Kako najlažje dobit bogatega tipa
Samska328, 10.12.2021 ob 17:29
Kako najlažje dobiti tipa, ki ima dovolj pod palcem (dober avto, vsaj lastno stanovanje, redna dopustovanja, drage obleke).
Stara sem malo pod 30 let in še samska. Ne bi pa rada preživela življenja ob nekem revežu, pa čeprav sem zato že slišala, da sem kešpička.
Kakšni predlogi?
Živjo, imam stanovanje a bo to zadosti? Službo, avto, samski dodaj me na Instagram Miha Plot. Lp
Pero808, 14.12.2021 ob 17:41
Predovgo si čakala pa jo šparala al pa si jo preveč nucala da si ostala sama vsaj 5 let prej bi morala razmišljat pa se ustalit.Drugače pa zdaj so zaključne družbe po gostilnah pejd mal med poslovneže direktorje mogoče gdo nasede.
taki se s fantki preganjajo, ne pa s 30 letnimi lovača pajkovkami.
Glede na to, da smo ravno v tem času… bi mogoče poskusila s pismom Božičku in Dedku Mrazu. Mogoče najdeš zjutraj pod smrekco. ?
S čim nižjim EMŠO-jem, kar se tiče starosti. 🙂
Prince Andrew je prisegal na 16-letnice:
V resnici to ne bi smel biti nek strašen problem. Možakarji se tam okoli 50-ih neredko znajdejo v drugi puberteti, medtem ko se njihove okoli 40 letne žene pogosto že povsem ohladijo v odnosu. In ravno 45-55 letniki so tvoja tržna niša ta moment… ne še prestari, imaš jih brez težav tam do 65 ali 70 leta brez strahu, da bi opešali in bi se morala preleviti v skrbnico, torej 15-25 let. Takrat boš ti pri 50-ih. Lahko tudi premožna vdoca pri 55-ih. Če seveda ne ponoviš napake žena, zaradi katerih si sploh dobila priložnost.
Se pa moraš nečesa zavedat… dobro vemo, koliko kaj stane. In tudi dobro vemo, kaj pričakujemo za nek denar. Za stotaka si lahko naročim dekle iz oglasnika. Pride na klic in gre, ko opravim svoje. Dvajset tisoč na leto za t.i. redni seks. Morda se ne zavedaš povsem, a tvoja cena je mnogo višja… bolj od 40 tisoč navzgor. Dobro razmisli, kaj lahko ponudiš nekomu, ki si je – ponavadi sam – pridelal vse. In ki lahko kupi 22 letno študentko, kadar se mu zljubi. Kaj je torej tvoja dodana vrednost?
🙂
Nihče še ni predlagal Tinderja … res so večinoma mladi, revni in neresni gor, ampak se najdejo tudi bogati in resni, če si vzameš malo časa. Nekdo je omenil dve vrsti bogatih tipov in tista prva, ki je denar sama pridelala se rada skriva in dostikrat se skrivajo za masko preprostega tipa na Tinderju. Strinjala bi se, da iščejo močno partnerico z vizijo in ne lovačo, zato velikokrat ženskam, ki jih spoznavajo sploh ne omenijo, kako bogati so v resnici in ženske, ki jih to zanima jih odbijajo. Ampak ne oziraj se na to, niti na to kar pišejo, da si prestara. Jaz sem svojega bogataša ujela na Tinderju leto nazaj, ko sem jih štela 35. On je 3 leta mlajši in sicer je mešanica obeh tipov bogatašev, podedoval je luksuzno nepremičnino na enem od grških otokov, z lastnim trdim delom pa se je dokopal do vodilnega položaja v firmi, kjer dobi 5000 evrov neto mesečne plače.
