Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako bodo kaznovali tiste,ki se ne bomo cepili?!

Kako bodo kaznovali tiste,ki se ne bomo cepili?!

OK – plačam sedaj tudi 3x za zdravstvena zavarovanja, naj nabijejo za necepljene – se strinjam.

in v primeru, da mi do pomladi 2022 nič ni, tako kot mi sedaj dve leti nič ni bilo,  stožim nazaj ne samo večkrat ta določeni vplačani del, ampak še kaj več.

Kaj bodo naredili z vsemi “preživelimi” po tej korona vojni – ki bodo ostali neokuženi, nehospitalizirani, nepocepljeni in prebolevniki ? Pred zid pa potamanili  in v jamo? Ker bodo živi dokaz naravne selkcije? Rdečo preprogo , pa zlato jabolko navdiha si bodo taki zmagovalci te vojne zaslužili.

Odgovor na objavo uporabnika
cepivo prihaja, 29.12.2021 ob 17:29

če hočete ali ne ??????

Strokovni svet UKCL je danes na izredni seji soglasno sprejel sklep: “Zaradi interesa in trpljenja vseh naših bolnikov (s covidom ali brez), ki traja dve leti in mu ni videti konca, Strokovni svet UKCL predlaga uvedbo obveznega cepljenja proti COVID-19.”

— UKC Ljubljana (@ukclj) December 29, 2021

prasice zdravniske je kupil z najvisjim placilnim razredom, prodane zdravniske duse, prodani za pest evrov, zraven pa nesposibni in nestrokovni, golazen zdravniska

pomlad 2022, 29.12.2021 ob 17:31

OK – plačam sedaj tudi 3x za zdravstvena zavarovanja, naj nabijejo za necepljene – se strinjam.

in v primeru, da mi do pomladi 2022 nič ni, tako kot mi sedaj dve leti nič ni bilo,  stožim nazaj ne samo večkrat ta določeni vplačani del, ampak še kaj več.

Kaj bodo naredili z vsemi “preživelimi” po tej korona vojni – ki bodo ostali neokuženi, nehospitalizirani, nepocepljeni in prebolevniki ? Pred zid pa potamanili  in v jamo? Ker bodo živi dokaz naravne selkcije? Rdečo preprogo , pa zlato jabolko navdiha si bodo taki zmagovalci te vojne zaslužili.

Ne boj se, ne boš ostalo neokuženo.

Neprijavljena, 29.12.2021 ob 16:20

pa saj niste gladki, 29.12.2021 ob 16:01

Nihče te ne bo prisiljeval. Pač tam, kamor greš lahko zdaj s testom, potem ne boš mogel, preprosto. Služba zna biti večji haklc. Ampak ponekod je še dovoljeno hoditi v službo in se testirat, samo nič drugega ne boš mogel počet.

Pa nehajte s temi taborišči in nacisti itd. Sedanji “nacisti”, kot jih vi imenujete, so CEPLJENI!! Od vas želijo samo to, kar so tudi sami naredili. V taborišča so pa šli ljudje zato, ker so bili Židje in z ničimer niso mogli preprečit, da bi jih poslali v taborišče. Bo šlo?

Kako je to različno od tega da bodo plačevali samo necepljeni? Da se bodo prosto gibali le cepljeni?

V tem forumu se dostikrat poziva k matretiranju necepljenih. Zakaj? Koga ogrožoma necepljeni? Cepljeni ste po vašem prepričanju zaščiteni.

Jaz iskreno upam da Slovenija nima tako slabe karme kot jo ima Avstrija in da ne bomo sprejeli takih fašističnih ukrepov.

saj veš, kdo je bil rojen v Avstriji, ne ? Dolfi.

Julij Cezar, 29.12.2021 ob 17:13

kozel450, 29.12.2021 ob 17:10

Robi917, 29.12.2021 ob 16:37

Jaz pa hočem prisilno cepljenje. Pod pogojem, da to govno janšistično fašistično gre v prve bojne vrste in skuša na silo pocepiti ljudi. Me zanima, kako dolgo bo to govno še nosilo svojo debilno glavo naokrog.

Druge porivati v drek, govno pa se bo še naprej skrivalo v kleti, je nepošteno.

Hahahah, a misliš, da bodo po tebe prihajali??? Če se ne boš cepil, pač ne boš nikamor mogel. Pa še položnice ti bodo prihajale za plačilo globe, ker nisi cepljen. Če jih ne plačaš, se usedejo na tvoj bančni račun. Aja, saj itak nikamor ne greš in tudi računa nimaš, ker si na socialki.:) Potem ti pa itak nič ne morejo. Menda od socialnega ne trgajo. Nepremičnina je pa itak od mame, tako da si krit.

le glej da ne bi kdo prisel in te cepil po gobcu kreten

Kaj je, Julči, te že prpa daje? Se bo končno le treba cepit, ane? Saj je fajn tu malo razgrajat po forumu, ampak ko bo odredba, boš pa utihnil in rokav zavihal, aneda?

Hahahahahaha

tvoj strah je odveč, 29.12.2021 ob 17:33

Ne boj se, ne boš ostalo neokuženo.

pa četudi ostanem in imam protitelesa. Sem zmagovalec te vojne. Pika. In tebe kot cepljenega nikakor ne obsojam in ne obtožujem za tvojo odločitev, da si se cepil. Ker si očitno pretehtal, da je to zate določen benefit. Tako, kot sem jaz precenil, kako zame cepljenje ni določen benefit. zato nima nobene pravice nazaj sarkastično takole komentirat. Tisti, ki omalovažujoče kometirate srednjespolno ste pa še posebna kasta, ki se je je potrebno izogibati v življenju.

