Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako bi sprejeli / razumeli tako gesto

Kako bi sprejeli / razumeli tako gesto

To je kr neki izgovor. Če je tip v redu, potem ti lahko pomaga iti čez stvari. Problem je edino, če bi ti še vedno imela bivšega in zaradi tega ne moreš biti z drugim.

Zahvali se mu, zraven pa pripiši, da ti je žal, da mu ne moreš dat tega, kar si on želi.

Odgovor na objavo uporabnika
Šokiranasem, 18.05.2020 ob 05:42

Z moškim imela razmerje cca 1 leto. Resnično sva se spoznala ob nepravem času, za mano večletno razmerje. Na začetku oba cela nora, čez čas ugotavljam da mi paše njegova družba, ppzornost, kar mu tudi povem, se strinja da se videvava občasno….začnem se ohlajat in postopoma nekako zaključim zadevo. Ni mi vseeno, on veliko bolj prizadet. Potem pa šok…prejmem paketek in v njem darilo v vrednosti cca 100 eur. Zraven napisano pisemce, zahvala za vse kar sva imela in za spomin od njega….
Čisto paf sem, ne vem kako odreagirat
Mislim da ni manipulacija z njegove strani da bi me rad nazaj, res je samo zahvala

Kaj naj, kaj si naj mislim
Verjetno me je res imel veliko bolj rad kot si zaslužim

Nič si ne mislim. Ti si se ohladila, on ti je nekaj podaril za spomin. Ne kupuje tebe ali vrednoti časa, preživetega skupaj. To ni klečeplazenje. Če po vsem tem času človeka ne poznaš toliko, da ne moreš razumeti njegovega dejanja, kaj reči? Blesav način razmišljanja. Jaz npr. razmišljam o pomenu samega darila. Koga boli, če je plačal 100 eur. Tako se ne vrednoti te vrste daril, vsaj za moje pojme ne. No, jaz jih itak vrnem, kaj mi bo to… Meni je važen čas, ki ti ga kdo nameni. To pa malo težje kupiš. Možakar te je prebral, da ti vrednost darila veliko pomeni in to je to. Saj si sama rekla, da ti ni več do njega. Če ima darilo simbolni pomen, ga vzameš. Mogoče želi možakar le to, da se ga spominjaš. Tu ni kaj dosti misliti.

Zame je to primerno gentlemansko ravnanje; Nobene dileme ni kako ravnaj – samo bonton uporabi in se zahvali.
Neverbalno ti je zaželel “Farewell!” – in to je to.

Meni pa tako na daleč – ker s samo eno gesto ne moreš spoznati človeka – deluje kot nekdo, s katerim bi lahko bila prijatelja. Mogoče to velja tudi za vaju, ko se vajina čustva enkrat pomirijo.

Po prebranem se mi zdi on v redu moški, ti pa brezglava materialna kura, ki išče samo fuk.

Šokirana sem, da takšna drama zaradi enega darila.  Spet nekdo klike nabija.

Če je pa res, se mi pa avtorica zdi res neka kraljice drame,ki ne ve kaj bi sama seboj in tip je že v redu,naj bo srečen, da se je rešil takšne koze.

Javi se mi lp.D

Že kar nekaj časa sem pristal v isti situaciji v glavnem pač bilo je vse super ona se je počasi začela ohlajat in žal pač ni imela poguma tudi priznat zato sem kot moški jaz črto potegnil in se ji enostavno na lep način zahvalil za vse in tako nekako tudi sam pri sebi zaprl poglavje z njo na način, da sem ji poslal eno lepo posvetilo v katerem sem se ji zahvalil za praktično vse in ji zraven poslal en velik šopek rož, ki bi lahko rekel da je nekako bil cca 3/4 tega zneska in še danes mi ni žal da sem to naredil in seveda ničesar nisem želel v zameno saj sem sam pri sebi s tem dejanjem naredil konec z njo in move on…

Mislim da je on storil popolnoma enako kot sem stroil jaz, nevem kaj ti je zraven priložil mislim napisal na tisto posvetilo to veš le sama ampak jaz bi storil verjetno enako in tudi tako pokazal neko spoštovanje do tebe in tvoje odločitve, ter da nekako naredim korak naprej in te odmislim enostavno… Ti pa ali sprejmeš ali ne drugače pa seveda še vseeno lahko v žargnu rečeno recikliraš darilo na princip da ga daš nekomu naprej če te to darilo seveda toliko moti in spominja naj in tudi ti želiš nekako narediti move on…

Verjamem pada nekega prijateljstva ne more ostati med človekoma kjer ena stran že iz samega začetka pričakuje nekaj več… Bolje je da se prijateljsko razideš torej brez gredega gledanja in če se kje vidiš na ulci da se lepo pozdaviš in that’s it ne moreš pa biti prijatelj saj vedno bo enak začaran krog in prosim moški ali ženske dajte raje to storiti bo za vse bolje in zate in zanj pa enostavno zaključiš to poglavje in se druži z nekom kater ne vidi v tebi potencialnega partnerja ali imeti z vami kakšno razmerje…

