Kako lahko modrivrag prejema invalidnino?
df, 30.08.2025 ob 16:52
takle, 30.08.2025 ob 16:49
O čem bluzite? Moj žlahtnik ima tudi nek odstotek invalidnine in prejema tisto nadomestilo, obenem pa dela 8ur.
Ljudje imajo razne službe tudi take kjer nekje le sediš in praktično ne delaš ampak le kaj nadzoruješ itd. Če so ljudje bolni zares ali zares invalidi, ki ne zmorejo je normalno da se jim pomaga. Toda daj bodi realen, če bi modrivrag invalidski komisiji in zdravnikom povedla to kar piše po forumu bahavo kaj on lahko in kaj vse počne mu ne bi priznali invaldinnine in nehajte se pretvarjati, da ste bolj neumni in nevedni kot pa ste zares.
Ne drži tvoje tumpo, veš? Dohtarji niso neumni in se zavarujejo. Imeli so vse napisano in povedal sem kaj vse delam od košnje doma po hribu, špricanja, dela z motorno žago. Imeli so izvid obremenilnega testiranja iz katerega je razvidno, da zmorem več kot primerljivo stara popolnoma zdrava crkujoče lena ameba v neki luknji.☝️? Oni upoštevajo to kar bi smel, da se zdravstveno stanje ne poslabša ali da bi bilo lahko v nekem trenutku celo usodno, ne tega kar sam kljub bolezni vzdržujem in krepim s fizično aktivnostjo in delom. Nekdo drug primerljivo star z enako stopnjo bolezni ne prehodi več kot 20 metrov. In razlika je v tem kaj jaz doma počnem, to je moja stvar, ne bodo pa podpisali, da smem imet obremenitve v službi. Bo šlo maloumno foušljivo bitje?…..kurac bo šlo, ce si počeno v prazno betico.☝️?
Stara forumašica (res ta prava), 30.08.2025 ob 18:15
Julij Cezar, 30.08.2025 ob 18:12
Stara forumašica (res ta prava), 30.08.2025 ob 18:04
Julij Cezar, 30.08.2025 ob 17:59
Stara forumašica (res ta prava), 30.08.2025 ob 17:47
za barco, 30.08.2025 ob 17:17
Stara forumašica (res ta prava), 30.08.2025 ob 17:12
In da se ne delajo print-screeni napisanega in delajo tabele z lastnostmi uporabnikov…
Tokrat Barca, ti dam prav.
A spet nekdo sanja, kdo sem??
Brca v meglo.
Je pa res, da sem tu še od časov, ko je bila tudi ona tu. In sem bila takrat tudi jaz registrirana.
in kak nik si imela registriran?
Mi na misel ne pride, da bi ga napisala!
Če bi želela, da vedo, kdo sem bila, bi uporabljala star vzdevek.
razumljivo, tud mene je vcasih kake zadeve sram hehe
Mene ni sram ničesar, kar sem kdaj rekla ali pa napisala.
Včasih celo naletim na kako res staro temo in tudi moj komentar, pa bi tudi zdaj napisala enako.
zakaj pa potem skrivas star vzdevek ko kaca noge?…a da bi isto napisala?kaj pa vem…clovek se spreminja z leti in tudi razmisljanja in pogledi….tako da s tem da si zacementirana in e oklepas starih navad ni glih zrelo
Julij Cezar, 30.08.2025 ob 18:29
zakaj pa potem skrivas star vzdevek ko kaca noge?…a da bi isto napisala?kaj pa vem…clovek se spreminja z leti in tudi razmisljanja in pogledi….tako da s tem da si zacementirana in e oklepas starih navad ni glih zrelo
Verjetnost zato, ker ni dolžna polagat nobenih računov gravža od lažnivega cesarjevega čureka.☝️
modrivrag, 30.08.2025 ob 18:40
Verjetnost zato, ker ni dolžna polagat nobenih računov gravža od lažnivega cesarjevega čureka.☝️
čunek od modrega debila, ps…saj ves kaj je čunek?hehe…a v sili muhe zres…se spajdasil bi se s hudicem zdaj ko so se te vsi odrekli….hehe…jebeni beli cigan
modrivrag, 30.08.2025 ob 18:28
Ne drži tvoje tumpo, veš? Dohtarji niso neumni in se zavarujejo. Imeli so vse napisano in povedal sem kaj vse delam od košnje doma po hribu, špricanja, dela z motorno žago. Imeli so izvid obremenilnega testiranja iz katerega je razvidno, da zmorem več kot primerljivo stara popolnoma zdrava crkujoče lena ameba v neki luknji.☝️? Oni upoštevajo to kar bi smel, da se zdravstveno stanje ne poslabša ali da bi bilo lahko v nekem trenutku celo usodno, ne tega kar sam kljub bolezni vzdržujem in krepim s fizično aktivnostjo in delom. Nekdo drug primerljivo star z enako stopnjo bolezni ne prehodi več kot 20 metrov. In razlika je v tem kaj jaz doma počnem, to je moja stvar, ne bodo pa podpisali, da smem imet obremenitve v službi. Bo šlo maloumno foušljivo bitje?…..kurac bo šlo, ce si počeno v prazno betico.☝️?
