Kako bodo kaznovali tiste,ki se ne bomo cepili?!
Eto. V razmislek o naši stoki, za tiste, ki ste sposobni razmišljanja.
Još jedno u nizu istraživanja objavljeno u @TheLancet koje pokazuje funkcionalno oštećenje mozga nakon COVID-19. Molim vas čitajte pažljivo sljedeći niz, ovo nisu mala kognitivna oštećenja ??? 1/4 pic.twitter.com/FLKt2mXblf
— Almir Aljović (@AlmirAljovic) December 29, 2021
Sicer pa… to kar se dogaja v nizu nekih oddaljenih drzav se Slovenije tako ne tice. Tako kot je nerelevantna statistika 90%+ precepljenih drzav, zero covid politika drugih drzav, zaprte meje in masa ljudi po svetu, ki so zaradi necepljenja ze ob sluzbe, studenti izpisani iz univerz, kot necepljen pa ne mores niti na mestni avtobus kaj sele na letalo.
Zbudite se! Jebanje jeza se sele zacenja.
pomlad 2022, 29.12.2021 ob 17:31
OK – plačam sedaj tudi 3x za zdravstvena zavarovanja, naj nabijejo za necepljene – se strinjam.
in v primeru, da mi do pomladi 2022 nič ni, tako kot mi sedaj dve leti nič ni bilo, stožim nazaj ne samo večkrat ta določeni vplačani del, ampak še kaj več.
Kaj bodo naredili z vsemi “preživelimi” po tej korona vojni – ki bodo ostali neokuženi, nehospitalizirani, nepocepljeni in prebolevniki ? Pred zid pa potamanili in v jamo? Ker bodo živi dokaz naravne selkcije? Rdečo preprogo , pa zlato jabolko navdiha si bodo taki zmagovalci te vojne zaslužili.
Tole sem Citirala.
Nočem dajati idej, ampak na neskončno načinov te lahko prisilijo v osamitev od družbe, npr. ko še v trgovino ali gostilno ne smeš iti, četudi si popolnoma zdrav. Pa služba, šola, zdravstvo, pri vseh teh imajo necepljeni že zdaj večje omejitve, kuhali vas bodo počasi kot žabe, malo korenčka malo palice, pa malo omejitve gibanja z statusom anticepilca. Težko je za posameznika, da je svoboden v tem sistemu v katerega si vpet iz vseh strani. Slej kot prej bojo nekje našli in pritisnili, vse v imenu zdravja. Izjema so bogati, ti se lahko odkupijo od odmerka, ali pa če si en velik srečko, da te nekje v tem sistemu spregledajo.
Misel na obvezno cepljenje mi je grozljiva, zagovarjam, da je vsak sam gospodar svojega telesa, ker če bo šlo kaj narobe, boš moral ti z njim živeti, ne zdravniki, vlada in “dobronamerni” dajalci nasvetov o cepljenju, takšni bi ob morebitnih posledicah prvi poniknili, ker je njihov cilj dosežen ter od tam naprej si pa samo del statistike. Cepljenje mora obvezno ostati prostovoljno.
Necepilka, 29.12.2021 ob 15:22
Jaz se nikakor ne bom cepila,sem tudi prebolela covid pred enim letom in ne vidim smisla,da bi se cepila.
Kako nas mislijo kaznovati? Denarno? izguba službe? Prepoved obiska zdravnika ginekologa,zobozdravnika….?! Prepoved vstopa v trgovine,lekarne??!!!
No povejte kako?!!!
Mene Lahko tudi zaprejo, če hočejo. Jaz svojega življenja ne bom dala. Lahko mi zaračunajo, če bi rabila covid oddelek. Zaradi mene lahko. Denarja nimam, ker sem kupila stanovanje. Tako da me bodo moral kar zapreti.
Zdaj vidite, da sem pripravljena za preživetje narediti karkoli.
Nisem pripravljena umreti za domovino.
Priznam.
Tisti, ki ste pripravljeni umreti za domovino, se pa izvolite cepiti.
Da ne bo pomote. Vedno sem bila dober državljan. Zavedna in spoštljiva do drugih ljudi in dobrodelna. No potem pa je prišlo cepljenje. Tu se pa moja dobrodelnost konča. Žal. Lahko mi zagrozite samo s smrtjo, da se grem cepit. Vse ostale kazni sprejmem.
Sem sicer prebolevnik. Brez hospitalizacije.
Para Bellum, 30.12.2021 ob 06:36
Na CNN so danes zjutraj povedali, da (ameriške) letalske družbe razmišljajo o tem, da necepljeni sploh ne bi smeli več na letalo.
O tem bodo gotovo začeli razmišljati tudi evropaki letalski prevozniki.
Aja, testiranja CEPLJENIH naj bi bila pa pred vsakim vkrcanjem na letalo.