Imam vliko takšnih prijateljic  kjer v šatratu smo bili le prijatelji in nikoli nisem niti pomislil ne en in ne druga stran da bi bilo lahko kaj več… Ter takšno prijateljstvo je lahko edino ki ostane… Ne pa takšen način kot je opisan zgoraj…

Enostavno mu povej da pač ne vidiš skupne posti in da se prijateljsko ali pa na lep način razideš in to je to, ter ti polagam na srce da verjetno bo ta moški 100% to razumel, glede na zgoraj opisano… Samo iskreno in direktno mu povej in to je to…

Še zahvalila se mi boš…

Pozdravljena,

mislim enako. Verjetno te je imel rad in ti je zelel podariti neko simbolno pozornost, ki bi jo imela za spomin.

V letu dni se lahko ze kar navezes na osebo, sploh ob intenzivnem druženju..

Primerno je,da se mu zahvalis, darila ne vracaj nazaj, sploh, ce si se z njim imela lepo. Ostani dama.

Lp

ojla pisi na fanpit23@gmail,kaksna kavica

Slabih občutkov nikoli ne rabiš imeti  zaradi dejanj drugih. Jaz bi na tvojem mestu darilo sprejela, se zanj zahvalila (vračati darilo je meni neumnost), hkrati pa mu z zahvalo posredno sporočila, da ne glede na prejeto darilo ne boš več šla ta odnos (njegov namen je obnovitev in nadaljevanje odnosa). Npr.  tako le na hitro. Najlepša hvala za tvojo pozornost. Hvaležna sem, da so se najine poti srečale, ampak pojdiva naprej vsak zase.

Odgovor na objavo uporabnika
Enako misleč, 01.06.2021 ob 10:30

Že kar nekaj časa sem pristal v isti situaciji v glavnem pač bilo je vse super ona se je počasi začela ohlajat in žal pač ni imela poguma tudi priznat zato sem kot moški jaz črto potegnil in se ji enostavno na lep način zahvalil za vse in tako nekako tudi sam pri sebi zaprl poglavje z njo na način, da sem ji poslal eno lepo posvetilo v katerem sem se ji zahvalil za praktično vse in ji zraven poslal en velik šopek rož, ki bi lahko rekel da je nekako bil cca 3/4 tega zneska in še danes mi ni žal da sem to naredil in seveda ničesar nisem želel v zameno saj sem sam pri sebi s tem dejanjem naredil konec z njo in move on…

Mislim da je on storil popolnoma enako kot sem stroil jaz, nevem kaj ti je zraven priložil mislim napisal na tisto posvetilo to veš le sama ampak jaz bi storil verjetno enako in tudi tako pokazal neko spoštovanje do tebe in tvoje odločitve, ter da nekako naredim korak naprej in te odmislim enostavno… Ti pa ali sprejmeš ali ne drugače pa seveda še vseeno lahko v žargnu rečeno recikliraš darilo na princip da ga daš nekomu naprej če te to darilo seveda toliko moti in spominja naj in tudi ti želiš nekako narediti move on…

Verjamem pada nekega prijateljstva ne more ostati med človekoma kjer ena stran že iz samega začetka pričakuje nekaj več… Bolje je da se prijateljsko razideš torej brez gredega gledanja in če se kje vidiš na ulci da se lepo pozdaviš in that’s it ne moreš pa biti prijatelj saj vedno bo enak začaran krog in prosim moški ali ženske dajte raje to storiti bo za vse bolje in zate in zanj pa enostavno zaključiš to poglavje in se druži z nekom kater ne vidi v tebi potencialnega partnerja ali imeti z vami kakšno razmerje…

Imam vliko takšnih prijateljic  kjer v šatratu smo bili le prijatelji in nikoli nisem niti pomislil ne en in ne druga stran da bi bilo lahko kaj več… Ter takšno prijateljstvo je lahko edino ki ostane… Ne pa takšen način kot je opisan zgoraj…

Enostavno mu povej da pač ne vidiš skupne posti in da se prijateljsko ali pa na lep način razideš in to je to, ter ti polagam na srce da verjetno bo ta moški 100% to razumel, glede na zgoraj opisano… Samo iskreno in direktno mu povej in to je to…

Še zahvalila se mi boš…

Lepo. in pametno, če si čutil, da rabiš tole za zaključek, da si tako storil.
Kako je ona odreagirala, je sprejela, ni sprejela, je sploh odgovorila?

Nisem ji predal osebno ampak dostavljalec mi je potrdil da je sprejela. Čez dobre 4 dni sem jo poklical in klic je sprejela kjer sem jo vprašal če je dobila sporočilo in mi je odgovorila da je ter sem ji odgovoril Še enkrat hvala za vse in nasvidenje. In to je to… Ne ni se mi zahvalila in pač je že moglo tako biti… Jaz sem naredil svoj del in lahko rečem žal očitno nama ni bilo usojeno in nisva bila na isti “frekvenci”… Tako pač je v življenju usoda je imela druge poti zame v tistem trenutku…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close