Kako bi sprejeli / razumeli tako gesto
Z moškim imela razmerje cca 1 leto. Resnično sva se spoznala ob nepravem času, za mano večletno razmerje. Na začetku oba cela nora, čez čas ugotavljam da mi paše njegova družba, ppzornost, kar mu tudi povem, se strinja da se videvava občasno….začnem se ohlajat in postopoma nekako zaključim zadevo. Ni mi vseeno, on veliko bolj prizadet. Potem pa šok…prejmem paketek in v njem darilo v vrednosti cca 100 eur. Zraven napisano pisemce, zahvala za vse kar sva imela in za spomin od njega….
Čisto paf sem, ne vem kako odreagirat
Mislim da ni manipulacija z njegove strani da bi me rad nazaj, res je samo zahvala
Kaj naj, kaj si naj mislim
Verjetno me je res imel veliko bolj rad kot si zaslužim
Ne gre se za to, ne pričakujem in ne želim da plazi za mano, nasprotno hudo mi je zaradi vsega in res ne zaslužim si tega darila, bojim pa se da če ga vrnem ga bom še bolj prizadela in užalila…res mi je hudo za njega ker je ok človek amapak trenutno imam sama s sabo za razčistit stvari in ne zmorem zveze
Zanimivo, kako različno razumemo in dojemamo taka dejanja.
Ampak, konec koncev, saj je tudi on njej podaril svoj čas in ji s tem že pokazal, da je bil njen čas zanj vreden, ali pač? Čas je enakovreden času.
Darilce je zgolj spomin nanj, za katerega razumem, da želi, da ga ona ima.
Kakorkoli, pa je skor vseeno, ker avtorica pravi, da iz tega ne bo vse skupaj nič :I
Približno si lahko mislim, kako se počuti… sem doživel približno enako (razen darila nisem pošiljal) skartka ji kupoval hrano, pijačo, izlete in potem mi naenkrat reče, da bi bila samo prijatelja… mislim wtf… in pol ena zgoraj napiše, da je 100e žalitev, paa daj spizdi res…plačujemo svašta, punce pa vse kar znate nardit je dat noge narazen…
Kaj pa če se je hotel malo napihniti z darilom, da boš kao videla, kako super tipa si izgubila in da ti bi postalo žal? Možno je, da je to še zadnji poskus neke vrste manipulacije, ter način, da te poskuša prizadeti. Slaba vest namreč hudo skeli. Če je bil to njegov namen, mu je – po tvojem pisanju sodeč – tudi uspelo.
včasih je pa res blo drugače, predvsem je bilo pa skupaj veliko ljudi ki se v vezi niso počutili najbolje. pa so pač ostali tam ker jebiga nebomo jamral. hvala kurcu, da se danes ženska najprej želi soočit s sabo in želi najprej vzljubit sebe. druge imaš po mojem mnenju rad šele ko sebe zares sprejmeš. to pokaže eno zrelost in odraslost. Midva z mojim sva se lovila eno leto preden sem bila pripravljena da začnem nekaj novega. Po dolgoletnig zvezah kjer te nekdo hudo prizadane je težko spet zaupat in človek pač rabi svoj čas, da preboli, predela in lahko v življenje sprejme novo osebo. tako pač je. pa naj si to vsak razlaga po svoje. bolje samo evalvacija kot samodestruktivnost med tem pa škodovati še nekomu poleg sebe!
Ne vem odgovoriti, mogoče gre za manipulacijo, za slovo, veliko je razlogov.
Ne razumem pa moških, ki pišejo kako so ženski kupovali pijačo, jedačo (ne vem od kod ideja, da ženske nimamo za hrano in pijačo), izlete…potem pa je ona končala zvezo in rekla, da sta lahko le prijatelja.
A ni to nekaj normalnega, da če čutiš, da ni tistih čustev, da iskreno poveš?
Očitno vendarle ne gre tem ženskam za hrano, pijačo, izlete,….!
In zakaj ne bi bila prijatelja, ki gresta skupaj na izlet itd. , brez seksa, če sta se kot človeka zbližala na tem nivoju.
Kaj nekateri mislite, da boste žensko kupili s hrano, pijačo,izleti???!!!
Saj sta se menda oba imela fajn, se družila tako in drugače, jedla, pila, ampak, če ne gre, ne gre. Konec zveze, prijateljstvo pa lahko ostane. Ali pa tudi ne.
Forum je zaprt za komentiranje.