Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako najti finančno dobro stoječo žensko?

Kako najti finančno dobro stoječo žensko?

Imate teme kako moški na račun financ lovite ženske. Z avti pa smučarijo in podobno. Če zaslutijo keš, se menda lepijo na vas.

Mene pa bolj zanima kako najti ženske, ki imajo dovolj keša? Ne rabijo biti bogate, ampak da pa ima stanovanje, plačo tam kaka dva jurja neto, bi pa bilo kar super.

No, poznam jih polno takih samskih, samo vse take brez interesa za moške. Kako najti kako tako pa, da ne bo vsa frigidna?

A take tudi padajo na drage avte pa smučarijo? Verjetno ne, če imajo svojih financ dovolj?

Delaš se, da si bogat. Izposojen avto pa tako naprej. Opazujem kake hobije imajo, kam zahajajo te ženske in pač pojdi tja. Če hodi na jogo pač pojdi še ti na jogo.

danes ženske nismo več tako glupe kot smo to bile nekoč. ?

Pa kaj si mevža?

Če nisi  sposoben preživet ene ženske, potem jih pač pustiš pri miru.

Odrasel moški pač ne išče mame.

Moraš imeti dobro stoječega, pa se bodo dobro stoječe ženske same lepile na tebe, ti jih ne bo potrebno iskati.

Odgovor na objavo uporabnika
raje to, 09.11.2023 ob 16:31

Imate teme kako moški na račun financ lovite ženske. Z avti pa smučarijo in podobno. Če zaslutijo keš, se menda lepijo na vas.

Mene pa bolj zanima kako najti ženske, ki imajo dovolj keša? Ne rabijo biti bogate, ampak da pa ima stanovanje, plačo tam kaka dva jurja neto, bi pa bilo kar super.

No, poznam jih polno takih samskih, samo vse take brez interesa za moške. Kako najti kako tako pa, da ne bo vsa frigidna?

A take tudi padajo na drage avte pa smučarijo? Verjetno ne, če imajo svojih financ dovolj?

Nobenega interesa nimajo do moških, ki summa summarum nimajo še več kot one same.  Zato tudi tako pogosto ostanejo same.  Ker se tista silna manšina njim privlačnih tipov raje veže z mlajšimi, lepšimi in prijetnejšimi, ne glede na ženski dohodek.  Te “nezainteresirane” pa kvečjemu občasno.

Le naiven neizkušen moški verjame, da ga bo ženska financirala.  Ja, bo ga, če si obeta 10x povrnitev.  Ali, če gre za drobiž, relativno na njene dohodke.  Ali, če gre za lepotca.  Ali… kakšno res redko izjemo.  Ker veliki večini žensk sofinanciranje partnerja na kraj pameti ne pade.

Seveda, lahko se pretvarjaš.  Ampak, čemu?  Kaj misliš, da boš dosegel?  In za kakßno ceno?  Namreč revez nima ravno idealnih prodpogojev, da pred bogatih igra še bolj bogatega.

Avtor, dodelaj najprej svojo osebnost, notranjo bogatijo. Ker deluješ kot mladiček.

Avtor deluješ kot keš pička haha cccc…….

Za ta tvoj nivo boš dobil samo največji ološ od bab. Kremplji, trepke, šobe.

Na normalne in zdrave v glavi pozabi.

Vprašaj se raje, zakaj bi tebe hotela takšna ženska imeti za partnerja? Kaj ponujaš? Se znaš imeti fajn brez ženske ali samo čakaš, da jo najdeš, da boš šele takrat začel na polno živeti? Si prazen v sebi in osamljen, se ti zdi, da rabiš drugo “polovico”? Kot tak si neprivlačen za samostojne in samozavestne ženske, ki imajo dva jurja plače. Ker ženska, ki jo hočeš, kot že ugotavljaš, tebe ne rabi. Torej moraš najti tako, ki bos teboj iz nekih razlogov želela biti. Tako, ki se sicer ima fajn kot samska, ampak ve, da je lahko v dvoje tudi lepo. Ne take, ki hlepi po moškem, ki jo bo izpolnil ali motiviral, da bo začela živeti. Take nočeš, taka se bo nalimala in bosta furala soodvisniški odnos.

Partnerje privlačimo oz. se ljudje med seboj privlačimo po tem, kaj nam je skupno. In po tem, v kakšni energiji smo. Tudi po tem, kakšne vzorce imamo, slabe in dobre. Mislimo, da se zaljubimo v osebo, ker nam je všeč na zunaj. Seveda nekaj mora biti na tem, ampak tista prava povezava nastane iz drugih razlogov. Če ni globlje povezave, vse takoj zvodeni. Par zmenkov in čao.

