Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako lahko modrivrag prejema invalidnino?

Kako lahko modrivrag prejema invalidnino?

Prosim, da se ne spravljate na Milana. Povsem nedopustno in zavržno je na tak pritlehen način napadati lik in delo fotografa, ribiča, strelca z zračno puško in strokovnjaka za kloriranje bazenske vode. Howgh!

… in navečjega slovenskega kupca pri šrot trgovini TEMU.

še moj komentar.., če se spomnite…

@modropolarno viharno drisko…, ta kup dreka, ko je pisal pod nikom

jaz vem☝ EN OD 1000 NEREGISTRIRANIH NIKOV V VSEH LETIH,( tam nekje od leta 2018, ko je stalno eno nedeljo nabijal z eno temo o skrbi za otroka), ko smo ga praktično vsi ignorirali, ga je oseba z ženskim nikom, ki smo jo vsi imeli nekako za pozitivno in zabavno potegnila iz greznice…, prav zanimivo, kako se je to zgodilo, kot naročeno za njega…, verjamem pa, da je bilo pač slučajno, se mu je pač vse poklopilo v pravem času, očitno ni poznala njegove zgodovine, al pa…, vseeno, po moje ji je pisal na zs, saj je stalno pisala kot registrirana ampak ok., njihova stvar…

pol se je pojavila pa še ena…., tudi zalo prijazna do njega, da bi katera ženska bila prijazna z njim, vsaka ga je v bistvu ignorirala, kko je zasmredel pod njenim komentarjem, tega nisem videl od takrat, ko sem ga prvič opazil 2018..  za to drugo prijazno se mi zdi kater nik je imela pred tem na starem forumu in se je KRELE spet začel šopirit, kot da je cel svet njegov…. totalno noro, jebi ga..

največja njegova fora pa je….

on citira komentar določene osebe, recimo moj…,  tam piše njegove blodnje v njegovi tintari o osebi/meni, ki/ko jo/me citira…., pol odgovoriš, ga pošlješ u pm, ON PA NAPIŠE, DA GA TA OSEBA, KI JO ON PRVI CITIRA——> ZASLEDUJE,  hehe, NOROOOO…

tip je nesrečen in čist zmešan, nekaj ga orng žge v njegovo tintaro ampak žal ne prežge…

vsekakor, upam, da ga bom srečal enkrat v živo, pa da vidim in slišim, ne samo berem to njegovo agresijo, ki jo kaže tukaj z napadanjem pod komentarji…

v glavnem, agresivno napada in se obnaša kot da je lastnik te scene…

Torej, invalid je po monovskem = mrtvec.

Ja popay misliš name, kr jasno povej, no js prej nism bla tu,ne vem kdo je mamba-kot mi kdaj pripisujete.

Tut ne sodelujem v vragovih provokacijah. Niti ni res kr pisarite, kaj men on obljubla in nvem kaj. Z mano se ok meni, za razliko mnogih, ki so me skurcali in napamet sodili. Kaj mi anonimno piše ne vem.., kar me je napizdil, ste pa vsaj kost dobili. Ni mi dajal prepovedi ne meni se npr. Z đulijem ali karkoli.. Drugače pa js ne živim za mon, zato se zame ne rabite bat. Ste pa eni v bistvu zrcalo tega kr sodite njemu, torej podtikate, manipulirate in tako. Darko ne , popaj pa vsekakor.  Da je darkotu pisaril vrag kot je, mi ni ok. Drugim ženskam kar je, mi ni ok. Da bom pa js zdaj dolžna bit vaš obliž za pretekle, men nepoznane fore, pa lol! Men ne teži na način kot pišete, da je privat drugim. najina vez je nastala predvsem zrt for frede? in tako se je vse začelo??

In velik je uradno priznanih invalidov, ki za preživetje in lastno radost, kljub vsemu švicajo več kot druge riti. Najdejo način, pot in se prilagodijo. Tem kapo dol. Ni vse enako. Treba je ločit, kok kdo dobi in kak izkorišča. Vrag prej sodi v kategorijo tistih, ki kljub vsemu dobijo minimum in še zmer delajo kaj, ker do to preprosto navajeni, torej ne v grupo izkoriščevalcev. Teh je pa na bolniški ogromno, žal.. pa tut ne vsi.

O, lej jo. Moja žvauca nazaj z dopusta.☝️

Nisem mel cajt brat, kaj pišejo moji oboževalci.? Sem komaj na kosilu. Pečenka, krompir, solata. Dober tek stari.☝️? Rabim konkretno hrano bom po šihtu doma žagal z motorko.

Sem mislil it ribe lovit, pa so se izlegli roji mušic. Povsod jih je polno v zraku, na miljone. To potem rine vate, ne moreš niti gledat. Ne maram imet pa tiste kape z mrežo ma glavi. Pa jutri, ne bom nič zamudil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close