Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako najlažje dobit bogatega tipa

Kako najlažje dobit bogatega tipa

Kako najlažje dobiti tipa, ki ima dovolj pod palcem (dober avto, vsaj lastno stanovanje, redna dopustovanja, drage obleke).

Stara sem malo pod 30 let in še samska. Ne bi pa rada preživela življenja ob nekem revežu, pa čeprav sem zato že slišala, da sem kešpička.

Kakšni predlogi?

Odgovor na objavo uporabnika
Samska328, 10.12.2021 ob 17:29

Kako najlažje dobiti tipa, ki ima dovolj pod palcem (dober avto, vsaj lastno stanovanje, redna dopustovanja, drage obleke).

Stara sem malo pod 30 let in še samska. Ne bi pa rada preživela življenja ob nekem revežu, pa čeprav sem zato že slišala, da sem kešpička.

Kakšni predlogi?

Se boš pa dobr mogla skurblat, ponavadi taki ne pridejo na prvo žogo

K****** se boš mogla, 10.12.2021 ob 17:37

Se boš pa dobr mogla skurblat, ponavadi taki ne pridejo na prvo žogo

Sej Za to pa verjetno sprašuje, da ji nebi bilo treba takega kroga delat 😉

Malo si pozna da bi se zrinila v kroge kjer iščejo mlade kokoške. Sploh če očitno ne veš kako.

Mislim da je najbolj pametno da delaš na tem da si sama lahko vse to privoščiš, potem se boš tudi verjetno gibala v krogih kjer bodo enaki.

Ena možnost je pa še da greš na internacionalne spletne strani za iskanje “žrtev” in ujagaš kakšnega starejšega pri denarju, ki bo navdušen nad vzhodnoevropejkami. Samo se moraš delat poslušna dokler nimaš prstana 🙂

pozna, 10.12.2021 ob 17:41

Malo si pozna da bi se zrinila v kroge kjer iščejo mlade kokoške. Sploh če očitno ne veš kako.

Mislim da je najbolj pametno da delaš na tem da si sama lahko vse to privoščiš, potem se boš tudi verjetno gibala v krogih kjer bodo enaki.

Ena možnost je pa še da greš na internacionalne spletne strani za iskanje “žrtev” in ujagaš kakšnega starejšega pri denarju, ki bo navdušen nad vzhodnoevropejkami. Samo se moraš delat poslušna dokler nimaš prstana 🙂

Moj namen ni ta, da bi sama delala na tem, da bi si lahko to privoščila, moj namen je dobit tipa, ki bi mi vse to financiral

Samska143, 10.12.2021 ob 17:44

Moj namen ni ta, da bi sama delala na tem, da bi si lahko to privoščila, moj namen je dobit tipa, ki bi mi vse to financiral

Jah očitno ti ne gre najboljše 🙂

Mogoče bi bilo pametno imeti načrt B 🙂

Kot rečeno, rahlo si pozna za segment moških ki iščejo ženske, ki bodo z njimi zaradi denarja. Imaš pa še vedno možnosti. Samo kaj ko očitno nimaš nobenega plana, ne poznaš nikogar, ki bi ti pomagal, sploh ne veš kje iskati….na tem forumu ga nekako res ne boš našla no :).

kar med penzioniste. Bo najprej konc trpljenja.

Malo morgen,gospodična,nič več tako kot je bilo! Bo treba rokavčke zavihati,ali pa glavico vklopite(ta zgornjo mislim). Fantki so zdaj bolj pametni,previdni do takih lisičk.

zakaj bi pa moral biti bogat? Ženska če je pametna in lepa, lahko ima več pod palcem kot večina muških.

Nekako te lahko kmalu čas povozi. Namreč Nov Svetovni Red je pred vrati in še kako boš morala uporabiti kar imaš, da boš štela in to ob polno konkurence.

Tisti, ki bo imel pod palcem bo seveda lahko menjaval kot nogavice ženske, dekleta. To seveda ni nič novega, bo pa novo to, da se bo to pomnožilo, krat deset ali več. Torej, če misliš partnerja dobiti na preračunljiv način se to seveda opazi in se bo tudi tebe tako jemalo. No tudi to je že prej obstajalo in obstaja. Ker bo več konkurence na vseh področjih kar se tega tiče pa bo zato stalnost še bolj redka s tem pa tudi tvoja mogoča vedno polna denarnica, ki naj bi se imenovala moški.