Seveda manipulator nori je po tvoje primerljivo to da imaš ti 15 let že neposlabšanje stanja in trdiš da si sposoben vse početi ter tako zlorabljaš dokumentacijo, stroko in zakone, da prejemaš nekaj kar bi pripadalo nekomu z zares slabim zdravjem ali telesnim stanjem, ki ni samo na papirju zaskrbljujoče ne pa tebi pokvarjeni hinavec.
Julij Cezar, 30.08.2025 ob 18:45
čunek od modrega debila, ps…saj ves kaj je čunek?hehe…a v sili muhe zres…se spajdasil bi se s hudicem zdaj ko so se te vsi odrekli….hehe…jebeni beli cigan
df, 30.08.2025 ob 18:48
Seveda manipulator nori je po tvoje primerljivo to da imaš ti 15 let že neposlabšanje stanja in trdiš da si sposoben vse početi ter tako zlorabljaš dokumentacijo, stroko in zakone, da prejemaš nekaj kar bi pripadalo nekomu z zares slabim zdravjem ali telesnim stanjem, ki ni samo na papirju zaskrbljujoče ne pa tebi pokvarjeni hinavec.
modrivrag, 30.08.2025 ob 18:49
Nisem ti jaz zdizasti čurek cesarjev, da bi komu v rit lezel. To ti počneš mali nagravžni in lažnivi peder pedofl.☝️ Jaz sem zvest sebi. Povem kot je. Kar tudi pomeni, da nekomu lahko prikimam, že naslednji post, ko napiše bedarijo, ga pošljem v 3pm.☝️?
a bejz no, a da tak si, kaj pa pol kurba usekana napadas druge pod anonimnimi niki ce pa ti vse tako poves jebeni debil pofukani?o ti kurba lazniva….se zabo si drkal pod vsemogocimi vzdevki….hehe…beli cigan….to te lepo opise…beli cigo hehe
modrivrag, 30.08.2025 ob 18:55
Bosonogi đarmun lenuh norec keš, boš le moralo začet pri sebi. ne pri meni.?? Ljopat v roke in marš delat smrduh leni. Ne pa gandžo in blodit, da si lebdeči mesija. Ljopat bi te vsaj na pol pozdravil bosonogi norec.☝️
Dokazuješ svojo ogabno ošabnost in pokvarjenost. Naj te ustrezne službe čimprej odkrijejo in ti porežejo tvoje namišljene peruti in tudi zahtevajo da plačaš za nazaj sredstva s katerimi si se neupravičeno okoristil in še vedno to počneš.
df, 30.08.2025 ob 18:58
Dokazuješ svojo ogabno ošabnost in pokvarjenost. Naj te ustrezne službe čimprej odkrijejo in ti porežejo tvoje namišljene peruti in tudi zahtevajo da plačaš za nazaj sredstva s katerimi si se neupravičeno okoristil in še vedno to počneš.
Imaš vso pravico noret do neke meje đarmun keš. Koristi ti pa ne. To bi že ugotovilo, če bi imelo toliko razvit možgan, pa ga nimaš.☝️?
Manipulator milan, hipohonder, izkorišča državno pomoč in davkoplačevalce, čeprav bi lahko delal, pa lenuh raje smrdi na forumu cele dneve in stresa sovraštvo do forumašev.
Na drugi strani pa resno bolan otrok, ki potrebuje pomoč, ne dobi pomoči.
