Kako naj se znebim te fufle (sinova punca)
Ta punca enostavno ni za njega ampak on je zdaj slepo zaljubljen ne vidi nič, enkrat mu bo pa žal, če ne bom ukrepala. To ti je ena nališpana frajla, skuhat ne zna nič, šole nobene, samo v šoping hodi (s sinovim denarjem seveda) saj ga bo spravila na beraško palico, zdaj si je omislila, da bi šla na Florido, seveda bo sin vse plačal ona ne bo dala niti evra zraven. Znebit se je moram pa naj košta kar hoče, sinu bo 100krat bolje brez nje, samo kako, sin je slep in gluh za vsa opozorila.
pojdi zraven na florido pa sinčka za rokico drži… pa mogoče imej oblečeno še kiklo, da ga boš lahko za njo ali pod njo skrila.
Mame začnite se zavedati, da sinovi in hčere niso vaš last. Sami se naj odločijo z kom bodo živeli, brez vaših vtikanj. Saj nočete imeti maminih sinčkov ali očetovih punč. Avtorica ti si tipičen primer mater,ki bi rada imela maminega sinčka, nobena ni za njenega sončak dobra. Preberi si malo knjige G.Košička .
Joj, ženske, lahko je pametovat in dajat nasvete v stilu “ne vtikaj se”, ampak me resno zanima, koliko od vas lahko zase da roko v ogenj, da bi mirno gledale od daleč, če bi sin res pripeljal domov škisa od babe.
Moja sinova sta še majhna, ampak jaz zase vem, da ne bi bila kar tiho in se pretvarjala, da sem s snaho zadovoljna v stilu “saj si jo je sam izbral”. :))
Moj sin je imel eno , ki je bila tak poden od podna, da so vedeli to vsi samo on je bil slep, saj ga je s seksom zmešala. Pogovorila sem se z njim enkrat samkrat in mu povedala kakšno jo vidim jaz, naj bo previden, vendar sem poudarila, da je pa končna odločitev samo njegova in ne glede na to ali mi bo odličitev všeč bom sprejela. Ker to je njegova osebna stvar.Po treh letih so se mu odprle oči in končno jo je skenslal, meni pa se je odkotalila skala od srca…..
Forum je zaprt za komentiranje.