Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako dobiti punco pri skoraj 40h

Kako dobiti punco pri skoraj 40h

Eni sovraštvo, drugi pa ljubezen. 🙂 Kaj pa je nasprotje od sovraštva ali pa vsaj odsotnost sovraštva?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Razvidno je samo tebi, butara. Jaz imam vedno kaksno zensko na dosegu roke. Tebi ocitno dostibolj trda prede, lol. Pa ne, da si si prisla fanta na mon iskat?[/quote]

Ti si tako as(s).[/quote]
Tako je. Jaz sem as ti pa ass, lol.

Konec tedna v petek 10.10.in 11.10.2014 SPA WELLNESS OAZA
STELLA-MOČILNIK VABI NA SAVNA SVINGER PARTY S PENINO
vstopnina za pare samo 120€ ( v ceno je vključen steklenica penine)
posamezniki ona 60€ on 80€
V ceno je vključen- neomejen hladno topli bife, vsa brezalkoholna pijača,
turška in finska savna, sobe za počitek in ob dobrodošlici 1 pivo gratis

Veliko mojih nekdanjh sošolcev in vrstnikov je še vedno samskih. Potemtakem je z vsemi nekaj narobe ali kako? Prosim, če mi lahko odgovoriš na to. Sploh pa je danes veliko moških mojih let samskih. Je tudi z vsemi temi kaj narobe?

A je kaj ceneje, če malico prineseš s seboj:-)?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jaz ne opazim nobenega teženja.
Teženje opazijo tisti, ki sami niso odločeni in ne vedo kaj bi sploh radi.[/quote]

Jaz ne opazim nobenega žaljenja tukaj gor, žaljenje opazij osamo tisti ki se najdejo v napisanem in se počutijo zato slabo, ker uvidijo da so res tako slabi kot je napisano.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz ne opazim nobenega teženja.
Teženje opazijo tisti, ki sami niso odločeni in ne vedo kaj bi sploh radi.[/quote]

Jaz ne opazim nobenega žaljenja tukaj gor, žaljenje opazij osamo tisti ki se najdejo v napisanem in se počutijo zato slabo, ker uvidijo da so res tako slabi kot je napisano.[/quote]
Mene žaljenje tudi ne moti. A vseeno je dobro, če se vzdržuje nek nivo, ker je kar nekaj takšnih pacientov, ki so na ravni nezrelega otroka. Kaj šele odraslega. 🙂

Inteligenten in odgovoren narod, niti ne rabi represije.

Raje celo življenje nezrel, kot pa podoben tebi.

Kot, da sploh imaš kakšno izbiro. 🙂

Pogumen na internetu, v reali bi se pa kolena tresla. Sem že naletel na ene par takih starčkov. Mau grdo bi te pogledu, pa bi že cvikat začel 🙂

Jaz ne opazim nobenega žaljenja tukaj gor, žaljenje opazij osamo tisti ki se najdejo v napisanem in se počutijo zato slabo, ker uvidijo da so res tako slabi kot je napisano.[/quote]
Mene žaljenje tudi ne moti. A vseeno je dobro, če se vzdržuje nek nivo, ker je kar nekaj takšnih pacientov, ki so na ravni nezrelega otroka. Kaj šele odraslega. 🙂

Inteligenten in odgovoren narod, niti ne rabi represije.[/quote]

Dajmo pol še vzdrževat nivo pri teženju ker eni so taki copatarji tu gor, na nivoju smrdljive copate, kje še je pol navadn copatar……

😛 😛 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Papučarji lol

Vendar če gledaš dekleta kako so lustne si potem eno od njih izberi ter jo vprašaj za prvi ples steboj .
Mogoče nisi napečen za punce .
Vendar če bo punca takoj zato da bi sla steboj na prvi ples se nekaj casa pogovarjajta v lepih stvareh potem se probaj preblizati z rokami tako da jo bi stisniv v objem ljubezni ali jo vprašaj za prvi dotik z usnicami ljubezni .

Jože, ti si pa rahlo pozen z nasvetom avtorju. Mislim da avtorja res ni več med nami.

Lahko greš na zabavo tam je veliko deklet ter se izberi kakšno dekle za ples .
Če bo dekle vesela se ni treba bati saj bo lustna in poštena do tebe samo zaupati ji moraš .
Mogoče te bo že prvo noč poljubila ter postala bosta prilepi par ljubezni .

Sedeš na avijon in odletiš na vshod, filipini,in države tam dol, kupiš babnico in jo pripelješ gor, sčasoma se te bo navadila , ti nje pa bo..

Star sem 33 let in samski. Dosedaj sem imel 4 dekleta, vsa sem spoznal preko interneta; pri prvi in četrti me je pritegnilo njuno pisanje, poslal sem jima zs, beseda je dala besedo in pristali smo skupaj, pri drugi in tretji sem se odzval na njun oglas, da iščeta partnerja. V vsakdanjem življenju z ženskami nimam stikov, kadar grem s prijateljema ven, nam ne uspe se nobeni približati. Kje torej iskati? Oktobra 2014 sem poskusil preko oglasa v časopisu, pa je bila polomija na celi črti. Ženske, ki se odzovejo imajo žal hude probleme.
Bojim se da je v GF-jinih besedah zapisana resnica:

Opažam da komur ni pri dekletih šlo že v srednješolskih letih, mu tudi kasneje ni.

Izberi si hobije in tam spoznavaj ljudi morebiti spoznaš partnerko.

To že vem. Hobiji ki me zanimajo, so izrazito individualni. V svojem kraju in bližnji okolici vem le za dve osebi, ki se s tem ukvarjata, pa še ta sta v jeseni življenja. Z drugim hobijem se v vsej državi po moji oceni ukvarja največ 200 ljudi, pa še to gre za moški hobi.
Kakšen hobi naj še poskusim?

Ti hobiji so po mojem mnenju tudi malo precenjeni… Zagotovo se marsikateri par spozna prav preko njih, ampak to so srečna naključja z obilico nje. Človek se mora s hobiji ukvarjati zaradi njih samih, ker ga to veseli, ne pa si jih “na silo” izbrati – v tem primeru kot alternativo za iskanje partnerja. Kot s(m)o že premnogi ugotovili je težava rutinski vsakdan posameznika, ki se konstantno giblje v istem krogu ljudi. Mogoče pri nas res ni, ali pa je premalo resnih agencij, ki bi posameznikom pomagale najti potencialnega življenjskega sopotnika…

Pri 40 let stari ženaki govort o punci…

Adio pamet.

Mi tud rečemo punca, fant tud, če je 55 🙂
Ti pa rečeš moja stara? 🙂

Mi tud rečemo punca, fant tud, če je 55 🙂
Ti pa rečeš moja stara? 🙂
[/quote]

Ko je bratranc dopolnil 30 sm mu segel v roko, pa mu reku; “Ka bo dobrga stari ?”

Ko je bratranc dopolnil 30 sm mu segel v roko, pa mu reku; “Ka bo dobrga stari ?”
[/quote]

:)))

[/quote]

:))) torej stari, stara 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close