Kako dobiti punco pri skoraj 40h
Torej se očitno nekaj znuca, a ne?
Ja, potem me pa ne čudi, da ene ženske, ko se poročijo ne seksajo več, saj bi se vendar znucale. Saj se moški sami zgražate, da rabijo potem rezervne dele. Torej poročene žesnke – ne seksat, moški se bodi zgražali, da rabite rezervne dele, ker ste zgonjene. Dobiti tipa in nikoli več seksat.
Ljudje imamo različne predstave za svobodo. Svobodne se počutimo, ko se lahko samo-realiziramo. In kdor si želi punco, tisti se bo počutil svobodnega, ko jo bo lahko imel in dobil.
Komur pa ženska predstavlja simbol trpljenja in žalosti, pa seveda ob njej ne bo svoboden. Svoboden bo, ko bo lahko pobegnil od nje. 🙂
Usklajujeta urnike, da bosta lahko več časa preživela skupaj. Vmes se še kakšnemu hobiju odpoveš, prijatelje začneš zanemarjat, greš na nek žur z njo, pa ti sploh ni do tega, ker bi rad kaj drugega počel tisti čas, ampak se bojiš, da se ji ne boš preveč zameril, pa potem vseeno pristaneš na povabilo. Kar nekaj…
Copatarji ste, kar priznajte si 🙂
Ženske potrebujejo več pozornosti od nas, vse so take. Na koncu hočeš ali nočeš, se boš ti več prilagajal njej, kot ona tebi. Razen, če se gre za kako brezrbtenično bitje, revico, ki si ne upa izrazit svojega mišljenja in je potem cel čas samo tiho, ti prikimava, sama pa ne zna nič pametnega povedat. Ampak mene take itak ne privlačijo, tko da…
Malo sem ti popravil tekst, ker se čudno bere, če pišeš v neki tretji osebi in nihče ne ve, da gre v bistvu zate. :))
Forum je zaprt za komentiranje.