Partnerja v svoje življenje prikličemo tako, da najprej pogledamo sebe, kaj želimo, kakšni smo, kaj lahko ponudimo. Ne samo finančno, čeprav finance niso zanemarljive. Samo od ljubezni ždeti na kavču bo kmalu dolg čas. Fino je, da če si dva lahko privoščita kaj lepega, zato ne obsojam, da si želite žensko, ki bo imela dva jurja dohodka. Ker z jurjem danes je težko, si revež, žal. In potem partner to revščino tri s tabo ali pa mora toliko več dodati v skupno malho, da oba živita neki dober standard.

Če ste človek na mestu in veste, da si zaslužite fajn žensko, se osredotočite na to, kaj si želite in stvari se bodo zgodile same od sebe. Predvsem pa je izjemno pomembno, da se najprej vi v svoji koži počutite super, četudi ste še samski in si želite partnerstva. Cenite trenutke, ko ste še sami in se preprosto imejte fajn. Ne se izogibati lokalom in drugim krajem, kamor bi radi šli, ampak nočete iti sami. Pojdite sami v kino. Pojdite sami na večerjo. Ali pa s kolegi, sorodnikom. In ne iščite ženske tako, da boste na silo hodili v neke lokale in na neke dejavnosti samo zato, ker tja hodijo ženske.

Eden vam je zgoraj napisal, če ženske hodijo na jogo, pojdite še vi. No, meni bilo bil tak tip smešen in neprivlačen. Pa ne zaradi joge, ampak ker se pretvarja in to se na daleč vidi. Mene lahko privlači samo človek, ki ve, kdo je in počne stvari, ki ga veselijo, polnijo. In ko je zadovoljen sam s sabo, ko je cel in ne išče druge “polovice”, se mu lahko pridruži ženska, ki ji bo tak moški zanimiv. Ženske nočemo tipa, da bo z nami hodil na jogo. Na jogo grem sama in tam smo same ženske. Je čas za nas, delamo ženske vaje za ženske hormone. Ni vsaka joga taka, ampak jaz na jogi ne rabim zraven tipa. Moj mož doma uživa v svojem hobiju, gre na drugo vrsto rekreacije. In ker znava uživati vsak zase, je toliko bolj fajn, ko sva pri kakšnih zadevah skupaj. Najprej moraš biti celosten kot tak, brez partnerja, da se ti lahko pridruži podoben partner.

Aja, pa še to ti napišem..

Ko sva se midva z možem spoznala, nihče od naju ni imel velike plače, niti nobene lastnine. Nič. Imela sva eden drugega in ljubezen. Potem sva rasla in napredovala in danes sva dobro situirana. Jaz, ki sem nekoč delala za minimalko, imam danes čez dva jurja neto plače, tudi mož. Ampak midva sva do tega prišla počasi, z leti. Tudi do stanovanja sva prišla tako, da sva vzela kredit, kasneje kupila parcelo, danes smo v lepi novi hiši.. Ampak ko sva se poznala, nisva imela ničesar, zato vem, da on ni z mano zato, ker bi na meni videl denar.

Zakaj pravzaprav rabiš, da ima ženska stanovanje in dva jurja? Si pomislil, da se lahko kaj v prihodnosti zgodi, da se vama obema skupaj standard zviša in skupaj kupita stanovanje? V dvoje to vse lažje, veš.

Točno to,bravo,moški dandanes,obup

Anonimno 5010, 10.11.2023 ob 04:13

Nobenega interesa nimajo do moških, ki summa summarum nimajo še več kot one same.  Zato tudi tako pogosto ostanejo same.  Ker se tista silna manšina njim privlačnih tipov raje veže z mlajšimi, lepšimi in prijetnejšimi, ne glede na ženski dohodek.  Te “nezainteresirane” pa kvečjemu občasno.

Le naiven neizkušen moški verjame, da ga bo ženska financirala.  Ja, bo ga, če si obeta 10x povrnitev.  Ali, če gre za drobiž, relativno na njene dohodke.  Ali, če gre za lepotca.  Ali… kakšno res redko izjemo.  Ker veliki večini žensk sofinanciranje partnerja na kraj pameti ne pade.

Seveda, lahko se pretvarjaš.  Ampak, čemu?  Kaj misliš, da boš dosegel?  In za kakßno ceno?  Namreč revez nima ravno idealnih prodpogojev, da pred bogatih igra še bolj bogatega.

Podpis!

Moja plača je malo čez 2k neto pa se niti približno nimam za bogato :). Stanovanje imam tudi (še pod kreditom). In ja sem samska. In ne me ne gane kakšne dohodke ima moški, dokler se je zmožen sam preživljat in je samostojen, odgovoren, odrasel človek. Sploh ta del z odgovornostjo večini ne gre. Ne samo moškim, tudi večini žensk ne. Moja logika je da če si v paru imaš itak vse skupno. Se skupno trudiš za cilje, za to kakšno življenje si želita. Seveda se pričakuje da oba prispevata, kakor pač lahko za to. Finančno, mentalno in fizično. Me pa poleg neodgovornosti odbija prostaškost in čustvena/mentalna invalidnost. Od moškega pričakujem da me je zmožen videti kot osebo, da je spoštljiv in zmožen življenja v partnerstvu. Da je malo globji od lužice no :). Pa da ne visi pred tv, to res ne prenašam. Da zna živeti v glavnem. Redki so, tako kot so redke takšne ženske.

