Kako bodo kaznovali tiste,ki se ne bomo cepili?!
???cepi se, 30.12.2021 ob 22:22
https://ourworldindata.org/grapher/current-covid-patients-icu?time=2020-04-02..latest&country=DNK~SVN
https://ourworldindata.org/grapher/current-covid-patients-icu?time=2025-08-02&country=DNK~SVN
Danes sta dohtarci govorili samo o številu okuženih. Češ, da bomo zasuti s smetmi, ker bodo vsi komunalci v karanteni. Ne o tem, da bodo smetarji v bolnici (ker vesta, da z omikronom ne bodo po bolnicah), ampak, da bo infrastruktura kolabirala. In kolabira v bolj precepljenih državah. Kaj zdaj, odločte se-enkrat se obešate na bolnice, drugič smrtnost, zdaj na okužene v karantenah. Vsak dan drugače in z drugimi podatki argumentirate, ni čudn, da noben ne verjame!
https://principia-scientific.com/columbia-study-true-u-s-covid-vaxx-death-count-around-400000/
Verniki v uradno propagando se obnasajo kot, da je edina pomembna stvar koliko je okuzenih, hospitaliziranih ali mrtvih po uradnih (manipulirano napihnjenih!) podatkih. Pa se te se sirsi populaciji servira na krozniku le takrat kadar ustrezajo agendi. Tako je bila Svedska na medijski tapeti le kadar so podatki od tam ustrezali manipulaciji vasega uma. Vse vam je to medijski spin za potrebe agende.
Hkrati pa se vam 24/7 prodaja neosnovano propagando o varnosti cepiv. Varna?? Are you f..ing kidding me?? Morda dovolj varna, da je debelemu zanemarjenemu fosilu cepljenje smiselno tvegati, ker bi ga znal covid dejansko pokositi in mu cepivo MORDA pomaga, da prezivi. Da pa bom tvegal jaz, ki sem covid prebolel lazje kot najbolj blagi prehlad tudi zato, ker za svoje zdravje ze celo zivljenje vec kot skrbim?? Da vas propagandna masinerija prodaja hujskasko propagando kako sem problem jaz?? Folk, ce ste tako naivni, in vem, da vecina vernikov to res misli, ej, ko vas je.be.
Ljubljancan912, 30.12.2021 ob 22:57
Nikdar in nikoli se ne mislim cepit.
To je isto kot zensko silit v sex pa ona ni za to.
To je izsiljevanje in posilstvo izvesti nekaj kar je enim v korist.
Izsiljevali ODEBITE
A ti si dec pa jokaš o tem, da te bo vlada POSILILA z iglo?
Jao
kotalke, 30.12.2021 ob 22:44
eni pravijo, da če bo tale od Epsteina- Maxwelova.( zdaj obsojena ) kaj izdala, da bo hitro konec cirkusa okoli virusa…njej pa bi dobro človeštva izbrisali kazen…
Po moje je precej vecja verjetnost, da se bo “obesila” kot da bo karkoli ze ima za povedati prislo v javnost. Ze videno na primeru Epsteina, lol.
Ljubljancan912, 30.12.2021 ob 23:07
Meni se zdi prav fajn da cepiva držijo samo nekaj mesecev.
Ha ha ha….
Tacepljenci se boste hodili cepit vsakie 4 mesce samo da vas uni nategujejo kako cepiva ščitijo.
En kurac ščitijo.
Poznam kar nekaj primerov 3x cepljeni pa so zboleli.
Pa dejte cepilci zajebavat koga drugega.
A res? In kakšne simptome imajo?
A res?, 30.12.2021 ob 22:38
Danes sta dohtarci govorili samo o številu okuženih. Češ, da bomo zasuti s smetmi, ker bodo vsi komunalci v karanteni. Ne o tem, da bodo smetarji v bolnici (ker vesta, da z omikronom ne bodo po bolnicah), ampak, da bo infrastruktura kolabirala. In kolabira v bolj precepljenih državah. Kaj zdaj, odločte se-enkrat se obešate na bolnice, drugič smrtnost, zdaj na okužene v karantenah. Vsak dan drugače in z drugimi podatki argumentirate, ni čudn, da noben ne verjame!
Nekateri se verjetno spomnite tistih šest točk plandemije. In naslednja točka te covid plandemije je tudi sprožitev gospodarske krize, visoke brezposelnosti….Bomo videli, če bo plandemija šla naprej po načrtu.
meri na makaronih, 30.12.2021 ob 21:56
yram, 30.12.2021 ob 19:46
vatikanske ječe, 30.12.2021 ob 17:54
Glej, država ima 100 zvodov, da te j.ebe v glavo. Nisi cepljen? Ej, ni problema, samo sprejeli bodo zakon, da te zdravstvo ne sme reševat, če dobiš korono. pa kakšno kazen boš dobil. Ne misliš plačat? Nič lažjega, sej hodiš v službo, ti bomo trgali z računa. Čakaj, služba? Tvojemu delodajalcu bodo težili, da necepljene populacije ne sme imeti zaposlene. delodajalec bo tebi težil, da te ne misli gledat necepljenega in to s TREMI dozami, ker noče gledat tvoje karantene, ker si imel rizični stik.
