Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaJj se vam pri drugih gabi ko ste na obiskih

kaJj se vam pri drugih gabi ko ste na obiskih

Mene pa zanima kaj se vm pri drugih gabi, ko pridete na obisk oziroma ob čem se vam obrne želodec vas moti umazana kuhinja, umazana sedežna pa nespucani wc al kaj podobnega ? Mene moti umazana kuhinja enostavno ne morem pri takih spiti niti kozarca vode kaj šele kaj drugega.

kjer bi se mi kaj gabilo….In tud ti lahk nehaš. Pa boš potem imela kaj druga za delat, kot šimfat tule.

Ja zakaj hudiča pa hodiš k ljudem, ki niso na tvojem nivoju?
Kaj je narobe s TABO?
Jaz tja, kjer se mi obrača želodec ne hodim.

Nč,ker ne hodimo po obiskih, v tem smislu da bi zijali kaj kdo ima in kaj nima……

Takšna vprašanja…

Takile ljudje čistunka Mica – pa jih ne vabim. Da ostanejo brezmadežno čisti v svojih umazanih dušah.

No, mene je včasih pri babici motilo, da so bili krožniki slabo pomiti, ker so bili gor prilepljeni še ostanki hrane. Sedaj, je treba pri moji mami preveriti, če ni tisto, kar ti ponudi, polno moljev, ker ima pravo gojišče. Glede na trend slabšanja, bom imela jaz verjetno v njuni starosti gojišče podgan v kuhinji. 🙁
Meni je sicer najhuje če so v ponujeni hrani lasje. Pasje ali mačje dlake ni problema, lasje pa bruh!
Ampak se mi to že dolgo ni pripetilo.

Praženje čebule, da ti ponujajo umazane copate, da nekdo gleda TV ali rač. in se ne odmakne od njega, barvanje las, da o cigaretnem dimu sploh ne pišem. Kako brezobzirno!

…………vse v naslovu……………..hihihihihi…………………..

Ima dve svakinji, obe ubrisani na čistočo, s tem, da ena dela v svoji firmi več ali manj cel dan , drugo živi dobro plačani mož… in tista, ki visi doma mi enkrat dolgo nazaj, ko smo se šele spoznali, reče ” ti, pri XY tud kozarca vode ne morem spit, ker ma tako svinjarijo…”.
Ampak potem sem spoznala, da je ta, ki je brez dela, dobsedno ubrisana na mikrobe, bolezensko, njen dom je sterilen, obiskov sploh ne sprejema, ker so umazani, enkrat smo bli pri njej, smo se morali sezut na hodniku bloka in po cajtengih do kavča, na katerm je bla rjuha, snežno bela, na wc nismo smeli, v kuhinjo nismo smeli…sick.

v bistvu hodim na obiske zarad druženja, ne zarad tega, da bi izvajal sanitarno inšpekcijo.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Res sem srečna da zadnje tri avtorice – vključno z prvo Mico – ne poznam in jih ne vabim k sebi. Babji gobec – no s to pa človek sploh ne bi imel kaj govoriti – glede na besednjak. Mene ne moti nič, ker tam ves čas živijo oni, jaz pa tam tudi preživim lahko kako uro. Vsak normalen človek ima normalno pospravljeno. Kaj je pa normalno je pa itak glede na folk tukaj postalo čist nenormalno ocenjevat. Potem bi jaz bila za vas zelo umazana ko priletim iz službe kuhat kosilo in sem pač v fazi kuhanja. Matr čebula se dinsta za dober golaž, copate se perejo – torej jih sploh ni – in mi ti posledično s čevlji umažeš. Ker imaš ti umazane čevlje, sem pa spodobna in ti ne rečem da hodi bosa, sem pa jaz umazana ker umažeš ti !? Bom že potem spedenala. Hudo je z vami, res hudo, srečna sem da samo včasih kaj preberem, dopišem in smo kvit !

No tudi jaz hodim na obiske zarad druženje, pa me kljub temu zmoti, če mi kdo ponudi stare copate za obut,..bljak!

