Kako najti finančno dobro stoječo žensko?
Morda sem ena izmed teh, ki jih opisuješ, slučajno naletela na tole temo. Kam zahajamo? – Imamo dobre socialne stike z ostalimi podobnimi ženskami, skupaj potujemo, za vikend najamemo kakšno hišo z bazenom, gremo v savne, na masaže, večerje, poleti na kakšen koncert, jadrat, imamo kakšne službene poti, kongrese…
Dosti se nas najde tudi po fitnesih, tenisu, plavanju, privat treningi.
Poleg seveda službe, ki nam to omogoča. Skupno nam je še, da se nam ne mudi ustvarjati družine v 20ih.
Seveda pa nam je tudi skupno, da na koncu dneva kljub temu da lahko skrbimo same zase, želimo pravega moškega, ki bo tudi znal poskrbeti za nas. S tem mamo pa potem omejene možnosti, ker je vse skupaj na koncu povezano s financami in socialnim statusom in moškom egom, ki ne bi prezivel, da ženska zasluži več kot on. Tako da se načeloma družimo s sebi enakovrednim ali nekoliko višje.
To kar iščeš?, 17.08.2025 ob 16:36
Morda sem ena izmed teh, ki jih opisuješ, slučajno naletela na tole temo. Kam zahajamo? – Imamo dobre socialne stike z ostalimi podobnimi ženskami, skupaj potujemo, za vikend najamemo kakšno hišo z bazenom, gremo v savne, na masaže, večerje, poleti na kakšen koncert, jadrat, imamo kakšne službene poti, kongrese…
Dosti se nas najde tudi po fitnesih, tenisu, plavanju, privat treningi.
Poleg seveda službe, ki nam to omogoča. Skupno nam je še, da se nam ne mudi ustvarjati družine v 20ih.
Seveda pa nam je tudi skupno, da na koncu dneva kljub temu da lahko skrbimo same zase, želimo pravega moškega, ki bo tudi znal poskrbeti za nas. S tem mamo pa potem omejene možnosti, ker je vse skupaj na koncu povezano s financami in socialnim statusom in moškom egom, ki ne bi prezivel, da ženska zasluži več kot on. Tako da se načeloma družimo s sebi enakovrednim ali nekoliko višje.
Oprosti, ampak z dvema jurjema plače si pač takšnega načina življenja ne moreš privoščit :). In ja vem, ker imam toliko plače. No mogoče če živiš na račun nekoga drugega. Pa še to težko. Slučajno vem koliko stane privat vadba, koliko tenis, koliko najem hiše z bazenom, savn, fitnesi, masaže, koncerti, jadranje, potovanja, izleti, večerje….no 2k vsega tega ne pokrije. Razen seveda v primeru da te mami in oči hranita, plačujeta položnice in nudita streho nad glavo, ter avto posodita kadar rabiš. Pa še to ne vem če bi ti zneslo. No mogoče v primeru da greš v savno za roj. dan, na koncert enkrat letno, privat vadba enkrat letno, jadranje za en dan ipd..
Ampak ok, dobra domišlijska zgodbica namišljenega življenja 😀
Realnost nekoga z 2k plače je pa da damo polovico tega za stanovanje in stroške, četrt tega za avto, vzdrževanje le tega in varčevanje za novega, četrtino za hrano ipd. in nam ostane mogoče 500e mesečno za varčevanje za starost, dopuste, zabavo, oblačila, izlete ipd..
raje to
dobro, bom sprejel tvo jsicer bedn izziv. mislim , res si luzer. pa dajva. kakšno izobrzabo imajo ponavadi ženske v sloveniji ki imajo neki denar? ponavadi so to, pravnice, zdravnice, mogoče kakšne mag. farmacije. in po lseveda š kašne družboslovke od močnih komunistov, ki sji zrihtajo prvo sluzbico kto kučko hčerkici lepo fino v kakšno upravo od kakšnega holdinga. in se tam afnajo. kakšna uni . ekonomija in pol ji ati zrihta fino preživaljanje prostega asa za 3000, pa prvasluzba na snagi. recimo. ali pa obema sinekoma v impolu in sta direktorja takoj po uni, ekonomije. tako jsta direktorja kr. al pa sinekan pošti spovenije,. ničvredna uni ekonomija in ati na pošti sloveniej nek starpina , astari komunist in oba direktorja. že 25 let. takoj po šoli. fimrep lačala fsme štipendijo, izkušnje, bla bla bla.
