Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako nabavljate robo brez PCT

kako nabavljate robo brez PCT

Odgovor na objavo uporabnika
seres ga zdaj, 27.11.2021 ob 09:22

Ena južna neprijavljena, 27.11.2021 ob 08:32

Do zdej skor bp. Pride kdaj kje da se morm s kakšnim varnostnikom, śtudentom… tud mal pregovarjat. Kej dost se mi z njimi ne da ubadat. Sam rečm ok, noben problem, me ne boste spustil notr, boste pa plačal tolk, da vam vaša plača tega ne bo pokrila. Sm prpravljena tam kjer mi vstopa ne bi dovolil, tistga tud kazensko ovadt, mi je čist vseen, če on sam opravlja svoje delo. Ampak kot pravm, zaenkrat potrebe po tem še nism imela.   

Pomagajo seveda tud veze oz poznanstva…tko da do zdej lahk rečm bp.

Je pa res, da več ne hodm po shoppingih skor vsak dan, ampak je tud to za neki dobr 😛

Zdaj ga pa srackas!

Ravno pred kratkim je en tak pameten, kot si ti, klical policijo, ker ga niso spustili notri, je prisla in mu napisala kazen.

Toliko o ten, kdo koga kazensko ovadi.

Odlično!

Ena južna neprijavljena, 27.11.2021 ob 09:55

južžžna, 27.11.2021 ob 08:36

Ne piši bedarij !!  Drži se pravil, ali pa bodi doma! Sama nisem cepljena, a se držim osnovnih pravil, ki so predpisana. Kam bi pa prišli, če bi imeli same take, kot si ti!! Še preveč takih imamo.

S tabo vse ok? Kakšnih pravil? A da mi bodo psihopati diktiral kam lahk grem kam ne? Da grem lahk v kakšn prostor po eno stvar, ne morm pa ko sm že notr, dobit še 2 stvar? …..malo morgen, mene NOBEN ne bo je.bu v glavo, se znam postavt zase, vem kakšne so moje pravice in dolžnosti, vem kaj so zakoni in kolk vredni so odloki… vas hlapce če se jim pustite, pa naj. Ve se kaj je oz kaj pomen USTAVA in kaj ZAKONI.
PCT je PROTIUSTAVEN, NEZAKONIT in dokler bo tko, se čist lepo povedan: JE.BITE z vašimi pravili.
Glih zarad vas ubogljivih in upogljivih smo tam kjer smo, ker se ne znate upret, ker ne znate rečt sam 2 črk: NE, ker vse kar se  psihopati spomnejo, vi sklonjenih glav sprejmete.
Če bi blo velik takih kot sm jst, verjem da bi blo te norije že zdavni konc.

Kako si ti pogumna!

Spravljas se na boge varnostnike, studente in trhovce, ki niso cisto nobeni psihopati in niso nicesar krivi!

Ajd, pokazi svojo pravo hrabrost, pa se postavi po robu direktno Jansi in tem psihicem, ki dejansko izvajajo teror nad nami!

Aja, to pa ne, toliko poguma pa le nimas!

Razocarala si me, sem te imela za razumno bitje in fajn zensko, ampak s tem si pa pokazala, da si ena velika ovca!

končno, 27.11.2021 ob 10:40

Odlično!

Jasno, da je tako .In edino prav. Kam bi pa priušli, da bi se vsak zdiral na nič krive varnostnike. No, ne vsak. Taki so zelo redki. Zato je prav, da se pokliče policijo in da je potem mir.

kaksna hrabrost, 27.11.2021 ob 10:40

Kako si ti pogumna!

Spravljas se na boge varnostnike, studente in trhovce, ki niso cisto nobeni psihopati in niso nicesar krivi!

Ajd, pokazi svojo pravo hrabrost, pa se postavi po robu direktno Jansi in tem psihicem, ki dejansko izvajajo teror nad nami!

Aja, to pa ne, toliko poguma pa le nimas!

Razocarala si me, sem te imela za razumno bitje in fajn zensko, ampak s tem si pa pokazala, da si ena velika ovca!

Zgoraj je nekdo že pogruntal, da ni prav bistra .

Ko debilno, ki zagovarja hlapčevost in neodgovornost, druge zmerja z ovco. 🙂

Vsi, ki podpirate covid genocid ste krivi. Brez vas debilov neodgovornih, ne bi bilo covid genocida.

Berem odgovore tu gor pa se mi je porodilo eno vprašanje: a noben izmed vas ne hodi v službo?

Večinoma so se delavci nehali samotestirat v službi in hodijo na brezplačne hitre teste. Zaposleni dobi potrdilo, delodajalcu se pa ni treba zahebavat z refundacijo za teste. Oba pridobita.

