Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako dobiti punco pri skoraj 40h

Kako dobiti punco pri skoraj 40h

Dedce pri skor 40 bi že lahko pamet srečala. zakaj se še kr trduite okoli nikoli zadovoljnih žensk, če to ni za vas?

Pa še res je.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Hvala vsem za vaše odgovore.Sem pomislill, da mi morda ni usojeno dobit ženske in sem se že sprijaznil s tem. Proti usodi pa ne moremo nič.Če ostanem sam, pač že mora bit tako. Lp

To je beseda!

Pilates, smučanje, joga.

Torej. Če nisi grd, če nisi zapit, če nisi narkoman, če nisi brez zob in službe, in ne živiš
v sobi; kjer si odraščal,………ne išči več. Te bo že prava našla!
Če si pa nasprotje zgoraj omenjenega,….no, saj veš, da muha gre na vsak….
Samski boš, če si boš to želel.

Damjan37,

pri teh letih, če iščeš seveda žensko tam nekje okoli tvojih let, je težko dobiti, brez otrok..
a recimo ločena mamica pa zate ni opcija? just asking 🙂

Torej se očitno nekaj znuca, a ne?
Ja, potem me pa ne čudi, da ene ženske, ko se poročijo ne seksajo več, saj bi se vendar znucale. Saj se moški sami zgražate, da rabijo potem rezervne dele. Torej poročene žesnke – ne seksat, moški se bodi zgražali, da rabite rezervne dele, ker ste zgonjene. Dobiti tipa in nikoli več seksat.

Damjan, kar nekaj žensk poznam, ki se sprašujejo kje najti samskega moškega tvojih let.
Nisi pa nič omenil kaj počneš, kje iščeš. UPam, da ne le preko neta.

Saj mora biti samo pravi moški, pa ironije več ni. 🙂

Koliko in kakšni pogoji pa pogojujejo pravega moškega, pa je verjetno kar dolg spisek….:)[/quote]

Pravi moški je iluzija, pravljica, fama, sanje….[/quote]
tako je, zato pa prosperirajo poceni ponaredki narejeni v temi za mačjim sekretom…

Pravo vprašanje je ZAKAJ imeti punco…Tisti, ki mu je do svobode, se tako sprašuje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zato, da se lahko bahaš s tem po forumih ? lol

Ljudje imamo različne predstave za svobodo. Svobodne se počutimo, ko se lahko samo-realiziramo. In kdor si želi punco, tisti se bo počutil svobodnega, ko jo bo lahko imel in dobil.
Komur pa ženska predstavlja simbol trpljenja in žalosti, pa seveda ob njej ne bo svoboden. Svoboden bo, ko bo lahko pobegnil od nje. 🙂

To se lahko tudi brez nje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če svoj prosti čas prilagajaš njenemu, potem to zame ni nobeni svobodi podobno…

Usklajujeta urnike, da bosta lahko več časa preživela skupaj. Vmes se še kakšnemu hobiju odpoveš, prijatelje začneš zanemarjat, greš na nek žur z njo, pa ti sploh ni do tega, ker bi rad kaj drugega počel tisti čas, ampak se bojiš, da se ji ne boš preveč zameril, pa potem vseeno pristaneš na povabilo. Kar nekaj…

Copatarji ste, kar priznajte si 🙂

ti pa že spizdi že enkrat s temi copatarji…vsak naj živi kot mu odgovarja…kaj te briga življenje drugih, nimaš svojega življenja al kaj?

Ženske potrebujejo več pozornosti od nas, vse so take. Na koncu hočeš ali nočeš, se boš ti več prilagajal njej, kot ona tebi. Razen, če se gre za kako brezrbtenično bitje, revico, ki si ne upa izrazit svojega mišljenja in je potem cel čas samo tiho, ti prikimava, sama pa ne zna nič pametnega povedat. Ampak mene take itak ne privlačijo, tko da…

ti pa že spizdi že enkrat s temi copatarji…vsak naj živi kot mu odgovarja…kaj te briga življenje drugih, nimaš svojega življenja al kaj?[/quote]
Kaj ti je zmanjkalo antidepresivov ?

ti pa že spizdi že enkrat s temi copatarji…vsak naj živi kot mu odgovarja…kaj te briga življenje drugih, nimaš svojega življenja al kaj?[/quote]
Kaj ti je zmanjkalo antidepresivov ?[/quote]
je teb zmanjkalo idej?

Kaj bi ti rad od mene ? Tvoj problem, če si debel, nekarizmatičen papak, zaposlen kot viličar v skladišču Merkatorja.

sem ti že povedal…obrni se vase in svoje frustracije in samopodobo rešuj pri sebi…ne vlač idruge v svoje močivrje…

Tebi je pa res bilo težko. Še dobro, da je končala tvoje muke. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Malo sem ti popravil tekst, ker se čudno bere, če pišeš v neki tretji osebi in nihče ne ve, da gre v bistvu zate. :))

V petek zvečer tu visijo, kot da so samski, pol pa govorijo, kake hude veze majo. Jaz grem jutri zvečer žurat, pa v torek tudi na študentke, ti bodo pa tu pisali, kako uživajo v vezah s samimi sabo..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close