Trdega pokaži in kakšno veščino z njim, pa boš našel.

Imam 5000 neto, 6 nepremičnin, morje, hribi, stanovanja, in še kaj…

Ampak, žal, nisi moj tip

Po moje, moraš kontra. Ponudi ji, kuhanje in čiščenje. Moja kolegica prof na faksu, si  je načrtno, našla nekoga, iz pri las gojenega programa. Da je doma in jo pedena. Vsaj smeti ji odnesi.

Kontakt daj in te možno, kera kontaktira.

V Starih časih so LJUDJE pravili KDOR IZBIRA ZBIREK NAJDE . In še kako drži.

Zame si zguba…

Poglej kako starši živijo, če starši od dekleta spajajo mesec z mesečno, nimajo za burek, bo tako tudi dekle. Samo zapravljala in živela bo iz meseca v mesec. Veliko navad, sploh glede denarja, se od doma prinese. Če so doma podjetniki, spet ima delovne navade. Veš da največ novih  podjetnikov izhaja iz nekoč podjetniških družin. Ne da podedujejo podjetje, dostikrat začnejo čisto svoje podjetje. Potem dedovanje. Imajo od starih staršev kakšno posestvo. To je danes ogromno vredno, samo poglej kakšne so cene parcel. Gozd spet ima svojo ceno. Plača 2000 EUR je še najmanj, denar je drugje

hehehe

Za avtorja te teme:

Spostovani stricko,  nic ni narobe,  ce imas neke zelje in predstave,  kaj bi rad in kaj si zelis.

Ti pricakujes veliko od nje.  Ona ravno tako,  pricakuje veliko od tebe.  Oba imata to pravico,  a ne? Kaj pa sedaj?

“Pouzdaj se use i svoje kljuse.”

Srecno! ?

Za začetek moraš biti ali pa trajno postati tak, da si takšno žensko sploh zaslužiš. Pretvarjanje, manipulacije, laži,…. v resnem odnosu dolgo ravne zdržijo.

Xbvd, 08.12.2023 ob 17:08

Poglej kako starši živijo, če starši od dekleta spajajo mesec z mesečno, nimajo za burek, bo tako tudi dekle. Samo zapravljala in živela bo iz meseca v mesec. Veliko navad, sploh glede denarja, se od doma prinese. Če so doma podjetniki, spet ima delovne navade. Veš da največ novih  podjetnikov izhaja iz nekoč podjetniških družin. Ne da podedujejo podjetje, dostikrat začnejo čisto svoje podjetje. Potem dedovanje. Imajo od starih staršev kakšno posestvo. To je danes ogromno vredno, samo poglej kakšne so cene parcel. Gozd spet ima svojo ceno. Plača 2000 EUR je še najmanj, denar je drugje

Točno tako, dejstvo je, da premoženje je bolj pomembno kot dohodek, v Sloveniji je dohodkovna enakost sicer visoka, premoženjska enakost pa niti malo ni blizu in marsikdo tega ne vidi oziroma noče videti, predvsem politiki in tisti pri vrhu. Zato pa imamo tako obdavčene plače in neobdavčeno premoženje.

to naj bi bilo bogato?, 08.12.2023 ob 14:17

Moja plača je malo čez 2k neto pa se niti približno nimam za bogato :). Stanovanje imam tudi (še pod kreditom). In ja sem samska. In ne me ne gane kakšne dohodke ima moški, dokler se je zmožen sam preživljat in je samostojen, odgovoren, odrasel človek. Sploh ta del z odgovornostjo večini ne gre. Ne samo moškim, tudi večini žensk ne. Moja logika je da če si v paru imaš itak vse skupno. Se skupno trudiš za cilje, za to kakšno življenje si želita. Seveda se pričakuje da oba prispevata, kakor pač lahko za to. Finančno, mentalno in fizično. Me pa poleg neodgovornosti odbija prostaškost in čustvena/mentalna invalidnost. Od moškega pričakujem da me je zmožen videti kot osebo, da je spoštljiv in zmožen življenja v partnerstvu. Da je malo globji od lužice no :). Pa da ne visi pred tv, to res ne prenašam. Da zna živeti v glavnem. Redki so, tako kot so redke takšne ženske.

Lepo napisano,ljudje se ne zavedajo da ce je denar glavni faktor taksna al taksen gre takoj ko se pojavi boljsa partija.Pridejo slabsi trenutki ali drugace “zivljenje se zgodi” taksna oseba izgine kot duhec casper kaj sele ce je bolezen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close