No comment…???
Ni treba hoditi do Amerike. V Italiji so včeraj sprejeli odlok, da lahko javna prevozna sredstva uporabljajo samo cepljeni. Predsednik vlade je jasno povedal, da necepljeni niso več del družbe. Hitler se najbrž obrača v grobu od jeze, da se ni sam tega domislil.
Polj, 30.12.2021 ob 07:34
Mene Lahko tudi zaprejo, če hočejo. Jaz svojega življenja ne bom dala. Lahko mi zaračunajo, če bi rabila covid oddelek. Zaradi mene lahko. Denarja nimam, ker sem kupila stanovanje. Tako da me bodo moral kar zapreti.
Zdaj vidite, da sem pripravljena za preživetje narediti karkoli.
Nisem pripravljena umreti za domovino.
Priznam.
Tisti, ki ste pripravljeni umreti za domovino, se pa izvolite cepiti.
Da ne bo pomote. Vedno sem bila dober državljan. Zavedna in spoštljiva do drugih ljudi in dobrodelna. No potem pa je prišlo cepljenje. Tu se pa moja dobrodelnost konča. Žal. Lahko mi zagrozite samo s smrtjo, da se grem cepit. Vse ostale kazni sprejmem.
Sem sicer prebolevnik. Brez hospitalizacije.
Bravo, enaku tudi jaz. In taki, kot je nekdo tukaj že napisal – sem bolj lene sorte in se mi za brezveze ne da hoditi na proteste. Ampak v primeru obveznega cepljenja se pa odpovem celoletnemu dopustu in protestiram en mesec skupaj, če bo treba!
Enako, 30.12.2021 ob 07:47
Bravo, enaku tudi jaz. In taki, kot je nekdo tukaj že napisal – sem bolj lene sorte in se mi za brezveze ne da hoditi na proteste. Ampak v primeru obveznega cepljenja se pa odpovem celoletnemu dopustu in protestiram en mesec skupaj, če bo treba!
Zato pa komaj čakam, da bo prisilno cepljenje. Mogoče boste potem dali dol te preklete nagobčnike in se nehali poniževati ter začeli boriti zase in svobodo.
Ne obremenjujte se s tem kako vas bo nekdo kaznoval ker se nocete cepit.
Vceraj zvecer sem prebrala novico o smrti dj-a.
Na.FB ju je vneto zagovarjal svoje stalisce proti cepljenju in se zvesto norceval iz virusa….
Ne privoscim nikomur, in mi je zal za vsako izgubljeno zibljenje. Upam pa ,da vseeno kdo od anticepilcev spregleda in se zamisli
zadeva ni tako nedolzna.
R.I.P Dj Pero
A vam se ni jasno, da se gre v smeri popolne kontrole populacije? Nepripravljenost cepiti se s temi zadnjimi “cepivi” je predvsem pokazatelj clovekove nepokorscine v smislu, da ni pripravljen brezpogojno slediti navodilom. In taksne je treba vsestransko izolirati, onemogociti in ZATRETI.
In to bodo tudi dosegli. Malo po malo. Ko bo vasa lena in do sedaj “neutralna” rit na vrsti, ne pricakovat, da vas bo obdajal milijon podobnih riti, ki bodo v istem trenutku kot vi dojele, da sedaj pa gre zares. Ker te druge riti bodo na vrsti, ko bo cas za njih. Ko boste vi mirno smali prepricani, da se vas vse skupaj ne bo dotaknilo.
Pa ne bit tako prepricani, da vi junaki lahko lepo zivite brez sluzb, brez dostopa do uradov, zdravnikov, frizerjev, restavracij, trgovin, … brez svobode gibanja, druzenja, izobceni in vsestransko napadani od opranoglave druzbe. Imate bancni racun, stanovanje, avto, … ne boste placevali kazni za necepljenost? Pocasi se bo nabralo, kazen na kazen na kazen, obresti, kazen na ignoranco kazni, … In ze bo caz za rubez. Skidali vas bodo iz stanovanja, slednje na aukcijo, pa se boste lahko jebali. Pred tem pa vam bodo se zamrznili, ce ne zaplenili, vsak bankcni racun. Kam potem? Kdo pravi, da boste imeli moznost izbire? V taborisce? Hahaha…
Vem, samozaverovanim v svojo utopicno predstavo o svetu v katerem zivite, tako dalec vam enostavno ne nese. Nepredstavljivo. Pa saj vas menda scitijo neki zakoni, pa policija se upira, pa… lol. Dream on, dream on… Vodstvo policije se da zamenjati, zakone spremeniti ali drugece “interpretirati”, vse je to mala malce. Mater ste eni naivni.
