Kako delite stroške – svež par – razlike v plači
tukaj je kavelj … ker bi moral pametno razmišljati po tvoje!! .. tebi pa ni treba razumeti / doumeti … zakaj on tako “razmišlja” po svoje (kaj pa, če je ves bull_shitt že dal “skozi” in pač ve, kaj mu ne paše??)
sine — res si zaman umrl na križu … kakšna zagovedena egoističnost je ostala v ljudeh kljub tvoji žrtvi
tukaj je kavelj … ker bi moral pametno razmišljati po tvoje!! .. tebi pa ni treba razumeti / doumeti … zakaj on tako “razmišlja” po svoje (kaj pa, če je ves bull_shitt že dal “skozi” in pač ve, kaj mu ne paše??)
sine — res si zaman umrl na križu … kakšna zagovedena egoističnost je ostala v ljudeh kljub tvoji žrtvi[/quote]
Saj ni rečeno, da ne bi razumela. Samo pač nisva na isti valovni višini. Razumi ali pač ne.. Jaz s takim ne bi vztrajala z vezo. Pa ne razumi napak, imam enga zelo dobrega kolega, ki ima pod palcem precej. SE super razumeva kot kolega. Njegov stil življenja pa se od mojega precej razlikuje.
Napačno sem se izrazla – “pametno” v smislu na isti valovni kot jaz. Če človek vidi, da nekdo pač ne more iti z dohodki z njim v korak, ga pač ne sili. Sploh če vidi, da ga s ponujanjem plačila spravlja v zadrego. Če to razume potem za moje pojme razmišlja “pametno” in se ta razlika v denarju ne bi tako videla.
pa smo prišli do točke, kako mali ego ne razume velikega, kako zavrti v razmišljanju in samoomejevanju ne vidijo več … do bejb, ki so “kešpičke” in do “žigolov”.
Kaj pa iskanje “tistega” pri drugi osebi — kot “ČLOVEKU” ???
Melanija je bila zelo zadržana punca. Poročila se je pa zato z njim, ker se je dala dolgo nagovarjati in je bila ravno zaradi tega tako zanimiva. Ko se je je kao odpovedal zaradi kandidature, ni cepetala in prosila.
Melanija je bila zelo zadržana punca. Poročila se je pa zato z njim, ker se je dala dolgo nagovarjati in je bila ravno zaradi tega tako zanimiva. Ko se je je kao odpovedal zaradi kandidature, ni cepetala in prosila.[/quote]
Se mi je zdelo, da je bila tu močna in strastna ljubezen… :)[/quote]
Je kdo govoril o ljubezni? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.