Prideš na banko. Hočeš kredit? Ok, si cepljen?
Skratka, sistem ti lahko zategne štrik okoli vrata kolikor hoče. Ker to ni Burkina Faso, kjer sistem ne obstaja in kjer verjetno lahko vsak živi po svoje.
Tebi lahko. Meni ne. Nimam kredita, limita, lizinga, fafinga, imam zalogo, sefa nimam da bi me odpustil. Ne rabim stopit ven iz bajte da Ibi zivela. Itd..edino ce mi vzamejo premozenje po komunisticno, premozenje ki je moje. Ampak so ga tudi po 2 sv.pobrali pa so morali vrnit. Ce ne drugega bojo pa dobili nazaj moji potomci nekoc, nekje. Hvala starsa za najboljso lekcijo v zivljenju- ljubsa je lastna lesena zlica kot tuja zlata. Ljubsa je lastna jablana kot cel nasad tujih jablan. Torej odvisen bodi samo od svojega in sebe.
Ti pa nehaj že nakladat. Če bi imela D od denarja, ne bi pisarila takih nebuloz. Najprej se pozanimaj, kje imajo bogataši deponiran denar in kako, potem se pa napihuj s svojimi fantazijskimi traparijami.
Ogromno informacij in znanja ti manjka za takšen profil, kot ga imaš zastavljenega pod tem nickom.
Meni je cisto vseeno kaj si ti mislis na cem sem jaz. Zase dobro vem oz za nas, da smo dobro preskrbljeni, tako kot vem da me bojo tezko izsiljevali z necem cesar nimam, nimam kreditov, limitov, sluzbe kot take, tezko me bojo izsiljevali s soping centrom, kaficem in hotelom za 15 dni dopusta. Kako se dela denar (kam investirat) pa bolje vem od tebe-sem imela dobrega ucitelja in se vedno ga imam pa zato ne rabim na siht. Tudi naivna nisem, da bi upala da bo cepljenje resilo svet in da bomo tam kjer smo bili pred korono.
ustaviti konje, 31.12.2021 ob 07:52
Kako bodo zastonj cepljeni kaznovali tiste, ki so jih nategnili?
Še enkrat, bolj pregledno, da bodo tudi cepljene monklje razumele:
V včerajšnjem poročilu Inštituta Robert Koch (kot naš NIJZ v Nemčiji): 95,58% vseh okuženih za Omicronom v Nemčiji je polno cepljenih (28% teh z “boosterjem”), 4.42% je necepljenih.
Na podlagi teh podatkov, ki prihajajo iz vsega sveta, bi naši “strokovnjaki” obvezno cepili?
Ne se pustit, folk. Čas je, da se ljudje organizirajo v skupinske tožbe. To ne gre več nikamor.
yram, 31.12.2021 ob 08:08
Meni je cisto vseeno kaj si ti mislis na cem sem jaz. Zase dobro vem oz za nas, da smo dobro preskrbljeni, tako kot vem da me bojo tezko izsiljevali z necem cesar nimam, nimam kreditov, limitov, sluzbe kot take, tezko me bojo izsiljevali s soping centrom, kaficem in hotelom za 15 dni dopusta. Kako se dela denar (kam investirat) pa bolje vem od tebe-sem imela dobrega ucitelja in se vedno ga imam pa zato ne rabim na siht. Tudi naivna nisem, da bi upala da bo cepljenje resilo svet in da bomo tam kjer smo bili pred korono.
Si ze slisala kdaj za obvezno oddajo in denacionalizacijo?
Al pa plenilski pogod ciganov ko v eni noci izropajo celo njivo?
Da ne omenim umetno ustvarjenih naravnih ujm ki ti sesujejo samooskrbo cas posla.
Ves da letos doma prakticno ni bilo sadja?
ustaviti konje, 31.12.2021 ob 08:15
Še enkrat, bolj pregledno, da bodo tudi cepljene monklje razumele:
V včerajšnjem poročilu Inštituta Robert Koch (kot naš NIJZ v Nemčiji): 95,58% vseh okuženih za Omicronom v Nemčiji je polno cepljenih (28% teh z “boosterjem”), 4.42% je necepljenih.
Na podlagi teh podatkov, ki prihajajo iz vsega sveta, bi naši “strokovnjaki” obvezno cepili?
Ne se pustit, folk. Čas je, da se ljudje organizirajo v skupinske tožbe. To ne gre več nikamor.
