Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako jo dobiti nazaj?

Kako jo dobiti nazaj?

Kje je čokolada, da jo zavijem?

Kje je čokolada, da jo zavijem?
[/quote]

Pod zemljo, pri svizcih.

Bogii ?? obljubil ji je, da ji bo zvest ???? ka bruhanje mi greš..

Daj ga pod ključ in ključ ženi. Nazaj pridi na kolenih. Dobiš na Alliju za par evrov.

In v tem času, kar več ne živita skupaj delaš kaj? Drkaš al kaj? Spet kakšna na vidiku? Prej ga kljub ženi nisi mogel držati v hlačah, dvomim, da ga zdaj ko sam živiš. Torej ne bluzi o zvestobi, ker se ti še sanja ne kaj je to.

Ne nista imela super zakon. TI si imel super “zakon”, ker si tako patetičen da nimaš pojma kaj zakon je. Zate je bilo poskrbljeno. Si lahko delal kar si hotel, dobil kar si hotel….dati itak razen tiste 10 centi nisi zmožen nič. Čustveno na stopnji mikroba. Kaj naj si človek s tabo pomaga. Si tam, ampak nisi tam. Samo fizično smetiš okolje.

Žena ti pomeni nekaj samo zato, ker ti kuha, pere in skrbi za tvojo rit. Upam, da je tako pametna, da ve, kako grejo te stvari pri takih moških kot si ti in gre iskat nekaj boljšega. Ti si boš že našel novo gospodinjo, saj je naivnih žensk polno povsod. Ne vem pa, zakaj ne bi šel k svoji mamici? Ona ti je prva kuhala in prala, zakaj hudiča pa rabiš ženo za te stvari? Za seks maš pa itak druge.

Odgovor na objavo uporabnika
Ljubeči mož, 07.12.2020 ob 10:05

Z ženo sva že pol leta nekje narazen, nisva še uradno ločena, ne živi pa več skupaj od poletja. V preteklosti sem bil večkrat nezvest z večimi ljubicami, nazadnje pa me je žena dobila pri varanju in seveda je bil cel halo. Ve zgolj za zadnjo ljubico, o prejšnjih se ji ne sanja, čeprav pomoje sumi, priznal sem pa samo za zadnjo, ker me je ravno dobila. Zakon je sicer štimal, imava enega otroka, starega 7 let. Kako jo pridobiti nazaj? Nočem uničiti zakona, ona pa pravi da mi ne more več zaupat, čeprav sem obljubil, da bom od sedaj naprej zvest? Probavam na različne načine, vendar ne uspe

Sem moški pa ti bom povedal le to.

Zamisli si da je to počela ona te varala ves ta čas in na koncu bi jo dobil v postelji z drugim.  Kaj bi narediv potem bi jo hotev nazaj bi ji zaupal še.

Tako pa one ne more tebi zaupati več. Pa še to ali misliš da nebo izvedela za ostale ljubice veš ko se začne odmotavati prevara vse pride na plano. Če je pametna ti nebo zaupala več nikoli in tudi zakon nebo kakor je biv morda se ti celo maščuje in dam ji prav.

Pozdravljeni,
težko bo.

Če je nimate radi, je pa sploh škoda vsake poteze.
Če ste jo tolikokrat ucvrli preko plota,
kaj vas bo v bodoče zadrževalo?
Vprašajte se, kaj je vaš cilj!?

Srečno!

Ljudje, ki varate, pozabljate na spoštovanje do svojega partnerja, ki vam stoji ob strani vsa ta leta, pa nimate kančka možganov, da bi ob takih trenutkih pomislili, kaj mu počnete. Ni samo to da ga varate, tudi spoštovanja mu ne privoščite. Jaz bi na njenem mestu nardila isto, šla daleč od tebe kar se le more. Zdaj moraš nositi posledice svojih dejanj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close