to imava sedaj postavljeno bazo. kje take ženske najdit. zdaj imava osnovo. a ne? vem kje iskat. približno. fse take hčericem imajo mamice, ki so kurbetie kto fse ženske. ki pa čprenašajo kounista vplivnega da dobijo keš in lepo zivljenej al is same komunsitke levičake feminsitke hude.
ponavadi tistarši probajo takim hčerkicam najdit primernega partnerja, kot os želeli meni vsilit neko malo kratkonogo grdosijo evičarko i z pedagoške fakultete za ženo. ker sme sem kurbi grdi rekel ne, je fse narobe. sem si sam našel ženo.
torej kako naredit?? ja moral boš začet hodit tja kjer te svije lene nespsobne preživljajo čas. kakšen fin fitnesek, pozimi smučanje, poleti kakšna kao exotičnadestiancija, mora oš začet hodit na praznovaja nekih podjetji.
najlažje je da včališ v neko elvo fašitično stranko. in širiš o propagando bolano naprej. jim daš nek idnarja,. se dereš ubi janšo pa ti bodo že zrihtali nek orevico zadorgirano zafukasno umsk oretardirano levilarsko hčerkico ki ima denar. kumot. levičarji ti bodo že eno zrhtali in tko anredil ida te bo sprejea, ji bodo še nafilal idenar, kerje s teboj pa bo. znajo oni motivirat. idi na dm ov tek. idi v čajnice. kjer prodajajo vegi hranico, kupi si kužeka. belega.
nič lažjega kot dobit bogato žensko. nič lažjega. pač boš moral kaj požret. njeno umsko zaostalost, verjetno si boš moral nabavit čistilko, gospodinjo. portrpet njene izpade in zablode. bodo pa ti njeni staršo pomagali pri firmi. pri poslu.
pač ko se pečaš z levimi fašistkami veš da se pečaš z komunisti z mafijo. to veš. upam.
lahko pa ti iz prve roke , iz domačega druzineksga okolja povem, če levičarka uspe dobir zdravnika zobozdravnika, se njena mamica tako obnaša do tega človeka, kot da je iz zlatsamega. tolko da mu ne liže rit. hčerkica mora vse potrpet, ker je on le zobodar imajo denar doma. cela druzina fsi morajo bit tiho nič rečt, ker ima hčerkica zobozdravnika. tako gre to .
levičarke palijo na denar. keros razvajnene kurbe. sprane v feminizem. in moraš vedet da taka kurba se bo ločil in ti pobrala fse. to moraš vedet. prvo jo boš filal z kešm, pol pa se bo ločila in ti pobrala fse. in eboš mogel nič.
najdi si raje, kuharco, šiviljo, slaščičarko, farmacevtko, kemičarko, nek inaravoslovnega. pa ne slovenke ugabne.
raje si najdi preprosto žensko. ki želi biti žena.
Pri 30. sem imela svoje manjše stanovanje, odlično plačo, soliden avto. Večina mojih kolegov je imela podobno. Delali smo v branži, kjer to ni bilo težko. Za moža sem izbrala fanta, ki je imel precej manj, a je bil perspektiven. V nekaj letih me je s plačo prehitel. Lenuha, ki bi se obesil na moj denar in pričakoval, da ga vzdržujem, pa ne bi marala.
Anonimno146, 17.08.2025 ob 22:04
Kar jih poznam, si premožna ženska tudi najde enega takega ki ima tudi sam precej premoženja.
Ni mus ,enim ženskam pač uspe ,ne dva jurja ,imajo svoje klinike ,10 jurjev neto in več….in ne ne išče da boš glih enako uspešen kot ona …hoče pa ,da nisi luzer,z razvadami ,urejen ,imaš nek dohodek …potem so važne druge stvari ,ona še bolj gleda kakšen človek si ,privlačnost ,čustvena inteigenca ,skratka ni keš pička ,da bi se komu obesila .Samo takih je za vzorec.2 jurja ,je pa komaj da normalno živiš ,greš malo na dopust ,vse zelo varčno …
tako malo pravih nasvetov. Če hočeš bogato, potem se moraš gibati v njihovih krogih. Se pravi med privatniki, lastniki poslov, zdravniki in podobnimi. Če nisi njihovega ranga, potem ti ostane še kakšen fitnes trener (eden je ubodel švedsko prestolonaslednico), ali da nudiš kakšne druge usluge, kjer je potreben fizični stik. In potem se prilizuješ in osvajaš do nezavesti. ali pa najdeš kakšno ne preveč samozavestno dedinjo in ji zbiješ še tisto malo samozavesti. V glavnem od nekdaj so bili moški hudi lovci na premoženje in danes ni nič drugače.
Forum je zaprt za komentiranje.