Ce pravocasno ne spizdite v vukojebine tretjega sveta, kjer skorumpirana drzava nima ne denarja ne infrastrukture, da vas do te mere jebe v glavo, boste lahko v praksi dokazali kaksni junaki ste. Do takrat pa boste ljudi, ki vam to ze lep cas govorimo, imeli za podobne bedake kot tiste, ki bodo aktivno naredili vse, da vas opisan scenarij doleti. Pa s tem nocem reci, da se bo lahko kjerkoli na tem svetu naslednjih 10 let normalno zivelo. Razlika je bolj v tem kako dolgo se bo kje dalo vedriti.
DrY, 30.12.2021 ob 14:30
A vam se ni jasno, da se gre v smeri popolne kontrole populacije? Nepripravljenost cepiti se s temi zadnjimi “cepivi” je predvsem pokazatelj clovekove nepokorscine v smislu, da ni pripravljen brezpogojno slediti navodilom. In taksne je treba vsestransko izolirati, onemogociti in ZATRETI.
In to bodo tudi dosegli. Malo po malo. Ko bo vasa lena in do sedaj “neutralna” rit na vrsti, ne pricakovat, da vas bo obdajal milijon podobnih riti, ki bodo v istem trenutku kot vi dojele, da sedaj pa gre zares. Ker te druge riti bodo na vrsti, ko bo cas za njih. Ko boste vi mirno smali prepricani, da se vas vse skupaj ne bo dotaknilo.
Pa ne bit tako prepricani, da vi junaki lahko lepo zivite brez sluzb, brez dostopa do uradov, zdravnikov, frizerjev, restavracij, trgovin, … brez svobode gibanja, druzenja, izobceni in vsestransko napadani od opranoglave druzbe. Imate bancni racun, stanovanje, avto, … ne boste placevali kazni za necepljenost? Pocasi se bo nabralo, kazen na kazen na kazen, obresti, kazen na ignoranco kazni, … In ze bo caz za rubez. Skidali vas bodo iz stanovanja, slednje na aukcijo, pa se boste lahko jebali. Pred tem pa vam bodo se zamrznili, ce ne zaplenili, vsak bankcni racun. Kam potem? Kdo pravi, da boste imeli moznost izbire? V taborisce? Hahaha…
Vem, samozaverovanim v svojo utopicno predstavo o svetu v katerem zivite, tako dalec vam enostavno ne nese. Nepredstavljivo. Pa saj vas menda scitijo neki zakoni, pa policija se upira, pa… lol. Dream on, dream on… Vodstvo policije se da zamenjati, zakone spremeniti ali drugece “interpretirati”, vse je to mala malce. Mater ste eni naivni.
Ce pravocasno ne spizdite v vukojebine tretjega sveta, kjer skorumpirana drzava nima ne denarja ne infrastrukture, da vas do te mere jebe v glavo, boste lahko v praksi dokazali kaksni junaki ste. Do takrat pa boste ljudi, ki vam to ze lep cas govorimo, imeli za podobne bedake kot tiste, ki bodo aktivno naredili vse, da vas opisan scenarij doleti. Pa s tem nocem reci, da se bo lahko kjerkoli na tem svetu naslednjih 10 let normalno zivelo. Razlika je bolj v tem kako dolgo se bo kje dalo vedriti.
Dej povej bistvo kaj želiš povedat.
Sestrična je zdaj po 3. dozi za skoraj 14 dni z vročino in zelo bolečo roko obležala v postelji. Vsaka doza jo bolj zdela.
Necepljen bratranec je staknil korono in sploh vedel ni. Če se ne bi slučajno testiral ter bil pozitiven, sploh ne bi vedel, da ima korono, saj ni imel popolnoma nobenega simptoma.
Obvezno cepljenje? Zakaj že? Da bomo po vsaki dozi slabši, dokler ne crknemo, al kaj? Samo, da si bodo eni lahko napolnili žepe. Tukaj je v ozadju samo biznis in popolnoma nič drugega. Za naše zdravje jih boli k…c. Ampak enim to ni jasno.
Dokazali ste, da debata z vami debili nima smisla. Za vse najdete nekakšne izgovore in laži, greste tako daleč, da zanikate celo znanost samo. Medtem pa na respiratorjih umirajo tudi MLADI ljudje, ki so vam verjeli, da gre za navaden prehlad in nekakšno čiščenje organizma. Ovce vam umirajo, bedaki, kmalu vas bo zmanjkalo.
Obvezno cepljenje je rešitev, ker debilu ne moreš razložiti drugače, kot da ga ali prisiliš v ukrepe ali pa ga osamiš. Druge ni.
MORILCI BOSTE NEKOČ ODGOVARJALI ZA SMRTI LJUDI, KI UMIRAJO ZARADI VAŠIH LAŽI IN HUJSKANJA.
Forum je zaprt za komentiranje.