Nov Svetovni Red je v prvi vrsti, znan po principu kateri je nekako poznan ljudem in sicer satanizem. Satanizem pa je v prvi vrsti seksualno usmerjen. Saj je sex tisto, kar mnoge zelo privlači zato je tudi v tem in tam postavljena največja zanka. Tega se mnogi zavedajo mnogi pa se še bodo.

Sex zadovoljuje kratkotrajne potrebe, prava ljubezen pa zadovolji dolgotrajne vidike in daje uteho.

S tem ko se ljudi postavlja na isto raven,kot stvari, reči, kar Novi Svetovni Red vsekakor ima namen storiti potem si lahko ljudje samo zamislijo, kako bo to lahko vplivalo nanje, nekateri izmed njih pa si lahko tudi predstavljajo. Prvič zato, ker nekateri v svetu so že bili ali so v takem suženjskem stanju drugi pa so zelo dojemljivi in čutni in premorejo veliko intelektualno širino.

Tako, da čim prej treznost v glavo in srčnost v srce, kajti oni, ki planirajo in so planirali NSR=NWO podobno razmišljajo, kot ti le, da bi oni zastonj ter brez truda duše in telesa kogarkoli bi si zaželeli in kar koli bi si z njim zaželeli ali z njim ter nad njim izživeli ter ga, jo okusili.

darwindarko, 10.12.2021 ob 18:09

Nekako te lahko kmalu čas povozi. Namreč Nov Svetovni Red je pred vrati in še kako boš morala uporabiti kar imaš, da boš štela in to ob polno konkurence.

Tisti, ki bo imel pod palcem bo seveda lahko menjaval kot nogavice ženske, dekleta. To seveda ni nič novega, bo pa novo to, da se bo to pomnožilo, krat deset ali več. Torej, če misliš partnerja dobiti na preračunljiv način se to seveda opazi in se bo tudi tebe tako jemalo. No tudi to je že prej obstajalo in obstaja. Ker bo več konkurence na vseh področjih kar se tega tiče pa bo zato stalnost še bolj redka s tem pa tudi tvoja mogoča vedno polna denarnica, ki naj bi se imenovala moški.

Nov Svetovni Red je v prvi vrsti, znan po principu kateri je nekako poznan ljudem in sicer satanizem. Satanizem pa je v prvi vrsti seksualno usmerjen. Saj je sex tisto, kar mnoge zelo privlači zato je tudi v tem in tam postavljena največja zanka. Tega se mnogi zavedajo mnogi pa se še bodo.

Sex zadovoljuje kratkotrajne potrebe, prava ljubezen pa zadovolji dolgotrajne vidike in daje uteho.

S tem ko se ljudi postavlja na isto raven,kot stvari, reči, kar Novi Svetovni Red vsekakor ima namen storiti potem si lahko ljudje samo zamislijo, kako bo to lahko vplivalo nanje, nekateri izmed njih pa si lahko tudi predstavljajo. Prvič zato, ker nekateri v svetu so že bili ali so v takem suženjskem stanju drugi pa so zelo dojemljivi in čutni in premorejo veliko intelektualno širino.

Tako, da čim prej treznost v glavo in srčnost v srce, kajti oni, ki planirajo in so planirali NSR=NWO podobno razmišljajo, kot ti le, da bi oni zastonj ter brez truda duše in telesa kogarkoli bi si zaželeli in kar koli bi si z njim zaželeli ali z njim ter nad njim izživeli ter ga, jo okusili.

In kakšno vezo ima to s tem, da ona gleda za bogatimi deci?

Nwo, 10.12.2021 ob 18:21

In kakšno vezo ima to s tem, da ona gleda za bogatimi deci?

Veze ima to, da če se za napačnim pehaš boš tudi napačno dohitel, če ti uspe dohiteti in ujeti.

Film, predstava sodi na oder in v domišljijo. Film, odrska predstava ni realnost.

Propagandni stroj filma, in lažnih predstav je dosegel malo da ne ves svet. Zato se tudi svet ljudi obnaša,ter razmišlja,kot, da je vse film in predstava. In bolj, kot v to verjame bolj boleče so posameznikove izkušnje, ko ga realnost dohiti.

darwindarko, 10.12.2021 ob 18:28

Film, predstava sodi na oder in v domišljijo. Film, odrska predstava ni realnost.