Če pa bi m kje stonja higijene tako zmotila, da tam nebi imela občutak jest ali pit (halo bodi realni, tudi packi obstajajo, no!), taj prav gotovo nebi več prišla.

Najavite se en teden prej, pa vam bodo sčistili v nulo, pa še rdeč tepih pogrnili. Pri nas je vedno dokaj čisto, sproti pospravljamo in čistimo, se pa kdaj ob kupu dela tudi zgodi, da je razmetano ali kaj umazano. Bi rada videla stanovanje/hišo tiste, ki zna tako kritizirat in ugotavljat čistočo.

Copati te motijo umazani, ki jih lahko mirne duše odkloniš. Ampak tvoja spakedranščina od spisa – to pa te ne moti. Važen da so čiste copate in da si nesposobna en normalen stavek napisat – to pa te ne moti. Mene pa ! Copate se operejo, možgani ne.

Na obisk grem samo k ljudem, ki so mi dragi. Ko sem pri njih se posvetim ljudem in okolice niti opazim ne. Važna je vsebina, ne ovitek.

Živi in pusti živeti

Hmm, partner od tega bisrea od ženske se mora full fino imeti 🙂
vrjetno je še sex preveč fuj za njo 🙂

No, ampak tak primer je že za kak pogovor pri strokovnjaku.
Bogi otrok, bo bolan in alergičen na vse…. 🙁

Ne vem, zakaj se nekatere pritožujete nad témo. To so realne zadeve. Kot je realno, da ljudje z leti postajajo vse bolj zanemarjeni; (smrdijo po česnu, neopranem, urinu, …(Jurij Gustinčič, če ste ga srečali)). Tudi tista, ki piše o babici in mami se ne zmišljuje; pri marsikateri starki so našli goro smeti, da se še skozi ni dalo prebiti, pri jogiju so že vsi fedri ven pogledali …spodaj pa polno denarja že propadlih valut.

Bomo mi tudi taki, ko ostarimo?

Tista ki boleha za sterilno čistočo trpi v pomanjkanju ljubezni, pomanjkanju še česa – pa se takole fizično spravlja nad stanovanje. Imam vsaj stanovanje brezmadežno, če že sama nisem, a ne.Je to vse kar vam je važno odnesti od življenja – ali za druge nimate smisla, časa ali inteligence. Drgne lahko na kolenih vsak ! Zraven pa še kritizira. Tole me pa spominja na čase tercialk, a so še zmeraj tle – tercialke vaške namreč ! Ki hodijo namesto sanitarne na obiske !

Starejši, starejši…… imaš vse tole obsegajoče svoje starše doma da kar takole iz prve roke, kajne. Le kako si ti prebrala ves higienski minumum pri tako umazanih, zaudarjajočih……. Ali si ti spočeta iz epruvete mogoče. Jao kake vzorce ste kljub kao mladih letih mogoče napisat. Leta mlada, glava pa stara !

Hahah,…vidiš, kako smo si različni – prou faj, kajne?

Btw – tako, kot se copati dajo oprat (zakaj hudiča se pol ne perejo, ali še bolje zakaj hudiča se copati sploh ponujajo,…), tudi jaz znam pisat pravilno. Samo, če bi ti videla, kako jaz brzinsko tipkam po forumu, se nebi čudila temu kar ven pride :))

Brzinsko pisanje ima ne samo slovnične napake, ampak tudi napake v glavi. Pa pišem tudi jaz zelo hitro!?

Uh,…tole je pa ena taka slaba tolažba za lenobe, oprosti!

Moja hiša je zelo čista, pa mi nobene ljubeni ne primankuje, niti mi je nikoli ni :))))

Le zakaj potem dokazuješ nekaj če je vse ok ! Če jaz zase vem da ni tako, da je drugače – ne dokazujem – ker VEM! Za druge mi je pa vseeno kar jaz vem. Torej….

Jaz tudi !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close