni merilo. saj ni edin. samskih takšnih pa ni, oziroma so zelo redki, tako da boš si jo dolgo mela sama. glej samo, da tistega, s katerim boš htela vsak vikend v gore, ne bo poročen, ker so ločitve pri teh letih eno samo shranje.
Forum je zaprt za komentiranje.