Gnila država. Podpira le cigane.
jhDFHJ, 30.08.2025 ob 19:03
se pravi, ti si bolj sposoben kot en tvoj zdrav letnik po testih, hkrati pa vlečeš invalidnino in v službi pa ne smeš delati toliko kot en zdrav tvoj letnik? hehehe dobra ta. sicer pa poznam podobne primere, ki jim človek ne more drugega diagnosticirati kot alergijo na delo.
Čurek cesarjev. Moj delovnik je 8 ur. Kaj delam te pa en kurc briga.☝️?
Anonimno 251, 30.08.2025 ob 19:03
Manipulator milan, hipohonder, izkorišča državno pomoč in davkoplačevalce, čeprav bi lahko delal, pa lenuh raje smrdi na forumu cele dneve in stresa sovraštvo do forumašev.
Na drugi strani pa resno bolan otrok, ki potrebuje pomoč, ne dobi pomoči.
Gnila država. Podpira le cigane.
Pa saj, to, njemu modremuvragu je celo smešno to kar počne in se norčuje javno iz vseh ljudi v Sloveniji . Sploh tistih, ki trpijo ker nimajo dovolj pomoči ali pa sploh ne med tem ko se modrivrag hvali o tem kako prejema invalidnino pa sam zase v bistvu pove, da je neprimeren kandidat za tovrstno pomoč.
df, 30.08.2025 ob 19:09
Pa saj, to, njemu modremuvragu je celo smešno to kar počne in se norčuje javno iz vseh ljudi v Sloveniji . Sploh tistih, ki trpijo ker nimajo dovolj pomoči ali pa sploh ne med tem ko se modrivrag hvali o tem kako prejema invalidnino pa sam zase v bistvu pove, da je neprimeren kandidat za tovrstno pomoč.
Milan je sociopat. Trpečega bo še bolj pohodil. Zloba hudičeva.
Sin bi vedel marsikaj povedati, kakšen sociopat je milan.
Zdaj si pa predstavljajte koliko je še takih fakinov, kot je modrivrag ki zlorabljajo v bistvu dobroto ljudi , ta je pa celo tako ogabno ošaben da lahko celo javno razlaga o sistemski zlorabi pa se mu nič ne zgodi in je takorekoč konec meseca še plačan in se smeji celemu narodu. Narod ga preživlja on pa dan za dnem ta isti narod blati in napada s poniževanji in lažmi. Prov noro in vsekakor ogabno do daske vse skup.
Debil in gnusni strahopetec Milči modrivrag z veseljem uničuje ljudem življenje ter si dovoli več let brez posledic širiti javno laži o ljudeh, katere bi ustvarjale lažno mnenje o nekom in to seveda slabšalno. Budala gnusna bo denimo o meni pisal množične litanije o nekih socialnah , ki naj bi jih jaz dobival in da ne želim delat ter kako se ga zakajam s travico.
Nisem dobil ene socialne v svojem življenju niti ne kadim konoplje in tudi ko sem jo ali če bi jo je to moja stvar ne njegova. Kar se tiče dela imam vso pravico kot živo bitje da zavračam delo s katerim bi podpiral zločince , zločinske lažne oblasti. S svojimi rokami , če komu drugemu pomagam in sebi sam odločam komu bom in kako bom in ne da se bi vdajal suženjstvu in zlorabam zaradi gnusob človeških kot je ta omenjeni milan, ki bi z lažmi, javnimi pritiski in blatenji prisilil človeka v to, da se podreja zločincem in gnusobi.
Omenjeni je šel že zdavnaj čez vse meje primernega in še več laži natrosil o meni kot sem sploh omenil in to mnogokrat ter brez sramu in zadržka med tem ko glumi poštenjakarja. Vsak normalen če bi ga srečal bi ga v zasluženo početje najmanj po gobcu treščil. Seveda pa se tovrstno dogajanje ne ustavi saj celotna dežela kaže kakšen je v bistvu narod in kaj dopušča. Tako da jaz bom če bo mi dano in omogočeno še naprej pisal resnico in čimbolj brez dlake na jeziku kar se da in dokler bo to možno, da bi take kot je on in zločinska oblast ljudje še preden umrem in zapustim ta svet dejansko ustavili in jim onemogočili širjenje zla brez meja.
Forum je zaprt za komentiranje.