Kako naj se znebim te fufle (sinova punca)
kaj jo kritizirate, če je taka, kot jo je aopisala avtorica je navadna izkoriščevalska jeba, ki vse karte vlaga na svojo lepoto, je pa res, če je njemu ok., se je pač treba umaknit, bolj, ko bo poskušala ju narazen dat, bolj bosta skupaj rinla….Žalostno je edino to, če bo njenemu sinu po določenem času kapnlo kakšna rupa je in prekin z njo, da bo njej šala mala najti drugega modela, ki bo veselo praznil žepe, dokler se mu luč v glavi ne prižge….
Brez skrbi, gotovo se bo za vaju oba končalo dobro:
http://www.siol.net/priloge/kolumne/miha_mazzini/2011/09/slovenska_mama.aspx
Enostavno sprejmi dejstvo, da je sin tisti, ki izbira. Ne ti. Drugače ga boš izgubila.
Če ne bosta za skupaj, bo to sin sam od sebe spoznal in se bosta razšla. Razen če mu je všeč tak tip punc.
Jaz sem imela enega fanta, ki se je izkazal za pravega čudaka, agresivneža itd, človeka z psihičnimi težavami. Moja mama je ves čas vedela, da je ta fant slab. A me je pustila na miru, zelo hitro je prišel čas, ko sem tudi sama spoznala, da je ta fant res zelo čuden in sva prekinila. Je težko, ker vsak starš si želi za svojega otroka najboljše. A zavedaj se dejstva, da če nista za skupaj, bo to tvoj sin spoznal. Če pa sta za skupaj, pa se boš morala sprijazniti, da si se očitno zelo zmotila – ti oz. tvoj materinski čut.
Vedno pa otrok ne spozna kakšna je v resnici oseba, v katero se je zaljubil saj pravijo, da je ljubezen slepa.. Zaradi napačnih odločitev ne bo trpel samo sin ampak vsa družina, ko se mu bodo enkrat odprle oči kakšna v resnici je. Takrat bo pa očital “zakaj mi niste nič rekli” in bodo starši ta grdi. To se pogosto dogaja.
Postopaj previdno in napelji kakšen miren pogovor s sinom mogoče bo pomagalo, da spregleda ali je zanj ali ni. Dolgoročno mislim…
Forum je zaprt za komentiranje.