Milo za žajfo:
?? Verdachtsfälle Omikron: 10.443
➡️124 (1,1% ) hospitalisiert (nicht zwingend ITS)
➡️4.020 (38,5%) geimpft (davon: 1137 (28%) geboostert)
➡️186 (1,7%) ungeimpft
➡️6.227 (59,7%) Status unbekannt.
Quelle: RKI Wochenbericht
— ???? ♠️ (@AryaBlack73) December 30, 2021
Tile podatki so kar nekaj – Švabi imajo celo štalo s podatki. Sicer pa je še (baje) vedno daleč prevladujoča delta varianta (82 %), omikron naj bi imel 17 %. Sicer pa če je od teh, za katere sumijo, da imajo omikron in imajo podatke o ljudeh (to je nekje komaj 40 %), res teh dobrih 38 % cepljenih, pa imajo tako blag potek (kot pišejo), smo na konju. Smo zmagali!
Vsak mesec določena kazen, recimo 100 ali 200 € vsak mesec. Neplačan dopust, pa bodi doma in živi od lufta. Prejemniki raznih pomoči, se zamrzne oz. je pogoj za prejem potrdilo o cepljenju.
Pri zdravstvenem zavarovanju si povsod samoplačnik.
Tisti podjetniki, ki so samozaposleni ali imajo lastne firme, pa blokada računa in onemogočeno poslovanje dokler se dotični ne cepi.
Anonimno 1436, 29.12.2021 ob 16:01
nemogoče, 29.12.2021 ob 15:57
Anonimno 3377, 29.12.2021 ob 15:47
Necepilka, 29.12.2021 ob 15:22
Jaz se nikakor ne bom cepila,sem tudi prebolela covid pred enim letom in ne vidim smisla,da bi se cepila.
Kako nas mislijo kaznovati? Denarno? izguba službe? Prepoved obiska zdravnika ginekologa,zobozdravnika….?! Prepoved vstopa v trgovine,lekarne??!!!
No povejte kako?!!!
UPAM, DA TAKO KOT V AVSTRIJI, VSAKE 3 MESECE KAZEN 600€.
Der Gesetzesentwurf zur Impfpflicht sieht bis zu 600 Euro Strafe alle drei Monate vor.
Pokaži mi enega ki je bil na protestu dva dneva nazaj in ki ima 100 eur v denarnici.
saj zato je denarna kazen najboljša. v njihovo dobro je treba anticepilce prisilit k cepljenju
UPAM, DA TAKO KOT V AVSTRIJI, VSAKE 3 MESECE KAZEN 600€.
Der Gesetzesentwurf zur Impfpflicht sieht bis zu 600 Euro Strafe alle drei Monate vor.
Princ133, 31.12.2021 ob 10:17
in kaj bo denarna kazen ustavila potem ta virus? Samo vprasam
sej se ne gre za keš gre se za pokornost
Vedo pa da folk danes najlažje klone če ga po dnarju užgeš
une pa itak briga keš če si ga tiskajo z lufta
vs ta fiat keš temelji na dolgu (pufu) zato ga ankol ni dost pa vedno več je treba delat, vedno več dat pa vse je vedno manj vredno. Tako pa si prisvajajo zemljo samo za svojo rt.
Kakste, 31.12.2021 ob 08:53
Si ze slisala kdaj za obvezno oddajo in denacionalizacijo?
Al pa plenilski pogod ciganov ko v eni noci izropajo celo njivo?
Da ne omenim umetno ustvarjenih naravnih ujm ki ti sesujejo samooskrbo cas posla.
Ves da letos doma prakticno ni bilo sadja?
Sem slisala ja, glede nacionalizacije in kasneje denacionalizacije pa ima moja druzina vec kot dovolj izkusenj. Ampak saj ne gre za to. Gre se zato da ljudi izsiljujejo, ljudje se pa bolj kot korone bojijo da nikamor ne morejo. Izsiljujes vedno s tistim kar pali. Ce ne bi bilo omejitev daj povej koliko ljudi bi bilo cepljenih.? Ce danes ukinejo vse omejitve (razen maska in higiena) kaj mislis koliko bi se jih se naprej cepilo.? Pescica. Ljudje se cepijo zaradi omejitev in ne zaradi bolezni kot take. Itak so besni ker ko potegnemo crto, na koncu smo na istem, vse kar rabis je test. Pa se nekaj, kako lahko ukinejo potrdilo 2x cepljenim. Na podlagi cesa.? 3 odmerek bi moral bit za njih prostovoljen, brez omejitev. Ce so cepiva zanic in kratkega veka niso ljudje krivi ampak proizvajalec. Na delo naj se spravi in izboljsa cepivo ne pa da naprej prodajajo macka v zaklju. Se kdo kdaj vprasa te stvari ali samo slepo sledijo
Lepega silvestra vsem.
Forum je zaprt za komentiranje.