Lepa merimica PREBERI!! ?upoštevati je treba znanost in stroko.??

Necepilka, 29.12.2021 ob 15:22

Jaz se nikakor ne bom cepila,sem tudi prebolela covid pred enim letom in ne vidim smisla,da bi se cepila.

Kako nas mislijo kaznovati? Denarno? izguba službe? Prepoved obiska zdravnika ginekologa,zobozdravnika….?! Prepoved vstopa v trgovine,lekarne??!!!

No povejte kako?!!!

Popušili jim bodo k…c

odjebimo stoko…to je nas moto

ne jezi se, škodi lepoti, 29.12.2021 ob 17:40

Lepa merimica PREBERI!! ?upoštevati je treba znanost in stroko.??

Mi smo klan zase, imamo svoja pravila in upostevamo znanost ki se ji rece kar moje oci vidijo, usesa slisijo in dejstva povejo o ljudeh, situaciji, dogodkih je to to. Ne zaupam kar tako nekim pajacem s tv pa so lahko najvecja stroka- to se ne pomeni da ne zavajajo in lazejo, meni realno zivljenje kaze lih obratno da so pajaci full of shit. Ovce jim ne bi dala cuvat.

Pozvizgam se na njih

yram, 29.12.2021 ob 17:51

Mi smo klan zase, imamo svoja pravila in upostevamo znanost ki se ji rece kar moje oci vidijo, usesa slisijo in dejstva povejo o ljudeh, situaciji, dogodkih je to to. Ne zaupam kar tako nekim pajacem s tv pa so lahko najvecja stroka- to se ne pomeni da ne zavajajo in lazejo, meni realno zivljenje kaze lih obratno da so pajaci full of shit. Ovce jim ne bi dala cuvat.

Pozvizgam se na njih

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kako ste naivni! In kako infantilno se veselite morebitnega obveznega cepljenja. Pa, s kaznimi, kot v avstriji naj bi bilo. Hahaha….

V Avstriji je osnutek v razpravi do 9.1.2022.

Se tipkamo 10.1.2022, prav?

Kako bodo pa nagradili tiste, ki se v vsem tem korona času niso okužili?

Hej hej, 29.12.2021 ob 18:17

Kako bodo pa nagradili tiste, ki se v vsem tem korona času niso okužili?

In Seveda necepljeni….

Z nagradnim dopustom v covid taborišču.

Nagrada te čaka na intenzivnem covid oddelku.

Jahno, 29.12.2021 ob 18:37

?

Kot cepljen/a drugim samo slabo želiš? A je taka komunikacija  stranski učinek po cepljenju, ali kako? Morala otišla u … ?

kako ne morete iz svoje kože, 29.12.2021 ob 18:39

Kot cepljen/a drugim samo slabo želiš? A je taka komunikacija  stranski učinek po cepljenju, ali kako? Morala otišla u … ?

Za tiledve, ker ni scitiralo:

Jahno, 29.12.2021. ob 18:37

?

Ne želimo jim slabo, le spametovati jih hočemo, da se gredo že enkrat cepit.

????

Anonimno 10216, 29.12.2021 ob 18:46

Ne želimo jim slabo, le spametovati jih hočemo, da se gredo že enkrat cepit.

????

Takoj mi zazvonijo vsi alarmi, ko mi nekdo zeli dobro ali me prepricuje da je nekaj v moje dobro (razen ce ni to familija ali nekdo ki sem ga dobro placala haha)

Tako da hvala za skrb

Robi917, 29.12.2021 ob 15:36

Nikakor, ker obveze ne more biti, ker bi to bila kršitev Nurnberškega kodeksa. Ne more biti prisilnega izvajanja poskusa na ljudeh.

Robi, lepo, da si tako prepričan, da se kaj takega ne more zgoditi. Jaz nisem. Bojim se, da je v teh časih novega fašizma, diktature, prisile in obsedenega cepilskega posiljevanja možno čisto vse! Tudi fizična prisila, vse je možno.??

Saj vidiš, da se cepilsko obsedene vlade požvižgajo na vse človekove pravice. Briga njih za ljudi z drugačnim mnenjem! Glede cepljenja mora biti enoumje.? Katastrofa, kam smo prišli!?

Para Bellum, 29.12.2021 ob 19:32

Robi, lepo, da si tako prepričan, da se kaj takega ne more zgoditi. Jaz nisem. Bojim se, da je v teh časih novega fašizma, diktature, prisile in obsedenega cepilskega posiljevanja možno čisto vse! Tudi fizična prisila, vse je možno.??

Saj vidiš, da se cepilsko obsedene vlade požvižgajo na vse človekove pravice. Briga njih za ljudi z drugačnim mnenjem! Glede cepljenja mora biti enoumje.? Katastrofa, kam smo prišli!?

Ne verjamem. Fašisti večinoma samo provocirajo in širijo cepilno propagando. Vse skupaj pa itak temelji na umetno ustvarjenem strahu s pomočjo lažnih številk in namišljenih sevov.

Če bi lahko uvedli obvezno cepljenje, bi ga že. Ne morejo uzakoniti eksperimentiranja na ljudeh, ker bi se Mengele obračal v grobu.

Poleg tega bi prisila vodila v splošno nasilje in pobijanje ljudi

stroka in vlada očitno nimata pametne rešitve za preprečevanje covida!

kakšno rešitev pa ponujate Butli?

Edino primerno bi bilo, da bi testirali protitelesa in kdor jih ne bi imel dovolj, bi morda od njega, če bi, lahko zahtevali, da se cepi. Tako pa so preboleli trn v peti, saj od njih ni zaslužka. Ne gre se pač za zdravje, ampak denar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close