Velik uspeh fašistov, ki slavijo nad zaprto rajo in z našvasanimi nagobčniki čakajo na tretji šus.

https://fb.watch/9xKKEzlbzX/

Ne, če bi bilo več takih kot si ti, bi bil proračun države bolj poln 😀

Vidim, da še kar tumpaš bedarije, dejstva so jasna – opletanje pred varnostnikom in klicanje policajev se je v teh primerih izkazalo kot strel v koleno, ker preverjanje PCT niti slučajno ni protiustavno.  Najbrž si glede ustavnosti  zamenjala pojme z obveznim pogojem PC v javni upravi, o katerem se sodišče še ni odločilo ali pa z lanskim zaprtjem šol 🙂

Žal, tako je.

tole se pa motiš, 27.11.2021 ob 11:35

Ne, če bi bilo več takih kot si ti, bi bil proračun države bolj poln 😀

Vidim, da še kar tumpaš bedarije, dejstva so jasna – opletanje pred varnostnikom in klicanje policajev se je v teh primerih izkazalo kot strel v koleno, ker preverjanje PCT niti slučajno ni protiustavno.  Najbrž si glede ustavnosti  zamenjala pojme z obveznim pogojem PC v javni upravi, o katerem se sodišče še ni odločilo ali pa z lanskim zaprtjem šol 🙂

Žal, tako je.

odgovor namenjen “Ena južna”

jsno itak, 27.11.2021 ob 10:45

Jasno, da je tako .In edino prav. Kam bi pa priušli, da bi se vsak zdiral na nič krive varnostnike. No, ne vsak. Taki so zelo redki. Zato je prav, da se pokliče policijo in da je potem mir.

Ta teden se je v Koloseju en repenčil varnostniku, sem mu ravno hotela reči, da je zgrešil objekt, naj gre v parlament takole težit, a se je cela vrsta za nami zbunila, vsi so ga nadrli, kaj teži, se je samo poklapal, pokazal pct in šel naprej.

Še premalo se teži debilni čredi, ker brez debilne črede ne bi imeli fašizma. Zato ste debilna čreda kar sama kriva za izvajanje fašističnega nezakonitega PCT.

Tudi Hitler ni sam pobil 6 milijonov ljudi. Je kar debilna čreda to izvajala, kot zdaj debilna čreda izvajate in podpirate koronski genocid.

Seveda pa debilna čreda nočete nobene odgovornosti, zato se zgovarjate na jajota.

Potrebujete še kakšen dokaz, da so maske namenjene samo sužnjem?
Pozorno poglejte fotografijo.
Pa takšen smrtonosni virus, oni pa se družijo in zabavajo. Saj takšne zgodbe poznamo že od začetka tudi iz naših krajev. Janšistična golazen ima žurko brez nagobčnikov, otroci pa 6 se ur dušijo pod umazanimi plenicami.
Zato pravim, da ta fašistični režim zagovarjate samo totalni debili in sužnji.

Veliko narocamo na spletu. Ce je nujno kam it grem na uradni test.

Dej lepo te prosm no, kdo pa je JJ, kaj pa je on več vredn kot jst, razn tega da je on pač predsednik vlade? In zato bi se ga morala bat al kaj? Ja itak. Jst imam vsaj čisto vest, nič ne delam protiustavno oz protizakonito, kar zanj ne velja, in dokler je tko, se nimam koga bat, pa je to lahk kdorkol.
In kje sm napisala, da sm se na koga spravla? Še na nobenga, mu čist  mirno, čist lepo v easy povem kaj mu sledi, on men svoje, vso to “pričkanje” je do zdej še zmer potekal v čist mirnem tonu, brez kakršngakol dretja, zmerjanja, tud pohecat smo se znal….jap, je res da oni samo opravljajo svoje delo, ampak lej, to njihovo delo krši moje ustavne pravice.
Kdo so psihopati, se pa valjda tud ve, ane?

Ena južna neprijavljena, 27.11.2021 ob 17:25

Dej lepo te prosm no, kdo pa je JJ, kaj pa je on več vredn kot jst, razn tega da je on pač predsednik vlade? In zato bi se ga morala bat al kaj? Ja itak. Jst imam vsaj čisto vest, nič ne delam protiustavno oz protizakonito, kar zanj ne velja, in dokler je tko, se nimam koga bat, pa je to lahk kdorkol.
In kje sm napisala, da sm se na koga spravla? Še na nobenga, mu čist  mirno, čist lepo v easy povem kaj mu sledi, on men svoje, vso to “pričkanje” je do zdej še zmer potekal v čist mirnem tonu, brez kakršngakol dretja, zmerjanja, tud pohecat smo se znal….jap, je res da oni samo opravljajo svoje delo, ampak lej, to njihovo delo krši moje ustavne pravice.
Kdo so psihopati, se pa valjda tud ve, ane?

In ti s svojim tezenjem krsis njegovo pravico do mirnega dela, saj poznam take kot si ti, ki blablabla pred varkotom, pa daj, no, spusti me, pa sej ves, da ta oct ni orav, dej no, sam po eno stvar grem… ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Koliko si stara, 15?

In ne, Jansa ni vec vreden od tebe, ampak ti nimas tega poguma, da se s svojim molefovanjem, tezenjem in groznjami o ustavnih pravicah spravis direktno nanj, zato se pa spravljas na varkote in studente, za katere mislis, da so msnjvredni od tebe, ker opravljajo svohe delo po delodajalcevih navodilih, da bodo 10. dobili placo in si privoscili kruh!

Med tabo in uno kuro s Primorske, ki je buzerirala tistega ubogega studenta na pumpi, ni nobebe razlike, obe sta buliji!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close