Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako dobiti punco pri skoraj 40h

Kako dobiti punco pri skoraj 40h

Eno ločenko si najdi, so bolj prilagodljive.

Revček bo nekdo drug, tisti, ki se ti bo dal “kastrirati” ! :))
To ni emancipiranost, to je izguba stika z notranjo žensko naravo in blokada lastne seksualnosti, če izhajaš iz neke ranjene in užaljene ženske, ki se obdaja z moškimi oklepi agresivnosti v želji po razvrednotenju in z maščevalnostjo s simbolno kastracijo nasprotneta spola. To je nagib k možatosti ali furiji, ki nezavedno sovraži moške in bo vedno nezadovoljna z moškimi. ;)[/quote]

Oh ja Matjazko…preberi si še enkrat PRVO vrstico mojega posta in potem razmisli, zakaj si se našel
med “nesposobnimi moškimi”?
Jaz namrečsposobne, prve moške zelo cenim….

Ti baba ne ceniš nikogar razen svojo rit. Tak da nehaj lagat vsaj nas, če že sebe lažeš…

Kako pa to v praksi zgleda, če ženska (ti) zelo ceni moškega ?

Kako pa to v praksi zgleda, če ženska (ti) zelo ceni moškega ?[/quote]

:-))

…berem mu želje iz oči
…kuham mu najljubše jedi
….ga pogosto občudujoče gledam
…..ga spoštljivo poslušam, ko govori
….se posebej zanj urejam in oblačim….

…. in tako naprej….saj to poznaš iz tvojega razmerja, kajne?

…berem mu želje iz oči
…kuham mu najljubše jedi

…. in tako naprej….saj to poznaš iz tvojega razmerja, kajne?[/quote]
Ne, ne poznam.
Očitno nisem s pravo žensko, ki bi me resnično cenila. 🙂
In se hkrati sprašujem, če takšna sploh obstaja. 🙂

…berem mu želje iz oči
…kuham mu najljubše jedi

Oh, kako najstniško-romantično, čisto zasanjano in v celotnem razkoraku s kruto realnost, še posebej, če gre za žensko zrelih let. 😉 Če EMŠO ne štima, nič ne koristiš “pravemu” moškemu, ki gleda za “nepravimi” mladimi ženskami. :)))

Kaj je “pravi” moški, ima vsaka svojo definicijo, ker imamo različne prioritete in vrednote.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No, take pa pišejo babnice, ki pogrešajo moške objeme že najmanj desetletje …

…berem mu želje iz oči
…kuham mu najljubše jedi

Oh, kako najstniško-romantično, čisto zasanjano in v celotnem razkoraku s kruto realnost, še posebej, če gre za žensko zrelih let. 😉 Če EMŠO ne štima, nič ne koristiš “pravemu” moškemu, ki gleda za “nepravimi” mladimi ženskami. :)))

Kaj je “pravi” moški, ima vsaka svojo definicijo, ker imamo različne prioritete in vrednote.[/quote]

No in seveda SPET ne štekaš osnov….jasno da govorim o pravem moškem ZAME..za koga pa?

Jst požvižgam, pa jh pet skoči….pa ti?

Kaj je “pravi” moški, ima vsaka svojo definicijo, ker imamo različne prioritete in vrednote.[/quote]

No in seveda SPET ne štekaš osnov….jasno da govorim o pravem moškem ZAME..za koga pa?[/quote]

Skela, preveč si razdražena in našpičena do moških, da nisi kaj v sorodu z Vesno Godino? 🙂
Če se boš malo popravila in omehčala, te pa morda kak monovec prijetno preseneti in vzame kam s sabo na morje za sprostitev…. 😉

Jst požvižgam, pa jh pet skoči….pa ti?[/quote]

K nogi? Zdresiraš kot treba, da so poslušni in pokorno poslušajo gospodarico, da daje ukaze, čigar razpoloženje je malce nepredvidljivo. 🙂

K nogi? Zdresiraš kot treba, da so poslušni in pokorno poslušajo gospodarico, da daje ukaze, čigar razpoloženje je malce nepredvidljivo. :)[/quote]

nak Jest imam.moje moške rada samozavestne in malo nagajive….

a ne išče v tej temi bejba bejbo???

spet se uasglajzal

…berem mu želje iz oči
…kuham mu najljubše jedi

Takšne ironije pa še ne 🙂

K nogi? Zdresiraš kot treba, da so poslušni in pokorno poslušajo gospodarico, da daje ukaze, čigar razpoloženje je malce nepredvidljivo. :)[/quote]

nak Jest imam.moje moške rada samozavestne in malo nagajive….[/quote]

Ne morejo biti takšni, če pa jih zatreš. 🙂

Da kao srečno vezani moški sprašujejo forumašice, kako zgleda, če ženska ceni moškega, je pa že preveč.

pretiravaš … to še začetek dna ni ☺ nekje v spodnjih vicah pade po najbolj strogih kriterijih ocenjevanja nebuloz na MON_u

Saj mora biti samo pravi moški, pa ironije več ni. 🙂

Koliko in kakšni pogoji pa pogojujejo pravega moškega, pa je verjetno kar dolg spisek….:)

V domišljiji ti jih mora nastopati sedem, ko se zamišljaš Sneguljčico.

Saj mora biti samo pravi moški, pa ironije več ni. 🙂

Koliko in kakšni pogoji pa pogojujejo pravega moškega, pa je verjetno kar dolg spisek….:)[/quote]

Pravi moški je iluzija, pravljica, fama, sanje….

pri 40_tih ni nobena več punca
ali rabiš zanjo fabriko od WD40, da jo oživiš ali pa je zgonjena, da rabi rezervne dele od dvoh 20_letnic

…berem mu želje iz oči
…kuham mu najljubše jedi

Ne, ne poznam.
Očitno nisem s pravo žensko, ki bi me resnično cenila. 🙂
In se hkrati sprašujem, če takšna sploh obstaja. :)[/quote] :)))….če je moški pravi potem ženska počne vse našteto, drugače pa…he,he,he…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ja z takim odnosom ne boš nobene dubu. ene so premlade, druge prestare, prepad med generacijami,itd…..če že v štartu vse daš na manj kot 1% možnosti za uspeh.
aja pa dobr je it kdaj ven iz stanovanja.

Avtor, najprej preberi to za domačo nalogo:
https://www.smashwords.com/extreader/read/166234/2/models-attract-women-through-honesty

Ko boš obvladal temo bo prišel čas še za to:
http://bonus-tgbb.s3.amazonaws.com/sgm.pdf

Pa ne pozabi – Scientia est potentia.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [i]"It is by caffeine alone I set my mind in motion. It is by the beans of Java that thoughts acquire speed, the hands acquire shakes, the shakes become a warning. It is by caffeine alone I set my mind in motion."[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close