Moj nasvet: ne pokaži, da ti gre za njegov denar, dokler ni popolnoma zaljubljen vate. Na zmenkih govori o svojih strasteh, vizijah in vrednotah, ne o materialnih dobrinah in denarju. Kadar gresta ven na večerjo vedno vztrajaj, da hočeš plačati svojo polovico … občasno, a redko popusti, da ti on plača (da ne bo sprememba v to, da ti financira celotno življenje preveč očitna in dejansko mu da dober občutek, kadar mu “uspe”, da te malo pocrklja). Ko ti kupi darilo ga sicer hvaležno sprejmi a poudari, da ti ne rabi kupovati daril in bi od njega raje lep sprehod v naravi, 100 poljubov in še en nasmeh za povrhu, kot nov avto. Poskušaj čim bolj neočitno in prefinjeno poudarjat, da vidiš vrednost v njemu osebno, ne njegovem denarju in nepremičninah. Potem, ko se zaljubi, pa počasi in previdno popuščaj pri njegovem financiranju celega tvojega lajfa in mu dajaj občutek, da bi si še vedno raje sama vse financirala, ampak trenutno pač nimaš takšnih finančnih zmožnosti. V pogovore počasi vključi materialne dobrine, ki si jih želiš, a jih zamaskiraj v vizije in vrednote … par primerov:
VREDNOTA/VIZIJA: DRUŽINA, LJUBEZEN
“Najbolj od vsega si želim, da bi skupaj živela v majhni hišici sredi gozda, jaz bi ti kuhala in skrbela za otroke, ti bi jahal po gozdovih, zvečer bi skupaj sedela ob kaminu …” (v primeru, da je materialna dobrina, ki jo želiš, hišica v gozdu)
VREDNOTA/VIZIJA: UMETNOST/POSEL
“Mislim, da bi bila izjemna direktorica umetniške galerije … saj veš, kako obožujem umetnost in kulturo. To bi si res želela delat najbolj od vsega, ljudem predajat umetnost v Parizu. Zadnje tri tedne non stop brskam po spletu, da bi našla stanovanje tam in primerne prostore za galerijo, a si ničesar ne morem privoščit.” (v primeru, da si želiš, da ti financira stanovanje in posel v Parizu)
Še opozorila:
1. Verjetno boš mogla malo spustit standarde glede izgleda .. ni nujno sicer, moj bi bil lahko malce višji za moj okus, a vsaj ni debel, star, grd in plešast 🙂
2. Ne glede na to, da se ti zdi kot da nadzoruješ situacijo, boš vedno v podrejenem položaju, mogoče se tega ne boš vedno zavedala, a v podzavesti se bo to vedno skrivalo v ozadju in vedno težje se ti bo v konfliktih postaviti zase in za svoj prav, kljub temu, da si bo on ravno tega želel od tebe, kot od močne partnerice s svojo vizijo in vrednotami. Tudi občutek, da si od nekoga odvisen zna sprožati tesnobo, vsaj pri meni jo.
idesi, 15.12.2021 ob 10:20
V resnici to ne bi smel biti nek strašen problem. Možakarji se tam okoli 50-ih neredko znajdejo v drugi puberteti, medtem ko se njihove okoli 40 letne žene pogosto že povsem ohladijo v odnosu. In ravno 45-55 letniki so tvoja tržna niša ta moment… ne še prestari, imaš jih brez težav tam do 65 ali 70 leta brez strahu, da bi opešali in bi se morala preleviti v skrbnico, torej 15-25 let. Takrat boš ti pri 50-ih. Lahko tudi premožna vdoca pri 55-ih. Če seveda ne ponoviš napake žena, zaradi katerih si sploh dobila priložnost.
Se pa moraš nečesa zavedat… dobro vemo, koliko kaj stane. In tudi dobro vemo, kaj pričakujemo za nek denar. Za stotaka si lahko naročim dekle iz oglasnika. Pride na klic in gre, ko opravim svoje. Dvajset tisoč na leto za t.i. redni seks. Morda se ne zavedaš povsem, a tvoja cena je mnogo višja… bolj od 40 tisoč navzgor. Dobro razmisli, kaj lahko ponudiš nekomu, ki si je – ponavadi sam – pridelal vse. In ki lahko kupi 22 letno študentko, kadar se mu zljubi. Kaj je torej tvoja dodana vrednost?
🙂
Ogabno.
Že 35 letni se mi gabijo.
To je tak kot da imam fotrovega vrstnika.
Žal je tvoj fantin daleč od bogataša, luksuzna nepremičnina na grškem otoku recimk 500K in 5K neto za delo!!!, torej mora delati pač ne pomeni bogataša kvečjemu malo boljši srednji razred. Bogataš ne dela, kapital mu prinaša rento, kvečjemu tu in tam pregleda naložbe in ima čas!!! Čas pa pomeni če ti ni tri dni spiš, ali pa greš za par mesecev kam. Pa deklin ima na voljo kolikor hoče, vezanih in samskih po želji. Pa seveda nikoli ni ena in edina:). Tako da ti in tvoj fantič imata še dolgo pot…
Forum je zaprt za komentiranje.