Kako jo dobiti nazaj?
Z ženo sva že pol leta nekje narazen, nisva še uradno ločena, ne živi pa več skupaj od poletja. V preteklosti sem bil večkrat nezvest z večimi ljubicami, nazadnje pa me je žena dobila pri varanju in seveda je bil cel halo. Ve zgolj za zadnjo ljubico, o prejšnjih se ji ne sanja, čeprav pomoje sumi, priznal sem pa samo za zadnjo, ker me je ravno dobila. Zakon je sicer štimal, imava enega otroka, starega 7 let. Kako jo pridobiti nazaj? Nočem uničiti zakona, ona pa pravi da mi ne more več zaupat, čeprav sem obljubil, da bom od sedaj naprej zvest? Probavam na različne načine, vendar ne uspe
Jaz recimo padem na lepe besede, opravičevanja, da poklekne predme in me prosi odpuščanja, na zlato zapestnico za najmanj 500 evrov in da je potem vse po moje.
[/quote]
…. Ja, recimo. Poleg tega pa še, da dobim bonus, da ga lahko tudi jaz prevaram s kakšno svojo bivšo, še ne čisto pozabljeno ljubeznijo, pa ne bo delal dram…
Če bo to požrla, ji razloži, da moški to počnete tudi za šport z manj globine.
Od zdaj naprej si po službi samo in zgolj doma, z družino in otroki. Pa vedno dosegljiv na mobi, ko si v službi, če ti delo to dopušča.
Vedno poročaš, kje se giblješ med službo, da te lahko kadarkoli nenapovedano skontrolira.
To ji predlagaj in se tega drži do konca življenja.
To je vredno, da ima tvoj otrok družino in očeta.
Na koncu boš tako bolj srečen.
Ljubi vsak centimeter njene kože, vsako njeno gubo, vsak njen odvečni kologram in nikoli več ne pomisli na drugo.
Uspelo ti bo. Srečno.
Jaz bi ti na njenem mestu odpustila samo, če bi ti lahko vrnila. Seveda, če bi si po tej svoji avanturo še sploh želela biti s tabo. Ponavadi ste namreč vi k.urbirji zlo slabi ljubimci (saj veš, kvantiteta namesto kvalitete) in če bi vaše žene malo čez planke pogledale, ne bi rabil daleč pogledat, da bi kaj boljšega našle.
Ja je dovolj pametna da mu jih noče orat, kuhat itd. Je ugotovil da življenje z ljubico ni tisto kar je imel z njo ko je bil še z ženo, saj ni bil z njo po cele dneve, ker človeka zares dobro spoznaš takrat ko si vsak dan z njim. Zdaj ko vidi da je ona nekaj drugega bi pa ženo rad nazaj, malo morgen avtor, te je karma udarla ane. Vse se vrne, še prehitr.
Ja je dovolj pametna da mu jih noče orat, kuhat itd. Je ugotovil da življenje z ljubico ni tisto kar je imel z njo ko je bil še z ženo, saj ni bil z njo po cele dneve, ker človeka zares dobro spoznaš takrat ko si vsak dan z njim. Zdaj ko vidi da je ona nekaj drugega bi pa ženo rad nazaj, malo morgen avtor, te je karma udarla ane. Vse se vrne, še prehitr.
[/quote]
*prat
Forum je zaprt za komentiranje.