Propagandni stroj filma, in lažnih predstav je dosegel malo da ne ves svet. Zato se tudi svet ljudi obnaša,ter razmišlja,kot, da je vse film in predstava. In bolj, kot v to verjame bolj boleče so posameznikove izkušnje, ko ga realnost dohiti.

?? Še zmeraj te ne razumem, kaj hočeš povedat

Tako da igras LOTO.

Nwo, 10.12.2021 ob 19:37

?? Še zmeraj te ne razumem, kaj hočeš povedat

Kar sem hotel povedati sem že povedal. Zaenkrat pa nimam hotenja, da bi še naprej razlagal ali drugače obrazložil.

Tako je razumevanje na tebi, da si razložiš in poizkusiš razumeti povedano, saj TI ne razumeš.

Verjetno tudi ni prvič, da kaj ne razumeš pa tudi ne zadnjič.

Lahko ti ja dam kontakt od moga strica u Bosni. Je samski in je bogat – ima kar dve kravi!

Jaz sem bila njegova podnajemnica.najprej,seveda ni bilo nic nacrtovano, slucajno ujela bogatasa:-)

jaz ti povem pa eno resnično zgodbo:

kolegica je ujela enega manjšega direktorja.

priznala da je z njim samo zato, ker je direktor, da drugače ga še pogledala ne bi.

nenačrtovano zanosila.

se z njim poročila.

potem pa ves čas zakona iskala še bolj premožnega.

takega, da ji ne bi bilo treba delati.

ga ni našla, oz. tisti nagledani je niso hoteli.

zgodba se je zaključila tako,

da je ta direktor sprejel drugo delo, tam pa potem dokaj hitro dobil odpoved.

in sedaj preživlja ona njega.

pa da ne bi o tem, kako trpi v tem zakonu.

se ti res zdi, da si ne zaslužiš več

kot to, da te nekdo kupi?

pa malo razmisli o tem,

da boš ves čas zakona doživljala prostovoljno posilstvo.

Pograbili jo bodo (NWO) za ples v maskah (Eyes Wide  Shut) in odvrgli ko cunjo ? od tam ni povratka nazaj.

Grenivka422, 11.12.2021 ob 00:25

Pograbili jo bodo (NWO) za ples v maskah (Eyes Wide  Shut) in odvrgli ko cunjo ? od tam ni povratka nazaj.

Odgovor na Darwina in nov svetovni red 🙂

Berem vse žive odgovore. Moj post: punca stisni noge skup, danes raje gledaj, kako boš preživela z lastnimi žulji. Đizs

kle so v vecini sami staruhi gor podpovprecni tko da kle to sprasevat je res mimo

pa tudi odgovora dejansko na to ni tocnega ,na kratko samo to

da ko bos vsec do konca tipu bo dal in naredil vse zate

zakaj pa po 500€ za seks dajejo?

🙂

ce imas sreco da se en nalima nate je to to

Splasiraj se na OnlyFans in se zgleduj po tejle:

.https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/koncno-razkrito-kdo-je-srce-ogrel-sanjski-ani-pusovnik-foto/

Ko odvržejo taki podjetniki svoje žene z že potomci ko “zgonjeno cujno” pri svojih  50ih 🙂   Druga puberteta, ki se pa ponavlja zagotovo na desetletje potem.

.https://www.zurnal24.si/magazin/vip/novi-partner-ane-pusovnik-porocen-moski-377962

Pa spremljaj, koliko časa bo trajalo. Tak si ne išče nove mlajše zaradi otrok že ima tri od prej 🙂 samo za praznjenje in pumapanje 50letnega ega večalimanj 🙂 In ne, ne zavidam nobeni taki mladi, novi frišni – ker bo zagotovo kmalu zamenjana z mlajšim modelom.

dolgolaskica, 11.12.2021 ob 15:00

kle so v vecini sami staruhi gor podpovprecni tko da kle to sprasevat je res mimo

pa tudi odgovora dejansko na to ni tocnega ,na kratko samo to

da ko bos vsec do konca tipu bo dal in naredil vse zate

zakaj pa po 500€ za seks dajejo?

🙂

ce imas sreco da se en nalima nate je to to

Mrš, misliš, da je tvoja peecka zlata? Ti privoščim enega, da ti naštepa ene pa r mladičev, potem te pa zbrca pri njegovih 50ih 🙂 Pa da te vidimo, kako dobro sijo boš vnovčila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close